Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם Subaru XV אמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחר רכב חדש. בדקתי גם יד פרטית (שוקל לקנות סקודה יטי) וגם קיבלתי הצעה לטרייד אין על הרכב הבא:

תמורת 60,000₪ 

Subaru xv 2017

142 ק"מ

מיד ראשונה פרטי

הסוכן רכב מתעקש שזה רכב אמין, סובארו יפני שמלבד טיפולים שנתיים לא רואה מוסך ושישרת אותי ל5-7 שנים הבאות בראש שקט. אני לעומת זאת קראתי שמלבד שהוא זולל לא מעט דלק הוא גם זולל שמן מנוע בשביל להשאר מכונה משומנת. יש המלצות או דיס המלצות על סובארו xv?

תודה לעוזרים2274139__1.thumb.jpg.0cc6e9ec0e48c1e2cf941ac6ef76c3b4.jpg

פורסם

סובארו xv אכן רכב אמין.

מצד שני אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו הפתעות. יפני ככל שיהיה.

בטח לא איש המכירות..

את בעיות אכילת השמן הם פתרו מזמן.

דרוש רצף טיפולים ברכב. ובדיקת רכב לגילוי תאונות או חיי שטח קשים.(עד כמה שניתן לגלות זאת).

בעיות נקודתיות? היו גם.

בהפעלת המזגן, רעשים/צרצורים מהמדחס יצביעו על סופו הקרוב של זה. המדחס ברכב הזה לא זול בכלל...

גם נזילות או הזעות שמן, מאיזור מכסי השסתומים, ובמיוחד בין המנוע לגיר הם סימן לא טוב.

בקיצרב בדיקת רכב, ואפשר להמשיך משם.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, גל1 כתב:

מאיזה שנה נפתרה הבעיה של צריכת שמן?

ראה כאן: 

מנוע FB16/20/25 של סובארו - כשל בתכנון טבעות אטימה שגרם לצריכת שמן חריגה במנועים שיוצרו בין 2011 - 2014 https://carsforum.co.il/articles.html/מנוע-fb162025-של-סובארו-צריכת-שמן-חריגה-במנועים-ששווק-בין-2011-2014-r47/

• מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה yossiaviel על תגובה מפורטת. 

שאלתי את המוסכניק שלי שאלה כזאת:

אם אני רוצה לטפל אצלך, בראש שקט ב5 השנים הבאות ברכב, מה מהבאים תמליץ לי. 

סובארו xv 140,000 - 2017

60,000₪

אאוטלנדר ידנית 2015 200,000 -

50,000₪

סקודה יטי 2013 - 112,000

33,000₪

הוא ישר הרגיע ואמר שסובארו הוא מאד מאד אמין ויחזיק לי גם 300,000+ בתחזוקה נכונה. הכי חשוב לראות ספר טיפולים ולראות שהכל נעשה בזמן או שהטיפולים ברכב יהיו גדולים עליי. החלפת גיר זה 13,000 שקל ברכב הזה. 

בנוסף.. מצאתי את המכאניק הזה מארה"ב.

חסיד של סובארו. יש לו מיני סדרה שבא הוא קונה סובארו ישנה עם ק"מ גבוה ומספר על העלויות וכמה זמן החזיק בא:

היה מאוד אינפורמטיבי.

• מעניין 1
פורסם

עוד טיפ קטן שנורא עוזר לי עכשיו בשעה 2 בלילה
נכנסתי לפייסבוק ובחיפוש רשמתי : subaru xv חוות דעת והתגלגתי לפוסט הזה מפשפשוק רכב (עשיתי סינון לראות רק פוסטים)

https://www.facebook.com/groups/pishpeshuk.cars/permalink/3313699178753915/

בכללי יכול להביא עוד זווית ראייה על רכב שמעניין אתכם וחוויות אישיות של אחרים.
בהצלחה למי שגם מחפש רכב חדש.

פורסם

קודם כל אם אתה רוכש מאוויס אני מאוד ממליץ (מכיר את הצילומים שלהם)

ואכן גם אני לפני שרכשתי את הB4 אמרו לי שאם מטופל טוב יחזיק הרבה

בנוגע לצריכת הדלק ניתן להסב לגפ''מ ואשמח להרחיב לך בה''פ בעניין

בקצרה ישנם מדינות בעולם שסובארו בעצמם משווקים את הרכבים עם גפ''מ כי מנוע בוקסר מתאים לזה מאוד

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...