Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוז'ון שנשבר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרתי לחבר להחליף גלגל והאומים היו סגורים חזק ולא היה אפשר לפתוח אותם עם הידית הקצרה שיש ברכב 

הבאתי ידית קצת יותר ארוכה אלה שיכולות להתארך גם. וכולם הצליחו להפתח חוץ מאחד שהיה יותר קשה ופתאום נשבר

זה אשמתי? לא ניסיתי עם הרגל או בכח מאוד מופרז.

כמה העלות של זה בערך. ואיפה מתקנים את זה?

(מסקנה מיידית שלי, מהיום לא פותח בעצמי... נותן לנהג שינסה לבד)

פורסם

הגוזון עצמו נשבר? עולה 5-20 שח 

באסה זה לחלץ את השאריות מהנאבה 

אם זה חילוץ פשוט. יקחו עליו 100-150 שח.

חילוץ מורכב יותר יעלה יותר

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אצלי זה קרה ברכב בן 16 אז היה לי קשה להאשים את עצמי...

במקרה שלי ממש התקשו בחילוץ הגוזו'ן. לקחו על זה בסביבות ה400 ש"ח אבל ברור שזה תלוי בחומרת המצב ובתמחור של המוסך.

בהצלחה!

פורסם

אני לא מבין למה זו אשמה שלך.

אם אני לא טועה גוז’ון שנשבר בחילוץ = נסגר חזק מידי בסגירה, והרס את ההברגה..

גם אם חבר שלך היה פותח זה היה נשבר..

• אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

הבעיה זה של הפנצריות שסוגרות עם פשיטי אוויר במומנט של 1000N,

ואז אח"כ שהלקוח שצריך להחליף גלגל בשטח יסתבך, מה אכפת להם,

ומספיק שהבנדוד בפנצריה עם ה1000N נתן עוד טיפה סגירה כאילו להרגיש בטוח, אז לא תהיה ברירה ואתה תשבור.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

מתקנים את זה במוסך.

אם האזור של גב הגוז'ון לא חסום, ואין צורך לפרק את הנאבה מהרכב אז ההחלפה תהיה פשוטה ומהירה בעזרת כלי להוצאת תפוחי הגה ועוד כלים בסגנון.

• אהבתי 1
  • פיתרון
פורסם
לפני 15 שעות, YULI1 כתב:

זה אשמתי?

זו אשמת מי שסגר את האום בפעם הקודמת שפירקו גלגל. הכניס אותו עקום וסגר במומנט גבוה עם כלי פנאוומטי.

בפנצ'ריה במצב כמו שאתה היית, העובד היה עוצר, ניגש לבעל הרכב ואומר - האום הזה תקוע, אני הולך לשבור את הגוז'ון. מאשר/לא מאשר?

אם מאשר, הוא שובר את הגוז'ון, מתקן את הפנצ'ר, מחזיר את הגלגל ללא אחד האומים ואתה הולך למוסך לחלץ את השבור ולשים חדש.

אם לא מאשר, הוא מחזיר את האומים האחרים ואומר תסע ככה, לא יכול לעזור. 

החלפת גוז'ון במוסך אם לא צריך לפרק את הנאבה מהרכב זה משהו כמו 150 -200 שקל והגוז'ון עצמו עם אום 20-30 שקל.

לגבי מי משלם. זו שאלה ערכית. 

בגדול, כל מי שנעזר בבן אדם אחר ללא תמורה, צריך לקחת בחשבון שבקרה ואותו אדם שעוזר יעשה פאשלות באשמתו או לו באשמתו, הוא (האדם שעוזר) לא ישא בנזק. כי מראש לא קיבל תמורה על העזרה שלו.

אם אתה בתור מבקש עזרה לא מוכן לזה - תעשה הכל לבד או תזמין בעלי מקצוע.

• אהבתי 3

פורסם

כל הרכבים הפרטים יש מומנט הידוק תיקני,

אין שום הבדל בין סוגי הרכבים,

כבר נתקלתי בגוונים ששתלו אותם בנאבה כי החמור בפעם הקודמת בפנצריה דחף את הגוזזון מהתחלה עם המברגנ ולא התחיל עם היד.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...