Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הק"מ קצת גבוה לרכב כזה בן 6\זאת אומרת סביב ה20 לשנה.

הממוצע היום בין 15-20. עדיין 20 בעיניי זה קצת הרבה. הכל גם שאלה של כמה תהיה הנסועה שלך - אולי תוכל לאזן את זה.

דגם קומפורט במידה והוא מיד פרטית, שמור קוסמטית ומכאנית, מטופל בזמן, הכל כמו שצריך.. בהנחה וכל אלה מתקיימים אז גג מחירון.

לא הייתי משלם מעל המחירון - אין סיכוי.

הייתה לי בעבר מאזדה 3 מהדור השני, עם מנוע 1600 והרכב היה מאוד כבד, עם מזגן בכלל.

אני מאמין שזה לא רחוק מה1500 עם 120 כ"ס.

לדעתי תחפש כזאת עם מנוע 2000 עם 165 כ"ס - דגם ספורט שמקביל לקומפורט, הרכב יהיה יותר נמרץ וכיפי.

פורסם
לפני שעתיים, Matan1515 כתב:

לדעתי הק"מ קצת גבוה לרכב כזה בן 6\זאת אומרת סביב ה20 לשנה.

הממוצע היום בין 15-20. עדיין 20 בעיניי זה קצת הרבה. הכל גם שאלה של כמה תהיה הנסועה שלך - אולי תוכל לאזן את זה.

דגם קומפורט במידה והוא מיד פרטית, שמור קוסמטית ומכאנית, מטופל בזמן, הכל כמו שצריך.. בהנחה וכל אלה מתקיימים אז גג מחירון.

לא הייתי משלם מעל המחירון - אין סיכוי.

הייתה לי בעבר מאזדה 3 מהדור השני, עם מנוע 1600 והרכב היה מאוד כבד, עם מזגן בכלל.

אני מאמין שזה לא רחוק מה1500 עם 120 כ"ס.

לדעתי תחפש כזאת עם מנוע 2000 עם 165 כ"ס - דגם ספורט שמקביל לקומפורט, הרכב יהיה יותר נמרץ וכיפי.

מציע לי באיזור ה55-60 אלף.

מראה לך מחיר הגון?

תודה רבה

פורסם

ב60 אלף עדיף להוסיף כמה שקלים וכמו שרשמו ללכת על הדגם בסיס עם מנוע 2.0(sport) 

מוכרים אותם בפועל היום ב65-70 אלף לרכבים שמורים.(שזה אותו מחיר שהיה מליפני שנתיים….הזוי)

ה1.5 פשוט לא סחירים,ועוד 3 שנים לא יהיו שווים כלום יחסית לעומת ה2.0. 

וה2.0 יותר חסכוני בשיוט בן עירוני,ובעיר אם לא תלחץ עליו צורך כמו 1.5. 

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...