Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע ניתן להכניס ארצה רכב שגילו עד 24 חודש

האם ניתן להכניס חיפושית צורה ישנה ממקסיקו ???

ששנת היצור שלה 2004 צורה ישנה !!!!!!!!!!!

כמה מכס לדעתכם יחול על עסקא זו?

תודה אלי

פורסם

אם שנת הייצור של האוטו היא אחרי 2002 (שלוש שנים אני חושב, תקנו אותי אם אני טועה, יש מצב יותר?) או שהוא כבר 30 שנה או יותר על הכביש אפשר ליבוא.

המס עומר על כ120% ממחיר הרכב, ללא כל הנלווים.

פורסם

החיפושית האחרונה ירדה מפס הייצור במקסיקו ב 30 ביולי 2003 .

אתה צריך להזדרז , ואולי כבר מאוחר מידי !! לדעתי אין מדובר ב 24 חודשים , אלא בשנת הדגם הנוכחית או אחת קודמת ! מאחר ו"החיפושית הישנה" הכי חדשה הינה משנת הדגם 2004, אם כבר החל שיווק שנת דגם 2006, הרי שפיספסת את ההזדמנות.....

פורסם

כן, באמת צריך מאוד להזדרז, אחרת תפספס את ההזדמנות להביא ארצה במחיר מופקע רכב מיושן שכמותו יש מאות רבות בארץ ואין שום בעיה למצוא אחת מהן במחיר זול משמעותית... :roll::?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רעיון מוזר ביותר.בסכום הזה עדיף לקחת חיפושית ישנה ולשפץ אותה עד רמת הבורג ושתהיה בדיוק כמו שאתה רוצה. והיא גם תיראה הרבה יותר טוב-החיפושיות האחרונות עברו כל מיני "מודרניזציות" עם השנים שרק כיערו אותם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תגידו, מה אכפת לכם?

הוא רוצה לייבא חיפושית, שהפסיקו לייצר באירופה מזמן. אסור לו?

אם זו היתה איזו פורד עתיקה או קרמן גיה או מכונית אחרת, שהיתה עדיין מיוצרת עד לאחרונה, משום מה נראה לי שכולם היו אומרים לו "לך על זה" ונותנים לו את כל העצות.

תנו לו תשובה קונקרטית לשאלה, שהוא שאל, וזהו.

פורסם

עד כמה שידוע לי אי אפשר כי רכב צריך לעמוד בתקינה מסוימת בהתאם לשנה שבו יצר או משהו כזה .

כבר ביררתי ושיכנעו אותי שזה לא פרקטי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב, בדקתי לך את הנושא:

אתה צודק, ניתן לייבא רכב, שגילו עד 24 חודשים. הסדרות האחרונות, שיוצרו במקסיקו, הן עדיין בפרק הזמן המותר לייבוא, אבל הפרוצדורה עצמה יותר מסובכת ואני אסביר למה:

החיפושית מהצורה הישנה אינה מופיעה ברשימת כלי הרכב, שמשרד התחבורה מתיר לייבא. יחד עם זאת, משרד התחבורה מתיר לפנות עליו בבקשה ליבוא כלי-רכב שאינם ברשימה. עליך לפנות למחלקת היבוא, שבאגף הרכב במשרד התחבורה, עם הבקשה.

אפשרות נוספת יכולה לנצל פרצה בתקנות, המאפשרת לעולים חדשים לייבא את רכבם לארץ: אם אתה מכיר עולה חדש ממקסיקו (אני מניח שאתה אזרח "תיק"), שהיה ברשותו רכב כזה, אתה יכול לבקש ממנו לייבא את הרכב. בנוסף, תצטרך לקבל אישור מצ'מפיון מוטורס לשרותי אחזקה ואספקת חלקים והסיכוי לכך נמוך.

האפשרות היותר סבירה מבחינתך היא הראשונה. נסה לפנות אליהם עם הבקשה, תוך כדי ציון העובדה, שחלקי חילוף לדגם הזה נפוצים מאוד בארץ (לך תדע אם הם בכלל מתאימים למפרט שיוצר ב-2003).

הסיכוי נמוך, אבל אם זה חלום חייך, תנסה!

פורסם
עד כמה שידוע לי אי אפשר כי רכב צריך לעמוד בתקינה מסוימת בהתאם לשנה שבו יצר או משהו כזה .

כבר ביררתי ושיכנעו אותי שזה לא פרקטי.

משרד התחבורה מתיר לייבא כלי-רכב בהתאם לתקינה האירופית או האמריקאית (בשינויים קלים). אם הרכב שיוצר במקסיקו עונה על התקינה האמריקאית, ניתן לייבא אותו (ייתכן ויהיה צורך בשינויים קלים ברכב).

פורסם

הרכב אינו מותר ליבוא לארה"ב, ואין לו תקינה אמריקאית ( הוא גם לא עומד בתקני זיהום האוויר האירופיים, ובוודאי שלא בתקנים האמריקאיים )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החיפושית יובאה לאירופה עד לרגע האחרון. כך שאין כל בעיה להביא אותה משם עם תקינה אירופאית. דרך אגב, למנוע, 1600 סמ"ק והייתה לו הזרקה ממוחשבת מודרנית. הדגם האחרון פורסם לציבור באמצעות הפרוספקט הבא. שיהייה לך למזכרת

http://tinyurl.com/d4k7s

לצ'מפיון יש עדיין מלאי חלפים ולא תהייה בעיה לקבל מהם אישור למשרד התחבורה. הם עדיין מטפלים בחיפושיות הישנות במוסכים שלהם.

הבעיה - משרד התחבורה לא נותן רשיון יבוא מראש! אתה צריך להביא את האוטו ורק אז לפנות לקבל אותו.... ואם לא תקבל אותו, יהיה עליך לייצא את האוטו שיועבר לרשות ממ"ן! אתה רוצה להמר?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

יש פאק עוד יותר גדול-ממשלת מקסיקו לא מתירה ליחידים לייצא מכוניות שכבר עלו על הכביש (חבל על כל האמריקאיות שישבות שם :-()

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

החיפושית מהצורה הישנה אינה מופיעה ברשימת כלי הרכב, שמשרד התחבורה מתיר לייבא.

למישהו ידוע איפה אפשר למצוא את הרשימה הזאת או שהיא תאורטית?

• תוכן חדש...