Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

היום במהלך שיטוטים בעיר הרפאים בה אני גר, נכנסתי לפירוקיה, וכאילו מצאתי גן עדן - מלא מכוניות מהשנים הנכונות

המון גלגלים מסגסוגת של מכוניות שונות, כולל דגמים נדירים למדי, המבחר ענק והמחירים מדהימים..

בקיצור, אחרי שלב הזלת הריר המתבקש הגיע שלב התכלס...

למה לשים לב כשקונים גלגלי סגסוגת שפורקו מאוטו מושבת?

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה המחיר לרביעיית גאנטים?

שים לב שהם לא שבורים בפינות ושלא יהיה בעיה של איבוד אוויר כאשר תרכיב עליהם את הצמיג.

שים לב גם שהם לא עקומים או הולכים בשמיניות, אתה יכול לבדוק את זה ע"י גילגול שלהם על הריצפה, אם הם ממשיכים ישר אז הם טובים, אם לא אז הם עקומים קצת.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

דבר ראשון זה לבדוק בעין עקמומיות - שיגרמו לבעיה באיזון (אם זה רכבים מתאונה רבים הסיכויים שחלק מהג'אנטים עקומים).

ישנם מכוני בדיקה המתמחים בדרים כאלה כי יש עיקומים שלא ניתן לראות בעין, אבל הבדיקה יקרה יחסית...

...Carpe Diem

פורסם

קודם כל צריך לשים לב, כמו ששמים לב לגבי חדשים- יש לבדוק מידות מתאימות, קוטר, מירווח ברגים, וגם אם בסיס הברגים מבפנים לא מתחכך עם הקאליפר (כבר קרה לי).

בקשר לפירוק- בדרך מכוניות שהושבתו נכנסו לסיטואציה של מכה בגלגל ורובם שבורים (תוכל להבחין בקלות) אבל יש גם ג'אנטים עקומים שדורשים תיקונים ויישורים אם בכלל ניתן לתקן, וזה ממש לא עסק לקנות שניים/שלושה ג'אנטים שנראים לך אחלה ואז להתרוצץ כדי לחפש עוד אחד.

פורסם
ערב טוב לכולם

היום במהלך שיטוטים בעיר הרפאים בה אני גר, נכנסתי לפירוקיה, וכאילו מצאתי גן עדן - מלא מכוניות מהשנים הנכונות

המון גלגלים מסגסוגת של מכוניות שונות, כולל דגמים נדירים למדי, המבחר ענק והמחירים מדהימים..

בקיצור, אחרי שלב הזלת הריר המתבקש הגיע שלב התכלס...

למה לשים לב כשקונים גלגלי סגסוגת שפורקו מאוטו מושבת?

תודה מראש

רון.

בעיקרון ,אם הג'נט לא חבוט /שרוט /חרוט ונראה כמו ג'נט שקיבל זפטה - אין שום סיבה שיהיה עקום

JDM :twisted:

פורסם
בעיקרון ,אם הג'נט לא חבוט /שרוט /חרוט ונראה כמו ג'נט שקיבל זפטה - אין שום סיבה שיהיה עקום
ארבעה ג'אנטים שונים שיצא לי כבר לעקם בשלוש הזדמנויות שונות מוכיחים אחרת, לא היה שום נזק שנראה לעין אבל הגלגל אכן היה עקום ולא היה ניתן לאזן אותו בעת התקנת צמיג.

לרון - לא ממליץ על קניית גלגלים מפירוק אלא אם יש לך אפשרות לדבר עם המוכר שתחזיר לו גלגלים באם הם עקומים למטרת החלפה.

מוטי.

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד ומוטי חטף את הבכורה.

תגיד לבעל הפירוקיה שאתה משלם , אם הוא מוכן להחליף במקרה שאי אפשר לאזן אותם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הדבר הכי חשוב - אם אתה מפרק ג'נטים מרכב שונה משלך,

החור האמצעי שבג'נט צריך להיכנס בצורה מושלמת לעיגול שסביב ה Hub cap.

http://www.lensowheel.com/alloy_page1.htm -

תסתכל על מידות ה-Center bore. יש מתאמים לזה, אבל הם עולים יקר.

בסוד הרכבתי ג'נטים 13" של רנו 19 מפירוקיה, מאוזנים ולא עקומים,

ויש רעידות במהירות בין-עירונית בגלל זה, ולכן בקרוב אני מוריד את הג'נטים.

צחי.

No worries 8)

פורסם
הדבר הכי חשוב - אם אתה מפרק ג'נטים מרכב שונה משלך,

החור האמצעי שבג'נט צריך להיכנס בצורה מושלמת לעיגול שסביב ה Hub cap.

http://www.lensowheel.com/alloy_page1.htm -

תסתכל על מידות ה-Center bore. יש מתאמים לזה, אבל הם עולים יקר.

בסוד הרכבתי ג'נטים 13" של רנו 19 מפירוקיה, מאוזנים ולא עקומים,

ויש רעידות במהירות בין-עירונית בגלל זה, ולכן בקרוב אני מוריד את הג'נטים.

צחי.

אחלה קישור... אגב, מישהו שם לב שהמידות שמצויינות שם בקשר לOFFSET שונות מהמידות שעמית הביא לפני כמה ימים בשרשור באותו נושא....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...