Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פורד פוקוס 2009.

הגיר עובד טוב מאוד, מחליף חלק ובזמן את ההילוכים, הבעיה היחידה היא שבעת האטה ממש לפני עצירה אני מרגיש מעין "בעיטה"

( כשהגיר חוזר בחזרה להילוך ראשון לפני העצירה מורגשת אותה "בעיטה").

התחלתי מהחלפת תושבת גיר ולאחר מכן החלפתי שמן ופילטר לגיר.

אך הבעיה לא נפתרה.

אשמח לעזרה בעניין

תודה מראש

פורסם

זה בהרבה פוקוסים דור 2 ככה, היה גם בשלי. נסעתי עם זה ולא עשיתי עם זה כלום, חוץ מזה לא היו בעיות אחרות בגיר. הייתי מגדיר את זה כ"נקישה מורגשת בהורדה להילוך ראשון", לא יותר מזה.

או שאצלך זה ממש מורגש?

פורסם

גם לי זכורה ההתנהגות הזו של הגיר בפוקוס 2010 ליסינג עוד מהיום שהיתה חדשה. זו היתה מכה מציקה אבל לא משהו שזעזע את הנוסעים ברכב.
לדעתי זו ההתנהגות הרגילה של הגיר ואני לא יודע מה אפשר לעשות בשביל לשנות את זה, למעט עדכון תוכנה לגיר שאני בספק שהיה.

פורסם

תודה על התגובות

בעבר לא הייתה תגובה כזו

האמת, זה לא ככ נורא אבל אני פדנט וזה מפריע לי

אשמח אם מישהו יודע איזה רכיב גורם לתופעה

פורסם

אתה יכול להחליף תושבת גיר וזה יעזור מאוד, בפורד/מאזדה התושבות לא מחזיקות טוב עם השנים...

תושבת כזאת עולה בחול 80-100 שקל והעבודה מאוד פשוטה.

רק אומר שאם תקנה של חברה זולה/עלומת שם אתה עוד שנה תגיע לאותו מקום אז תקנה של חברה טובה כמו febi meyle lamforder

יש אתרים כמו spareto.com שממליץ לבדוק בהם.

פורסם
לפני 15 שעות, Shab00 כתב:

אתה יכול להחליף תושבת גיר וזה יעזור מאוד, בפורד/מאזדה התושבות לא מחזיקות טוב עם השנים...

תושבת כזאת עולה בחול 80-100 שקל והעבודה מאוד פשוטה.

רק אומר שאם תקנה של חברה זולה/עלומת שם אתה עוד שנה תגיע לאותו מקום אז תקנה של חברה טובה כמו febi meyle lamforder

יש אתרים כמו spareto.com שממליץ לבדוק בהם.

הי

החלפתי תושבת גיר ובנוסף ביצעתי החלפת שמן ופילטר לגיר - עדיין לא נפתרה התופעה...

פורסם

לפני כמה שנים שהייתה לי פוקוס דור 2 עם  התקלה הזו, חיפשתי באינטרנט הסברים, מה שמצאתי זה שמקור הבעיה זה שחיקה של סרט בילום בגיר, שאמור לעצור בזמן מסויים את התוף המסתובב אבל בגלל השחיקה העצירה הזו לא מלאה או לא ברגע הנכון ולכן הנקישה בשילוב. 

כאמור לא עשיתי עם זה כלום, התאוריה הנ"ל נראית הגיונית רק לא יודע בוודאות אם היא נכונה. 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

לפני כמה שנים שהייתה לי פוקוס דור 2 עם  התקלה הזו, חיפשתי באינטרנט הסברים, מה שמצאתי זה שמקור הבעיה זה שחיקה של סרט בילום בגיר, שאמור לעצור בזמן מסויים את התוף המסתובב אבל בגלל השחיקה העצירה הזו לא מלאה או לא ברגע הנכון ולכן הנקישה בשילוב. 

כאמור לא עשיתי עם זה כלום, התאוריה הנ"ל נראית הגיונית רק לא יודע בוודאות אם היא נכונה. 

תוכל להסביר מהו הסרט בילום הנ"ל?

האם ניתן להחליפו? מדובר ברכיב שנסתם ונדרש ניקוי?

• תוכן חדש...