Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Mikelt89 כתב:

לא יודע אם באמת מתבצעת שם הגרלה או שזו בחירה סלקטיבית, אולי בעדיפות למשפחות ובעלי השכלה גבוהה

זה נראה לי הגרלה אבל הסיכויים מאוד נמוכים.. עדיף ללכת על אופציות אחרות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אתה יכול תגיש בקשות נפרדות עבור כל אחד מקרובי משפחה בדרגה ראשונה שרוצים להגר איתך.

גיסי מילא טפסים עבור כל המשפחה שלו (לפני 20 שנה). בפעם הראשונה אחד מהם עלה בגורל ומאז כולם שם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, פינדר כתב:

אם אתה יכול תגיש בקשות נפרדות עבור כל אחד מקרובי משפחה בדרגה ראשונה שרוצים להגר איתך.

גיסי מילא טפסים עבור כל המשפחה שלו (לפני 20 שנה). בפעם הראשונה אחד מהם עלה בגורל ומאז כולם שם.

אם יכולתי להגיש בשם של כל אחד מהמשפחה הייתי עושה את זה אבל הם פחות זורמים על זה, היה לי כבר וויכוח על הנושא באופן כללי, בלי קשר לארה"ב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עברה יותר משנה מאז שעלה השרשור, איפה אתם בתהליך?

יש פה כאלה שמנסים את המזל שלהם בקנדה עם 3 שנים על ויזת עבודה?

מאז ההודעה האחרונה, ההורים פחות בקטע של סרבנות למעבר לחו"ל. אפשר להבין אחרי מה שהיה ב7.10

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא זה גרם לי להבין שצריך להישאר פה ולתקן את המצב.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, DareDevil כתב:

איפה אתם בתהליך?

יותר משוכנע שאני צריך להגיש פה לבקשת אזרחות. אז כנראה שלעשות את כול המבחנים תיהיה המטרה שלי ל 2024.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בשלבי חיפוש אקטיבי של עבודה ושליחת קו"ח. מכוון למדינה מסויימת שבה למדתי לפני שנים ויש לי שם קולגות וקשרים. הסיבה העיקרית היא יותר סוג של מבוי סתום מבחינה כלכלית ומקצועית עבורי וגם עבור אשתי. אבל אני לא יכול להכחיש שאירועי 7.10 השפיעו על ההחלטה.

אם וכאשר זה יצא לפועל, זה יהיה *גם* קשה ועצוב מהמון בחינות. בכל מקרה, אני לא מ"טורקי הדלתות בזעם". אני לא סוגר שום דלת. איש לא יודע מה יהיה בעוד שנה, 3, 5, 10 וכו'. המושג "לתמיד" פשוט לא קיים יותר.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

מתחיל באיסוף/ריכוז/עריכת/נשנוש מסמכים לקראת הנפקה של 5 דרכונים שוויצריים לילדים..

יהיה מייגע ומפוצץ בעמלות 🤯 (לא זז לשום מקום אבל לפחות משאיר לילדים פתח/הזדמנות/חופש בחירה)

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

מאז ההודעה האחרונה, ההורים פחות בקטע של סרבנות למעבר לחו"ל. אפשר להבין אחרי מה שהיה ב7.10

כתבתי את זה עקום, הכוונה שהמעבר שלי לא גורם להורים חלחלה כלשהי, נראה לי סתם הכחשה שזה יקרה.

מתחיל לקפל לאט לאט את הדברים ונעבור למדינת יעד אירופאית ונחיה שם. 

מברוק לכל מי שיקבל בקרוב את האזרחות/תושבות במדינה שבה הוא חי..

בכל אופן יהיה חלום לעבור לארה"ב פשוט לא רואה את זה קורה כעת.

כי כעת אין לי איך בדיוק והאופציה (למצוא פרטנרית אמריקאית) די מסובכת, כי לך תמצא אחת כזו באמצע מלחמה שגם חושבת לעזוב אבל על הדרך למצוא אהבה.. יש הרבה חישוקים נוספים עבורי לעבור בשביל שזה יקרה.

וההגרלה די סיכוים נמוכים עד לא קיימים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

התחלתי את התהליך (קביעת תור אצל יועץ מס, הגשת סבב ראשון של המסמכים לויזה, הזמנת סוקר לשילוח ועוד כל מיני כאלו....), תאריך היעד הוא בקיץ. כמובן שיש סיכוי שזה יתפקשש אבל נמוך להערכתי.

פורסם

התחלתי את התהליך להוצאת דרכון אוסטרי.

בתור אחד שכבר גר 5 שנים בחול, יכול למצוא עבודה גם בלי הדרכון.

זה טוב שהיה, לא מתכוון לעזוב כרגע.

לא יודע, עדיין בתחושה שמעז יצא מתוק.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
בתאריך 9.2.2023 בשעה 10:02, פינדר כתב:

כן.

יותר מזה, הוא מקבל אזרחות גם אם הוא לא רוצה.

אח של חבר שלי היגר לאוסטרליה לפני הרבה שנים. הגיע בקיץ האחרון לביקור עם הילדים. הבת שלו, בת 18, נולדה שם, גדלה שם, לא מדברת עברית בכלל, היתה צריכה לעבור בלשכת הגיוס כדי לקבל אישור לצאת מהארץ.

סלח לי

אבל החבר שלך פשוט מטומטם!

בגיל 16.5 עושים הסדרת מעמד מול הקונסוליה הישראלית, מקבלים דחיית שרות עד הודעה חדשה
סה"כ טופס למלא ואת התשובה מקבלים אחרי כמה שבועות
זה מונע מצבים של התעסקות עם הצבא.

בתאריך 25.1.2023 בשעה 13:28, Derish כתב:

האם כבר יש חברות שמציעות טיסת חוויה במסוק + ירי ביהודים מהאוויר? אם לא, אני שוקל לפתוח אחת. בטקסס זה עובד מצויין עם חזירי בר וצבאים.

גרתי 11 שנים בחו"ל
יש לי דרכון זר
אח שלי גר כבר הרבה שנים בחו"ל

וממרומי גילי ונסיוני... שאם כבר יורים בי, שזה יהיה בארץ

יש לי לא מעט משפחה, חברים ומכרים בחו"ל. דווקא המצב עשה להם סוויטש ויש לא מעט שעושים חישוב מסלול מחדש.
הדשא של השכן ירוק, אבל לא ירוק יותר.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

הדשא של השכן ירוק, אבל לא ירוק יותר.

זה מאוד אישי, עניין של הרגשה. אין לי דרקון זר, אבל גרתי בחו"ל יותר זמן ממך. דיברתי ספת המקום לא פחות טוב מעברית, היו לי חברים וגם הייתי מעורה במה שקורה לא פחות מכאן. היה לי טוב, אבל תמיד ידעתי שאחזור. 

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

זה מאוד אישי, עניין של הרגשה. אין לי דרקון זר, אבל גרתי בחו"ל יותר זמן ממך. דיברתי ספת המקום לא פחות טוב מעברית, היו לי חברים וגם הייתי מעורה במה שקורה לא פחות מכאן. היה לי טוב, אבל תמיד ידעתי שאחזור. 

לא נראה שזה היה קשה במיוחד

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...