Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

רווק יכול לעבור עם טרולי. כמה הבגדים שם שווים כבר? 700-800 דולר?

זה לא חייב להיות רק בגדים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, Mech Morphix כתב:

מה תיקח למדינה אחרת? את המגהץ?

כרגע אני די בטוח שזה יהיה מחשב ובגדים. מעבר לזה וואלה לא יודע להגיד מה עוד אני אקח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

ציטוט מתגובית לכתבה על הגירה מרוסיה לישראל, מבלי להביע דעה אישית:

׳אנשים שאין להם יכולת כלכלית לאורך כמה שנים לקנות בית שייכים למעמד הביניים. יש משפט שאמר "המלך לא מהגר" ואני מוסיף "גם האליטה לא מהגרת" רוב עושרה נובע מניצול העושר של המדינה שבה הם אליטה. בכל מדינה אחרת לא יהיו להם את הקשרים וההזדמנות שיש להם בארץ המוצא. מי שמהגר זה בדרך כלל מי שיש לו הון אנושי כמו השכלה שניתן להרוויח ממנה כסף או יכולות ניהול ומכירה אבל אין לו הון כלכלי - כסף ורכוש. ככלל, כל מהגר למעט מהגרים עשירים, ימצא את עצמו במעמד הביניים במקרה הטוב, ע"ש שימצא את הדרך להצליח ברמה משמעותית גבוהה מאותם אלו שהגיעו באותה תקופה. ברוב המדינות, מהגר פיזי שבא להתיישב מקבל תעודת תושב שלא מקנה זכויות להצביע. רק אחרי כמה שנים עם קבלת אזרחות. הופך המהגר לאזרח מו המנין.׳

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 13 שעות, Derish כתב:

יש פה כמה חברים שעשו את המעבר בהיותם רווקים ולא רק פילספו עליו בפורום. לא כזה פשוט.

אני זה לא הם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב היום קיבלתי את האזרחות האוסטרית שלי.

תופים בבקשה.

עוד חודש/חודשיים יגיע גם הדרכון...

עכשיו מותר לי לשנוא יהודים?😄

• אהבתי 3
  • מצחיק 3

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, לירון .ה. כתב:

טוב היום קיבלתי את האזרחות האוסטרית שלי.

תופים בבקשה.

עוד חודש/חודשיים יגיע גם הדרכון...

עכשיו מותר לי לשנוא יהודים?😄

מזל טוב, תוכל לשתף אודות התהליך?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

האמת שזה לקח פחות משנה.

אוסטריה הוציאה חוק, נדמה לי ב 2019, שאלו שנרדפו על ידי הנאצים במלחמת העולם ה 2, זכאים לבקשת אזרחות. דומה לנרדפים של פורטוגל.

סבתא שלי אחראי השואה הגיעה מפולין לאוסטריה, והבת הבכורה שלה נולדה שם.

ואז עלו לארץ.

אז דודה שלי ממשה את הזכות ועשתה את התהליך, וברגע שהיא הוציאה, והילדים שלה.

התהליך כלל מלואי שאלון באנטרנט, ואז תירגום לאנגלית וחתימת נוטריון, ואפוסטיל משרד החוץ, של מסמכים. שליחה לאוסטריה לבדיקה, עוד כמה דברים קטנים בדרך, וזהוא בגדול.

כל התהליך עלה לי 2000 שקל.

חשוב לאורך הדרך למלא ולעשות בדיוק מה שהם דרשו עד רמת תצלום הפספורט על פי הדרישות שלהם. אחרת כל פיפס ומאבדים תור בשגרירות, ומחכים שוב כמה חודשיים.

• אהבתי 2

יאריס 2005

פורסם

קח איתך כמה מברשות שיניים עודפות.

אף פעם אי אפשר לדעת מתי הרחובות של וינה יהיו מלוכלכים מדי.

250px-Austrian_Nazis_and_local_residents_watch_as_Jews_are_forced_to_scrub_the_pavement_after_Nazi_annexation.jpg

• מבאס 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הלכת רחוק...

רשמתי שאני עובר לוינה?

כבר גרתי באירופה, סקנדינביה כ 5 שנים.

זה עוד משהוא בארגז כלים.

יאריס 2005

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...