Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאיזו מדינה הייתם מהגרים

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, borsood כתב:

קח איתך כמה מברשות שיניים עודפות.

אף פעם אי אפשר לדעת מתי הרחובות של וינה יהיו מלוכלכים מדי.

250px-Austrian_Nazis_and_local_residents_watch_as_Jews_are_forced_to_scrub_the_pavement_after_Nazi_annexation.jpg

הייתי בוינה ביוני.

לקחנו סיור באנגלית עם מדריך מקומי והיינו הישראלים היחידים בקבוצה. המדריך לקח אותנו בין השאר לסוג של פסל במרכז העיר שמסמל את את הרגע הזה של ניקוי המדרכות. כשהיינו מול המרפסת המפורסמת שבה היטלר התקבל בתשואות הוא הדגיש את זה שהאוסטרים קיבלו באהבה את היטלר, למרות שהם מנסים לא לדבר על זה.

לא יודע אם זה מה שיבטיח את בטחון היהודים שם לתמיד, אבל כן נראה שהם הסיקו מסקנות לעת עתה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, mikyl כתב:

אם נתחיל להסתכל לאחור אפשר להגיע גם לחורבן הבית השני.

התוצאות של מרד בר כוכבא היו גרועות יותר מהשואה באופן יחסי

פורסם
לפני 3 שעות, borsood כתב:

קח איתך כמה מברשות שיניים עודפות.

אף פעם אי אפשר לדעת מתי הרחובות של וינה יהיו מלוכלכים מדי.

250px-Austrian_Nazis_and_local_residents_watch_as_Jews_are_forced_to_scrub_the_pavement_after_Nazi_annexation.jpg

לא יודע אם אתה ציני או לא, אבל באופן עקרוני יהודים אכלו חרא בכל מקום בעולם.

אם אתה מסנן את המקומות לפי כמה חרא היה, אתה צריך להציג פה את הדרכון שלך כשהוא ריק מחותמות באופן מוחלט, או יותר נכון להצהיר שאין לך דרכון ואתה נשאר רק בארץ.

וזה מגיע ממני, שאני טוען שיהודים יכולים לחיות בגולה נטו בגלל שיש את מדינת היהודים להאשים כרגע.

פורסם
לפני 8 שעות, Rשף כתב:

התוצאות של מרד בר כוכבא היו גרועות יותר מהשואה באופן יחסי

התוצאות של אדם וחווה היו הרסניות כלפי כולנו..

Just now, DareDevil כתב:

התוצאות של אדם וחווה היו הרסניות כלפי כולנו..

התרחבות זמן ומקום היתה ההתחלה של הסוף של כולנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 14.11.2024 בשעה 20:48, לירון .ה. כתב:

האמת שזה לקח פחות משנה

כיף לך...

אני שלחתי לפני 10 חודשים לשוויץ בקשה לרישום המלא של הילדים ועדיין כלום. תחכה. בשגרירות אמרו - נודיע לך.

מדובר ברישום להוכיח שהם קיימים, כן?! עוד לא דרכונים ולא כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני בהליך הפורטוגלי משנת 21. עדיין בשלב 1.

זה גם הפך לפחות רלוונטי כי בינתיים שינו את החוקים והילדים כבר לא יוכלו להוציא אזרחות. אולי רק הצעיר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 15.11.2024 בשעה 22:18, פינדר כתב:

אני בהליך הפורטוגלי משנת 21. עדיין בשלב 1.

זה גם הפך לפחות רלוונטי כי בינתיים שינו את החוקים והילדים כבר לא יוכלו להוציא אזרחות. אולי רק הצעיר.

גם אני הייתי בתהליך הפורטוגלי מ21 אבל כבר סיימתי לפני כשנה וכבר גר באיטליה מ15.2.

כל אחד עם התחנה שנפל עליה אבל בטח עוד כמה חודשים וזה יסתיים גם לך.

בקשר לילדים זה ממש לא נהיה לא רלוונטי, הם פשוט יהיו ״רק״ תושבים איפה שתבחרו לעבור באירופה ולא אזרחים של פורטוגל, זה לא משנה כלום, אותם תנאים בול. זה מה שנקרא איחוד משפחות. זה משנה אם רצית דרכונים למגירה, אבל למעבר תכלס - יכולים לעבור.

• אהבתי 3

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 16 דקות, liorwohl כתב:

זה מה שנקרא איחוד משפחות

זה כולל ילדים בני 20 פלוס?

לפני 16 דקות, liorwohl כתב:

ה משנה אם רצית דרכונים למגירה

האמת שזה בדיוק מה שרציתי, דרכונים לילדים, כי אני לא חושב שיש להם עתיד פה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

לא.

ילדים זה קטינים עד גיל 18.

כמובן שלכל מדינה באיחוד יש חוקי הגירה משלה.

במצב תאורטי כזה (הורים עם אזרחות וילדים בוגרים מעל גיל 18) אם רוצים לעבור ביחד, הילדים צריכים לבקש ויזה על מנת "לעבור לגור עם משהו". כאמור לכל מדינה תנאים משלה וזה תהליך שיכול לקחת שנים, תלוי במדינה ובנסיבות.

פורסם (נערך)

לאחרונה חזרתי מליטא (בתהליכי דרכון)

מדינה מהממת, מאוד לא צפופה (6 בערב הכבישים במרכז העיר כמעט ריקים, כבישים מהירים מחוץ לעיר ממש ריקים).

אין מהגרים בני דודים (לא ראיתי אחד אפילו)

רוב האוכלוסייה הצעירה מדברת אנגלית.

השכר שם די נמוך אני מניח, יחסית לאירופה (מהנדס תוכנה) והקירבה לפוטין מפחידה מאוד.

המזג אוויר גם לא וואו

בהחלט הייתי שוקל להגר לשם.

עריכה אחרונה על ידי Shaike.Zam

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

האמת שזה בדיוק מה שרציתי, דרכונים לילדים, כי אני לא חושב שיש להם עתיד פה.

אין לי מושג לגבי זה, אבל אישית הייתי בודק טוב אם יש מדינה אירופאית שיהיה אפשר לעבור אליה ככה ועושה מהלך (אם הילדים שמחים לעבור כמובן), זה לא שישראל תשתפר ותהפוך למקום לא צפוף עם שלטון איכותי ומחירי דיור אפשריים, אז המגירה תסתדר בלי דרכון אם אפשר לעבור וזהו.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • רעיון טוב! 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לפני 8 שעות, liorwohl כתב:

גם אני הייתי בתהליך הפורטוגלי מ21 אבל כבר סיימתי לפני כשנה וכבר גר באיטליה מ15.2.

אשמח אם תשתף פה על החוויות מאיטליה ואיך החיים שמה. האם באמת צריך עבודה לפני שעוברים לאיטליה או שזה סתם הפחדות של ישראלים בפייסבוק?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...