Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הסכימה לדבר איתי בכלל על המחיר, אמרה זה המחיר וזהו, או תחכה ותקווה שיגיע בין ינואר ליוני במקרה הטוב.

דיברתי איתה היום, צריכה לחזור אלי בנוגע להיכן הרכב נמצא כדי שאתרשם ממנו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אל תפחד מרכב מתצוגה (מניסיון), בסוף השאלה היא נטו כלכלית... אם אתה היד הראשונה ונרשם עלייה לכביש 22 אין סיבה לחכות.

המקום היחיד שיהיה רשום לך שהרכב מתצוגה זה בהזמנת הרכב שלך מול היבואן (שלא תגיד לא ידעתי). הרישיון הוא כמו כל רכב חדש.

פורסם

רק תיקון קל. תת הדגם הוא RS ולא VRS. ה''V'' הוא ניקוד צ'כי שגורם ל''S'' להיות ''SH''. המקום היחיד בעולם שהרכב הזה נקרא אוקטביה VRS זה אנגליה, שאימצו את ה''V'' בגלל שאסור שיהיה יותר מיצרן אחד עם תת גדם זהה (אאודי)

פורסם
בתאריך 7.10.2022 בשעה 09:10, menir1 כתב:

מאז הקורונה, משרד התחבורע האריך את התקופה לפי הרכב נחשב חדש. לפני הקורונה, רכב יכל להימכר כחדש עד 12 חודשים ממועד ייצורו. האריכו את התקופה ל-18 חודשים אם איני טועה. 

בתאריך 7.10.2022 בשעה 10:45, sperial כתב:

@menir1אכן, אבל למיטב זכרוני התקנה הזו בוטלה. בכל מקרה צריך לברר צריך לבדוק את תאריך הייצור של הרכב הספציפי שבו מדובר.

זו הייתה הוראת שעה זמנית והיא התבטלה בדצמבר 2021.

בתאריך 7.10.2022 בשעה 10:26, Night Driver כתב:

רכב תצוגה עומד באולם ממוזג, מוצל ומלוקק על בסיס יומי. זה לא רכב הדגמה.

אישית לקחתי רכב מתצוגה בצבע שרציתי אחרי שעמד בקומת הביניים באולם התצוגה של קאיה. האוטו התקבל לא שונה משום רכב אחר וזה שישבו בו זמן מצטבר של כמה שעות ממש לא משנה כלום.

השאלה היא אם הרכבהמוצע לך עבר כבר רישוי או שאתה יד 0. הדבר ביחידששווה לנסות להוציא זה מצבר טרי או הארכת אחריות עליו וטיפול ראשון עליהם.

אין צורך להחליף מצבר, הרכבים בתצוגה מחוברים למטען כל הזמן 

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 4 דקות, redroze כתב:
בתאריך 7.10.2022 בשעה 10:26, Night Driver כתב:

אין צורך להחליף מצבר, הרכבים בתצוגה מחוברים למטען כל הזמן

למצבר יש חיי מדף גם אם הוא לא מחובר לכלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דווקא לא בטוח שחייבים להחליף נוזלים כל עוד הרכב באמת על קילומטר נמוך של חדש. בין אם הנוזלים יושבים ברכב עצמו או על המדף, לא בטוח עד כמה זה משמעותי או שוחק אותם.

לפי מה שאני יודע כל עוד המנוע לא עובד (מעבר לקילומטרים הספורים של שינוע הרכב) השמן אמור להיות במצב טוב. 

כנראה הייתי עושה הרצה ואז מחליף בשביל השקט הנפשי. 

מה שכן גם אם ההבדל המעשי בין הרכב בתצוגה לרכב חדש הוא לא ממש משמעותי, עדיין יש פה אפקט פסיכולוגי די מבאס בלקנות אותו ללא שום פיצוי מסביב. אם אפשר להתאפק אז הייתי מחכה, אם יש לי אילוצים שלא מאפשרים את אז אז אין מה לעשות וקונים גם במחיר סחיטה של יבואן שנהנה מתנאי שוק שמאפשרים את זה כרגע. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

האמת שאני נתקלתי באחד הפורומים בחו"ל שהמערכת CANTON היא תוספת של 569 פאונד.

צ'מפיון, על היעדר המערכת הזו, הורידו לי 500 שקל.

הבדיחה הזאת מעצבנת אותי, כמו כן, לא היה לי מושג מה זה CANTON, הנציגה הסבירה שזה סך הכל עניין של מותג, היא לא הסבירה שמדובר בהיעדר סאבוופר לחלוטין.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

הרבה פעמים הרכבים הראשונים שמגיעים לאולם התצוגה לא כוללים את כל האבזור שמגיע בהמשך.

אם זה כך, יש סיכוי שהרכב מוצג כבר שנה וחצי +-, זה מידע שהיבואן צריך לתת לך.

שווה לבדוק תאריך ייצור

פורסם

@GTאי, אתה מציל חיים.

לא ברור לי איך הנציגה לא שמה לב לזה, עברתי על המפרט, כתוב 7 כריות אוויר.

בקטלוג כתוב... 8.

הרמקולים עוד אפשר לחיות עם זה, כריות אוויר זה לא משחק מבחינתי אחרי שאחת כזאת הצילה לי את החיים.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

דעתי בנושא:

אני הייתי מוותר כי יש סיכוי שיגיע בינואר לפי מה שאמרה הסוכנת מכירות. 

ולפי העקשנות שלה שנראה שמנסה ״לדחוף״ את הרכב מתצוגה כי אתה חם על הרכב, אני הייתי מזמין חדש וממתין בסבלנות. 

כמובן מקבל רכב חדש ולא מתצוגה שהאורות דלקו בו כל היום(כי ככה הרכבים בתצוגה) מערכת שמע, דלתות נפתחות ונסגרות, שריטות, פגיעה במושבים ועוד׳. 

טל. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרכב בתצוגה לא עמד שנה וחצי, כי החוק אינו מאפשר זאת (היה אפשר לרכבים מחודשי ייצור מאוד ספציפיים מאמצע הקורונה, זה לא רלבנטי כבר לרכבים מייצור של הרכב המדובר).

להערכתי, אם מציעים לך את הרכב עכשיו, זה בגלל שהוא עומד להגיע ל-12 חודשים מחודש הייצור, ולכן אין להם ברירה אלא למכור אותו. מציעים לך את הרכב, כי אתה כנראה בראש הרשימה של הלקוחות שממתינים לרכב.

אם הצבע של הרכב מהתצוגה מתאים לך, גש לראות אותו בעצמך, תוודא שאין נזקים מיוחדים לריפודים\חיצוני\דשבורד וקבל החלטה.

אם תוותר עליו, קח בחשבון שמועד האספקה של ההזמנה שלך אינו סופי ויכול להיות אחרי יוני 2023.

אין משמעות לרכב מתצוגה במכירה, זה לא רלבנטי וגם אין צורך להכנס לזה במכירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היי @Casper

האמת שבמקרה נפתח הרכב למכירה מהתצוגה כשישבתי איתה, לכן היא הציעה לי, היא אמרה שלפני שעה זה לא היה שם.

הCanton לא רלוונטי לרכבים החדשים גם כן בגלל בעיית השבבים מסתבר, אז הרכב הופך להיות שוב רלוונטי, הכחול דווקא מתחיל למצוא חן בעיניי, הבעיה היחידה היא היעדר כרית אוויר אחת.

בסיכום מולה אני אלך לראות את הרכב, צריכה לעדכן אותי במהלך היום היכן הוא נמצא.

האמת שבסופ"ש כבר שלחתי לה מייל לבטל, אבל עברתי קצת על בעיות המלאים בפורומים של אוקטביה בחו"ל והבנתי מה המצב ושלחתי לה שוב מייל שלא לבטל אלא שאראה את הרכב ואחליט.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי את הGTI מתצוגה - עמדה שם כמה שבועות, ויכולתי מראש לבחון את הרכב ולראות שאין לו אף נזק לפני שמעבירים אותו על שמי - מבחינתי לקנות רק ככה..

ההבדל היחיד מהמצב שאתה מתאר זה שאצלי המפרט היה זהה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

השאלה האמיתית היא למה שתרצה לקנות את המותג הזה מהיבואן בארץ?

לגבי היבואן- מוזמן להסתכל פה וברחבי האינטרנט על הניסיון של לקוחות.

לגבי המותג- בעיות גיר שהתחילו כמעט לפני 20 שנים ועדיין לא נפתרו (כן למרות שכל פעם אומרים שיצא עידכון, והפעם זה גיר מוצלח וכולי וכולי... כלום לא השתנה)

מנועים שלא עושים רבע ממה שהמנועים של פעם היו עושים (מאותו מותג), בעיות אכילת שמן ועוד..

מעבה מזגן שמת סתם ככה, משאבות מים שקורסות, ידית גיר שמשתגעת ודורשת קיט תיקון בכמה מאות שקלים.

הלקוחות עצמם מודים בכל זה ואומרים שהסיבה היחידה היא חווית נהיגה או פוזה. חוץ מללחוץ ברמזור בקו ישר אין שום דבר "חווייתי" ברכבים האלה. רק יפני.

• רעיון גרוע 6
  • לא הבנתי... 1
  • תוכן חדש...