Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, yuval5 כתב:

לגבי היבואן- מוזמן להסתכל פה וברחבי האינטרנט על הניסיון של לקוחות.

לקוחות מרוצים בד"כ לא כותבים אז רואים בעיקר את אלה שיש להם תקלות - בכל מותג אגב, אפילו בטויוטה.

לגבי המותג- בעיות גיר שהתחילו כמעט לפני 20 שנים ועדיין לא נפתרו (כן למרות שכל פעם אומרים שיצא עידכון, והפעם זה גיר מוצלח וכולי וכולי... כלום לא השתנה)

הגיר המדובר הוא ה-DQ200 עם המצמדים היבשים ייצורו החל רק ב-2008 כך שהוא אפילו לא בן 15.

מנועים שלא עושים רבע ממה שהמנועים של פעם היו עושים (מאותו מותג), בעיות אכילת שמן ועוד..

אכן היו מנועים בעייתיים על רובם היבואן לקח אחריות (לפעמים אחרי שבית המשפט הכריח אותו) בכל מקרה לא מדובר על תופעה מאד רחבה.

מעבה מזגן שמת סתם ככה, משאבות מים שקורסות, ידית גיר שמשתגעת ודורשת קיט תיקון בכמה מאות שקלים.

הלקוחות עצמם מודים בכל זה ואומרים שהסיבה היחידה היא חווית נהיגה או פוזה. חוץ מללחוץ ברמזור בקו ישר אין שום דבר "חווייתי" ברכבים האלה. רק יפני.

אז אני מבין שאתה עומד על דעתך שכקרוב ל-300000 רוכשים מאז 2008 קנו את הרכב בגלל פוזה...

הצרכן הישראלי רגיש מאד לדגמים בעייתים, ויש לא מעט מקרים שיעידו על כך. פורד פוקוס מ-2011 עד 2015 למשל, שהתחילה בתור הרכב הכי נמכר בקטגוריה וכולם יודעים איך זה נגמר...

אגב הגיר של הרכב המדובר וגם המנוע לא משתייכים בכלל למשפחות המדוברות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה בדיוק הבעיות עם רכב מתצוגה? ישבו\אכלו\ליקקו בו? טיפול דיטיילינג נאה יחזיר אותו למצב מפעל.

נוזלים\שמנים\פילטרים? את כל זה אפשר לבדוק ולהחליף במידת הצורך במוסך לאחר המסירה,צ'מפיון לא בורחים מהארץ בקרוב.

כמו שכתבו אין צורך לדון בענין ירידת ערך\הרכב היה מתצוגה וכו' בעת הקניה או המכירה העתידית,לא ממש תורם שום דבר,רכב חדש ככל רכב חדש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא אתייחס למה שהתייחסו לפני,

אבל אתן כמה נקודות שחשובות עבורי באופן אישי, כאחד שבחן את הדגם האחרון של ה-vRS ונהג בו כשהיגיע לארץ במטרה לקנות כזו מכונית (במקור..)

1- המערכת של CANTON מצויינת ולא הייתי מוותר על זה בחיים, שינויי של שמיים וארץ ממערכת רגילה,
אני נוהג כיום עם מערכת של BEATS בקופרה שלי, נהנה מכל שניה, אל תוותר.
להשלמת הרקע: התחלתי את דרכי בפורום באיזור האודיו עם מערכות מאוד מושקעות, אז סאונד חשוב לי, ממש.

2- חודש אחרי שהזמנתי את הקופרה שלי כבר התחילו להודיע ללקוחות שונים של צ'מפיון (בסיאט וסקודה בעיקר..) שאין התראות שטח מת,

חייב לומר שבעיני זו מערכת שהיא לא פחות ממעולה והכרחית (להבדיל משמירה על נתיב למשל...) אבל, זה אינדיבידואלי וזה המצב בהמון רכבים שמגיעים לפה,

למעט היפנים / קוריאנים שאצלם המערכות עדיין מגיעות (שמעתי שאומרים שהם אחראים לצ'יפים של עצמם או משהו .. לא יודע לומר כמה זה נכון)

בכל מקרה, לא הייתי מוותר על זה.

3- לגבי מי שרשם על הילוכים / מנוע / אמינות וכאלה - מזמן לא העניין ולא קשור, הרכבים האלה לא פחות ממעולים ושווים המתנה.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 13 שעות, Super_T כתב:

3- לגבי מי שרשם על הילוכים / מנוע / אמינות וכאלה - מזמן לא העניין ולא קשור, הרכבים האלה לא פחות ממעולים ושווים המתנה.

בהצלחה.

אולי המצב שונה ויש יותר בקרת איכות בקופרה וסיאט בכלל,בסקודה המצב על הפנים ואני לא מגזים.

לי יש אוקטביה 21 שכבר עברה "קמפיין" אז ככה שלא סבלתי יותר מדי

מדברי חברים עם רכבים דומים,גם אוקטביה וגם סופרב,נפח מנוע 1000 ו1500 לסירוגין ב"מבחר" רמות אבזור - ,התקלות לא פוסקות

בין אם זה במולטמדיה הזוועה,מחשב כריות אוויר,הגיר כמובן,SOS שמשתגע,הרדאר מקדימה שמתחרפן בקור\חום קיצון,והלאה והלאה.

סקודה העולמית פשוט שחררו ומשחררים רכבים לא אפויים בעליל,ושלקוח יסבול,ממילא הוא יצטרך להביא את הרכב למוסך.

תוסיף את צ'מפיון שנורא אהובים בפורום ובארץ בכלל ששביעות הלקוח היא מהם והלאה - וקבלת רכב גרוע עם "חוויה" מתמשכת לכל אורך הבעלות.

נ.ב כל הסאגה ממש לא פוסחת על ה VRS,גם שם יש נפילות ולא מעט ממגוון תקלות שציינתי (ושלא).

עצוב,אין דרך אחרת לתאר לצערנו.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
לפני 10 שעות, ezuf כתב:

בסקודה המצב על הפנים ואני לא מגזים.

כבוגר 3 סקודות ברצף, ועוד מספר סקודות במשפחתי המורחבת, אתה מגזים בענק. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

שמע @ezuf אני מניח שזה אינדיבידואלי,

בת זוגתי עם ארונה FR בת שנה וחצי עם 30K ק"מ

השבוע היא נכנסה לטיפול 30 אלף, 

שעה וחצי, בחרתי את השמן שישימו בה, הרכב היה בחוץ וקיבלתי חוויית שירות טובה מאוד בצ'מפיון חוף שמן.

הרכב נוסע כל יום קריות - קיסריה ולעיתים ממשיך עוד דרומה לביקור משפחתי של הצד של בת-זוגתי,

עד עכשיו, אפס תקלות, הרכב עם מנוע ליטר טורבו, עובד נהדר, נוח, ועושה את מה שהוא נקנה לעשות,

במקרה שלנו יש את כל המערכות שהיו צריכות להיות כי זה היה לפני כל הברדק עם השבבים (כולל שטח מת).

חבר טוב עם שתי סקודות, קארוק בת 3 שהוא שוחט מבחינת קילומטראז' ושימושיות (רוכב אופניים, שבילים, טיולים עם המשפחה כל סופ"ש וכאלה..) וקאמיק חדשה (מנוע 1000) של האשה שגם נוסעת לא מעט,

אפס בעיות - נכנסים לטיפול כשצריך ותודה רבה.

מבחינת מנועים, אני מניח שאתה יודע שה-vRS מגיעה עם מנוע וגיר אחרים משאר המכוניות שתיארת,

לגבי המולטימדיה וכו', הכל שם חדש בדגם האחרון אז אני מאמין שיהיו פה ושם "שיהוקים"

אני לא קניתי את האוקטביה בגלל נושא הנדסת האנוש הלא פחות מנוראית בדגם האחרון,

אבל מבחינת מנוע, גיר, נוחות המושבים ואבזור - הרכב ענה על הדרישות שלי ומעבר, חבל שהורידו את חצי הגג הפנורמי, זה מינוס ענק בעיני.

אני יכול להבין את הדיווחים על התקלות במולטימדיה, זה קורה לא מעט גם בפורמנטורים, שמגיעים גם הם עם מערכת המולטימדיה החדשה,

אבל מפה ועד לא לקחת רכב - אני חושב שהדרך ארוכה.

רשמתי לפות"ש את מה שרשמתי פשוט בקטע של מה דעתי,

אני לא הייתי קונה רכב בלי התרעות שטח מת במראה כיום, 

אני בטח לא הייתי לוקח רכב תצוגה בלי מערכת הסאונד של Canton, היו צריכים להוריד עליה 4500 ש"ח ולא 500 ש"ח וגם אז לא הייתי לוקח את זה,

אבל, זו ההחלטה של האיש, ושלו בלבד,

אם מדברים על רכב חזק, אז במחיר של האוקטביה הזו כחדשה מהסוכנות (אלא אם כן הוא זקוק למקום ברכב),

אני לוקח קופרה לאון חדשה בלי למצמץ ומקבל יותר בכל פרמטר,

כך או כך הוא יחכה, אז לפחות שיקבל רכב חזק יותר ואת כל האבזור כשהרכב יגיע ולא חלקים ממנו.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

גם אני סה"כ רשמתי את דעתי,והרחבתי מעט בהתבסס על רשמים מחברים קרובים שגם קנו וקבלו סקודות,ועוד תלונות של אנשים באחרים בקבוצה הגדולה בפייסבוק.

menir - בהסתכלות שנה וחצי אחורה,לו הייתי חוזר בזמן,הייתי קונה דור קודם של האוקטביה ולא הנוכחית,לטעמי היא כרגע פשוט גרועה.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אין יותר CANTON במפרט בכל אופן, בלי קשר לתצוגה או לא, ושטח מת היה רק  בזה מהתצוגה.

אני מחליף יונדאי I30 כי חסר לי מקום ברכב, הלאון לא עונה על הדרישות והיא גם יותר יקרה מהאוקטביה מה שאני זוכר, לא רציתי להוציא יותר מהסכום שהוצאתי על רכב שהוא לא פלאג אין.

הרכב שבאמת רציתי זה שהפג'ו 508 פלאגין, הבעיה שחדש הוא עולה 260, 2021 כבר ירד בYAD2 ל200~, המחירון שלו על הפנים, אם היה שומר על הערך כמו הטויוטה RAV4 הייתי בוחר בו (RAV4\ספורטאז' לא על הפרק כי שונא ישיבה גבוהה)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

לא מבין איך vRS נכנסה לך לחישוב בכלל אם אתה מחפש פלאג-אין וחשמל/היברידיות 

זו מכונית חזקה יחסית שבאה ממקום הפוך בדיוק מאותו אחד שאתה מתאר שאתה מחפש.

בשוק ההיברידיות הגדולות יש לא מעט אופציות, מה הסכום שתרצה להוציא? בטוח שיש משהו שם בטווח.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם

השיקולים שלי מוזרים, קשה להסביר אותם, דרך אגב - הסיפור של הגג פנורמי זה חסרון מטורף מבחינתי, אבל יהיה בסדר.

בכל אופן האוקטביה כבר נרכשה ותגיע בעוד שבוע וחצי בערך.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

סקודה נהיו בונקרים כמו פולקסווגן בהתחלה,כנראה השתן עלה לראש מאז שהתחילו למכור כמויות לפני כמה שנים.

אשכרה פעם היו הנחות במסגרת לקוח חוזר\חבר מביא חבר,היום כלום ושום דבר,רק אם אתה מגיע במסגרת "ימי מכירות" (המרכאות בכוונה),או דרך מועדון כלשהו (לדוגמא "חבר")

וגם אז ההנחה מזערית (לדעתי,מישהו בא ומשכיב 200+ על רכב ועושים טובה ומורידים כמה גרושים..)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...