Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהיום, עם מצב המלאי הבעייתי אצל רוב היצרנים, אף אחד לא ממהר לתת הנחות משמעותיות. ככה זה שהביקוש גדול ממההצע

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראה לי שהיום, עם מצב המלאי הבעייתי אצל רוב היצרנים, אף אחד לא ממהר לתת הנחות משמעותיות. ככה זה שהביקוש גדול ממההצע

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא רצתה לתת הנחה, בגישה של take it or leave (it)

אני מניח שמכיוון שגם ככה המלאים שלהם לעוד 7 חודש בערך, זה לא כזה מעניין אותם למכור ספציפית לך כי פשוט יבוא קונה אחר במשך ה7 חודשים האלה בוודאות.

ואם הם יתקרבו למשלוח של חודש לפני, אז הם פשוט יורידו מעט מהמחיר בשביל למכור את הרכב.

לא הייתה לי אפשרות לקנפג בכלל את הרכב, היא אמרה זה מה שמגיע באנייה וזה מה שיש ברכב, רק תבחר צבע.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני מעריך ש- @avizaz מתכוון לכך שלו הוא היה מזמין מהאוניה, לא היתה לו אפשרות לקנפג אפילו מה שהוא יחכה לו 7 חודשים.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, avizaz כתב:

לא רצתה לתת הנחה, בגישה של take it or leave (it)

אני מניח שמכיוון שגם ככה המלאים שלהם לעוד 7 חודש בערך, זה לא כזה מעניין אותם למכור ספציפית לך כי פשוט יבוא קונה אחר במשך ה7 חודשים האלה בוודאות.

ואם הם יתקרבו למשלוח של חודש לפני, אז הם פשוט יורידו מעט מהמחיר בשביל למכור את הרכב.

לא הייתה לי אפשרות לקנפג בכלל את הרכב, היא אמרה זה מה שמגיע באנייה וזה מה שיש ברכב, רק תבחר צבע.

ב 2020 עשיתי נסיעת מבחן על ה VRS "החדשה", גם אז לא הייתה אפשרות לקנפג מלבד צבע - הם מביאים רק דגם אחד

• תוכן חדש...