Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכחתי גופה ברכב, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת סוף יולי עצרתי באבו גוש וקניתי קצת עוגיות (יאמי יאמי) ואז החנתי את הרכב וטסתי לחו"ל לשבועיים.

בסוף "החופשה" התארכה שלא בשליטתי וחזרתי לנהוג רק מתישהו אמצע או סוף ספטמבר, לא זוכר בדיוק אבל נגיד חודשיים.

נכנסתי לרכב שמח וטוב לב שהגעתי למצב שאני יכול לנהוג!, והיה ריח נוראי, כאילו משהו מת באוטו.

מפה לשם, התברר כי מצאתי את העוגיות שקניתי והן כבר לא יאמי יאמי והרכב מסריח ברמות כל כך קשות שזה כבר שיקול למכירה.

במושב האחורי (ובכלל) ששם נשכחו העוגיות ז"ל, זה מושב עור.

יש מה לעשות?, להרחיק את הריח הנוראי הזה?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

תתחיל מלהשאיר את הרכב עם חלונות פתוחים בחניה סגורה, 

בנוסף ישנם תרסיסים שמנטרלים ריחות, 

אם העוגיות היו על המושב עצמו בלי שום דבר כמו ניילון או קרטון צריך לנקות היטב את המושב,  תתחיל רק מסמרטוט ומים, בלי חומרים , 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

פעם שכחתי שקית זבל בבגאז' ליום שלם. בקיץ.

מה שפתר את בעיית הריח זה תרסיס נטרול ריח של סונול, לא יודע אם עדיין מוכרים את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לקחת את הרכב למכון לדייטילינג שיעשה שטיפה רצינית עם שואב רטוב על הכסאות+רצפה+בגאז. 

נשפך לי פעם אחת חלב ברכב....רק זה עזר. 

עלה 700-800 שח והיה שווה כל שקל,חצי שנה היה ברכב ריח של קיא ורק זה עזר. 

לא משנה כמה שטיפות ידניות לפנים הרכב/חלונות פתוחים/אבקות למניהם...הריח נספג בכל הרכב לא רק במקום הבעייתי,כמו סיגריות.

פורסם

רימון למזגן לטיהור הרכב + תרסיס לניטרול ריחות של סונקס [בקבוק ירוק אני חושב] לטיפול נקודתי במפגע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני שעתיים, elik0 כתב:

רימון למזגן

עובד גם כשיש ריח סתם של יושן תקוע בריפוד ודיפון הרכב? עוזר?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 5 שעות, Ido12 כתב:

לקחת את הרכב למכון לדייטילינג שיעשה שטיפה רצינית עם שואב רטוב על הכסאות+רצפה+בגאז. 

נשפך לי פעם אחת חלב ברכב....רק זה עזר. 

עלה 700-800 שח והיה שווה כל שקל,חצי שנה היה ברכב ריח של קיא ורק זה עזר. 

לא משנה כמה שטיפות ידניות לפנים הרכב/חלונות פתוחים/אבקות למניהם...הריח נספג בכל הרכב לא רק במקום הבעייתי,כמו סיגריות.

שואב רטוב לא יעזור כל כך, אני חושב, כי מדובר במושבי עור.

אני אבדוק אצל מישהו בדיטייליינג.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש ניקוי למושבי עור בחומרים מיוחדים שנעשה ידנית 

ולא בשאיבה כמו ריפוד בד אני מכיר אחד שעושה במרכז 

אם אתה מעוניין תעדכן אותי אני יבדוק מה המספר שלו

פורסם
לפני 7 שעות, YTHCHAK כתב:

יש ניקוי למושבי עור בחומרים מיוחדים שנעשה ידנית 

ולא בשאיבה כמו ריפוד בד אני מכיר אחד שעושה במרכז 

אם אתה מעוניין תעדכן אותי אני יבדוק מה המספר שלו

מי זה ומה המספר שלו?

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מילא כשצריך לנקות מושבי בד חייבים ציוד מיוחד. למה להזמין מישהו לעשות ניקוי מושבי עור? תקנה חומרי ניקוי ותעשה לבד.

פורסם
לפני שעתיים, Boltik כתב:

מילא כשצריך לנקות מושבי בד חייבים ציוד מיוחד. למה להזמין מישהו לעשות ניקוי מושבי עור? תקנה חומרי ניקוי ותעשה לבד.

אני מוגבל ביכולת התנועה שלי היום, גם הסיבה בגינה הרכב עמד חודשיים ללא נוע

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...