Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכחתי גופה ברכב, מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 6.10.2022 בשעה 22:13, Jack457 כתב:

עובד גם כשיש ריח סתם של יושן תקוע בריפוד ודיפון הרכב? עוזר?

יוריד משמעותית, יש בו מנטרלי ריחות כבדים.

אם הוא מעלים ריח של סיגריות אז כנראה שגם את זה.

שווה לנסות, זה לא יקר ולא גוזל המון זמן.

• רעיון טוב! 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ביום שישי לפני כמה שבועות קניתי (עבור אחי) 2 עופות בסופר. אחד מהם נפל מסל הקניות והסתתר בבגאז'.

ביום ראשון בבוקר האוטו הצחין. לקח כמה ימים אבל הריח עבר בסוף. להחנות בשמש עם חלונות פתוחים (או לפחות קצת פתוחים. שלי זה כריזמה אז אני יכול להשאיר את החלונות פתוחים ואת המפתח בסוויץ'  😉).

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
  • אחראי פורום
פורסם

ספרו לי על זה. אישה מסויימת שכחה כרובית מבושלת, שזה מלכתחילה מריח כמו טיטול, באוטו סגור בקיץ.

היה היתה רנו 19.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מיד נזכרתי בחבר ששכח גופה ברכב. נהג אמבולנס פרטי. קיבל אמבולנס עם גופה והסדרן אמר לו להוריד את הגופה בבית ההלוויות ולנסוע הביתה. הוא שמע לנסוע הביתה. רק כשהלוויה היתה אמורה להתחיל התבררה הפאשלה. החבר ’טס’ מהר לבית ההלויות

לא היו ריקושטים מעבר לכך. 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אין יותר גרוע מאבטיח שנשכח בבאגז באוגוסט.(קרה לחבר) אני שחכתי בקבוק יין אדום שנפתח אחרי מספר ימים מהחום גם לא היה כזה להיט אבל שלפתי את התחתית ושטפתי מספר פעמים עם צינור.

• תוכן חדש...