Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון טמבון פיז'ו 308 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמור לעלות צביעה של הטמבון ותיקון של המכה בכנף? מישהו עקף מימין בפקק ושפשף אותי. הבחור תפרן, ואני מנסה לעשות את המעשה השנתי הטוב ולהסתדר איתו בלי לערב את הביטוח שלו...

אשמח להערכת עלות והמלצות למוסך. אני מתל אביב

20220921_132034.jpg

20220921_132026.jpg

פורסם
לפני 10 שעות, chezik כתב:

בלי קשר לשאלתך - אתה בטוח שזה נגרם כתוצאה מעקיפה מימין? בתמונות לא כ"כ נראה שזה הסיפור

1. אל תאמין לכל מה שאתה רואה

2. מצרף תמונה של הנזק שלו. תכלס הוא שפשף אותי עם הדופן הקדמית של הרכב שלו כניסה לעבור נציב.

3. השפשופים בטמבון לא קשורים אליו. הוא זה רק הנזק בדופן. אבל אם כבר אני נכנס למוסך חשבתי שאטפל גם בטמבון

4. הערכת מחיר יש לך?  :)

20220912_164647.jpg

פורסם
לפני 7 דקות, bnaya029 כתב:

1. אל תאמין לכל מה שאתה רואה

למה שאני רואה אני תמיד מאמין, (אבל כמובן משאיר מקום לפרשנויות)

2. מצרף תמונה של הנזק שלו. תכלס הוא שפשף אותי עם הדופן הקדמית של הרכב שלו כניסה לעבור נציב.

או שהוא עקף אותך משמאל, או שהוא עקף מימין את הרכב שמשמאלך, נכון?

3. השפשופים בטמבון לא קשורים אליו. הוא זה רק הנזק בדופן. אבל אם כבר אני נכנס למוסך חשבתי שאטפל גם בטמבון

4. הערכת מחיר יש לך?  :)

בהשוואה לתיקון דומה שעשיתי לפני 5 שנים - סדר גודל של 1,500 - 2,200 ש"ח אם אין נזקים פנימיים

• תוכן חדש...