Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להחליף רכב, ואני מחפש רכב אוטומטי, צעיר ואמין.

אני בעיקרון מחפש יונדאי קופה הצורה הישנה שנתונים 97 עד 99...

רציתי לדעת מאנשים שמבינים איך היא...

אמינה?

חסכונית?

איך הביטוח לנהג צעיר(לא חדש)?

ובכללי מה אתם חושבים עליה...

תודה מראש, אייל.

Maserati.

פורסם

תריץ חיפוש, היום המון דיונים לגבי הרכב.

לגבי הביטוח תבדוק אצל הסוכן \ חברה שלך. ועדיף בכמה מקומות. הביטוח משתנה מאוד מאדם לאדם ולכן מחיר שX משלם הוא לא בהכרח המחיר שאתה תשלם.

גיא

פורסם

לדעתי, אין שום דבר ביונדאי קופה שמצדיק את הרכישה שלה,

ביצועים אין לה (במיוחד באוטומטית), ספורטיבית היא לא, צורכת הרבה דלק זה כן.

מניסיון של חבר היא גם לא כל כך אמינה, היא צפופה ופשוטה מבפנים ואפילו הפוזה שלה בספק.

לא אמרתה מה התקציב שלך..

אלטרנטיבות: אאודי A3, הונדה האצ'בק, אלפא 147 אם התקציב מאפשר

אם גג נפתח לא מפריע אז גם MX-5 או CC

פורסם

slonya, דווקא בנושא האמינות אני חושב אחרת.

אם אנחנו מדברים על אותו חבר, בוא נגיד שיחסית לנסיעות החזקות שהוא עשה על הרכב, הרכב מגלה אמינות מעולה וגם יצא נקי לחלוטין בבדיקת הקניה האחרונה (מנוע וגיר במצב מעולה)

אמינה היא כן, בדיוק כמו שהלנטרה אמינה (למעשה מדובר באותו רכב בדיוק).

צורך דלק? הגיוני, ממש כמו הלנטרה אבל פה צריך את הדעה של אופיר... לטעמי היא צורכת אולי מעט יותר מכל מנוע 2 ליטר סטנדרטי.

פוזה? עניין של טעם!

אני מוצא אותה יפה ומושכת את העין... אולי למישהו אחר זה לא ממש ככה!

אמיר.

פורסם

טוב מה שבטוח שדעה לגבי האוטו אין לו חוץ מסלידה משמעותית ללא תוכן וללא ידע ביכלל על הרכב (אם אין לך מה להגיב לגבי השאלה שלו פשוט אל תגיב).

אז ככה לעניין :

בתור אחד שהיה לו את הרכב הנ"ל יותר משנתיים וצברתי עליו מעל 50000 ק"מ, והוא היה יד שניה מעל 100000 ק"מ הרכב פשוט אמין בצורה מטורפת חוץ מטפולים תקופתיים הוחלף רק רדיאטור וזהו שום כלום נקודה.

צפופה היא לא ל-2 אנשים מקדימה האוטו מרוווח מאודדד, ל-2 אנשים מאחורה באמת יהיה צפוף גם ביגלל שהגג שלה נמוך.

דלק הרכב יחסית למנוע 2000 סמ"ק אוטומט הרכב ממש מציאה מבחינת חיסכון בדלק אני מדבר על נסיעה מת"א לנהריה ב-80 ש"ח וכלה בנסיעה מת"א לאילת ב-150 ש"ח לצד .

פוזה ויופי : אני לא מאמין שיש מכוניות יותר יפה מהרכב הנ"ל בתקציב שהיא עומדת במחירון רכב לעומת רכבי קופה אחרים פשוט אין !

ביצועים : אמנם מנוע 2000 סמ"ק עם 140 כ"ס פלוס מינוס עושים עבודה יפה ואין מה לעשות יותר מזה בכבישי ישראל.

מתלים ואחיזת כביש : יש לרכב אחיזת כביש מטורפת הוא נדבק לרצפה בסיבובים חדים הן ביגלל שהוא נמוך והן ביגלל שאת המתלים שלו בנה האיש שמתכנן לפורשה את המכוניות.

שורה תחתונה בתור אחד שהיה לו את הרכב : הרכב שווה כל שקל שתשים עליו כמובן תלוי ממי אתה קונה אותו (אחרי בדיקה כמובן).

נ.ב אנ לא מאמין שמי שהיה לו את הרכב הנ"ל יכול להגיד עליו דברים רעים כי פשוט אין.......

• תוכן חדש...