Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת Underboost רגעית בפולו 6R 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאמור בכותרת אני חווה כבר בפעם השניה בשנתיים האחרונה תקלת Underboost (P0299). הסימפטום היחיד הוא נורית מנוע שנדלקת ודורשת איפוס. התקלה היא רגעית, אין איבוד כוח כלל והטורבו מגיב בצורה טובה. בכל זאת זה לא משהו שאני רוצה לקבל כמובן מאליו והייתי שמח לשמוע דעות לגבי מה יכול להיות שורש הבעיה.

הרכב יושב על ג'נטים 17 אינצ' (MOMO Revenge), נועל PS4, נעל Asymmetric 5 בעבר וננהג בצורה אגרסיבית יחסית לפולו עממית. לאחרונה מורגשות הרבה יותר רעידות מהמנוע וכבר תקופה שיש רעש מתכתי מכיוון פורק הלחץ בעת שחרור הדוושה, כך שהתיאוריה שלי היא שתושבות מנוע גמורות וחופשים בפורק גורמים לאיבוד לחץ בעליה על מהמורות כבדות ומכאן מקור התקלה.

אשמח לשמוע דעות נוספות בדגש על אנשים שחוו תקלה דומה, תודה מראש

• תוכן חדש...