Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כ3 חודשים עצרתי את הרכב ליד רמזור ולא הצלחתי להניע. 

הייתי בנתיב ימני והדלקתי אורות חירום. 

זה כביש עמוס מאוד עם תנועה כבדה במיוחד של משאיות. 

עכשיו לאחר שכבר עמדתי כמה רגעים ורוב המכונית עקפו אותי איזה משאית התחילה לצפור לי

ולאחר מכן התנגשה בי מאחור קלות. 

נהג המשאית החוצפן יצא מהמשאית ופנה אליי תוך כדי סינון עלבונות. 

לא התייחסתי יותר מידי לדיבורים שלו. 

ואמרתי לו שירגע בדיבור ויביא לי את הפרטים שלו. 

והוא כאילו דחק בי להזיז את הרכב, וזה כאילו היה מובן שהוא יביא לי את פרטיו לאחר מכן. 

הוא עזר לי להזיז את הרכב לשוליים. 

ומיד אחר כך להפתעתי הרבה הוא זינק למשאית שלו והסתלק. 

התקשרתי למשטרה ודיווחתי על האירוע, תיארתי להם את המשאית וביקשתי שישלחו ניידות באזור לעצור אותו, אבל המשטרה הייתה אדישה ורצתה את מספר הרכב של המשאית של היה לי באותו זמן ואמרו לי בו תגיש תלונה בתחנה וכו'. 

לאחר כמה רגעים הצלחתי להניע את הרכב, והחלטתי שאני מאתר את נהג המשאית, איתרתי אותו בכביש 6 דרום יוצא במחלף קרית גת לכיוון חברון. 

התקשרתי למשטרה והודעתי להם שמצאתי את המשאית והם ביקשו את מספר המשאית  וניסתי להקריא אותו להם אבל הם לא הבינו. 

החלטתי שאני עוקב אחריו עד הסוף ובסוף הגעתי למחסום של חברון ברשות הפלסטינית. 

ברגע שהנהג החנה את המשאית והלך לעיניינו במחסום גדול אני חושב שנקרא טרקומייא. 

צלימתי את המשאית כולל כנראה המקום של הפגיעה שלו ברכב שלי. 

ונסעתי משם.   

זה מובן לי כמעט ב100% מהמרחק הגדול שהיה בינינו לפני הפגיעה מזה שעצרתי בצד ימין והדלקתי אורות חירום שהנהג פגע בי או בכוונה כסוג של "למה אתה עומד לי בכביש". 

או שהוא פשוט לא היה לו יותר מידי איכפת וציפה שאני אזוז ברגע שאני אשמע את הצפירות שלו. 

בקיצור לא יכלתי מסיבות כלשהן להגיש את הצליחה. 

השאלה האם יש התיישנות על מקרה כזה? 

האם המשטרה תטפל בזה? 

מה העונש הצפויים לנהג? 

מה הפיצוי לנפגע? 

תודה 

פורסם
לפני כשעה, רוכברכב כתב:

האם המשטרה תטפל בזה? 

לא, ובלי שהיית מאתר אותו בכוחות עצמך, גם לא היה לך את מספר הרישוי אפילו.

לפני כשעה, רוכברכב כתב:

מה העונש הצפויים לנהג? 

כלום ושום דבר

לפני כשעה, רוכברכב כתב:

מה הפיצוי לנפגע? 

רק הנזק של הפגיעה והוצאות נלוות לכך, שום דבר מעבר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לפי תיאור דבריך, אין לך וודאות מוחלטת כי זאת המשאית שפגעה בך.

נהג המשאית כמובן יכחיש כי פגע ברכבך, ואם תתאר זאת כך -> להערכתי, יש סיכוי גדול שהשופט יקבל זאת.

החורים בדבריך (מבלי להתעמק בהם יותר מדי) אתה חיפשת את המשאית פרק זמן מסוים אחרי התאונה. איבדת קשר עין עימו. צילמת משאית שאתה חושב/מאמין שזאת המשאית שפגעה בך.

זה שיש סימנים שאולי דומים לפגיעה ברכבך - לא אומר כלום. הוא יטען שזה מתאונה ישנה/ פגיעה בסלע (או משהו דומה) בזמן העבודה.

אתה יכול לנסות לתבוע את הנהג/ בעל הרכב, אך קח בחשבון כי יש סיכוי מסויים כי תפסיד במשפט עם אפשרות לתשלום הוצאות לצד השני...

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם (נערך)

אנחנו לא יודעים איזה סימנים מזהים היו למשאית.

וגם צריך לקחת בחשבון את זיהוי הנהג, שעזר לו להזיז את הרכב, ואז יצא מהמשאית בחניון, לא מבט חטוף דרך החלון.

בבית המשפט יכולים לתקוף את ודאות הזיהוי, אבל אם הוא יציג עדות מפורטת ומשכנעת מספיק, זה יכול להספיק בהחלט. זה לא משפט פלילי, רף ההוכחה שונה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

הסידור הטוב היותר הוא מצלמת דרך אחורית, אבל סה יש,למעטים מאיתנו. לכן ההמלצה שלי במצב כזה היא מיד אחרי המכה לצלם את מספר הרישוי ואת המצב היחסי בין הרכבים, מזה הפוגע יתקשה לחמוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פגע בי פעם בדואי מהפזורה בדרום, עשה נזק קל (משהו כמו 1,500 ש"ח) ולא הסכים לתת לי פרטים, נאלצתי לחסום אותו ולהזמין משטרה כדי לקבל את הביטוח ורשיון רכב שלו, צילמתי והגשתי תביעה לביטוח צד ג' שלו, אחרי חודש אני מקבל דחייה מכיוון שהנהג היה בשלילת רשיון(!!) ולכן הביטוח לא מכסה.

ניגשתי לתביעות קטנות בבימ"ש, ושם התברר לי שאין אפשרות להגיש תביעה בלי לרשום פרטים מלאים של הנתבע כולל כתובת מגורים, ומה לעשות שאין לו כתובת? (פזורה כפי שציינתי)

בשלב הזה נשברתי והרמתי ידיים.

מסקנה שלי - אם הנהג מהשטחים, ואם זה נזק שאתה מסוגל לספוג בעצמך, תחסוך לעצך כאב ראש ותסכול ותשכח מהעניין.

• מבאס 4
פורסם (נערך)
בתאריך 17.8.2022 בשעה 20:30, chezik כתב:

פגע בי פעם בדואי מהפזורה בדרום, עשה נזק קל (משהו כמו 1,500 ש"ח) ולא הסכים לתת לי פרטים, נאלצתי לחסום אותו ולהזמין משטרה כדי לקבל את הביטוח ורשיון רכב שלו, צילמתי והגשתי תביעה לביטוח צד ג' שלו, אחרי חודש אני מקבל דחייה מכיוון שהנהג היה בשלילת רשיון(!!) ולכן הביטוח לא מכסה.

ניגשתי לתביעות קטנות בבימ"ש, ושם התברר לי שאין אפשרות להגיש תביעה בלי לרשום פרטים מלאים של הנתבע כולל כתובת מגורים, ומה לעשות שאין לו כתובת? (פזורה כפי שציינתי)

מסקנה שלי - אם הנהג מהשטחים, ואם זה נזק שאתה מסוגל לספוג בעצמך, תחסוך לעצך כאב ראש ותסכול ותשכח מהעניין.

גם על עבירות אחרות או עובדים זרים ועוד כאלה המדינה או המשטרה לא תתבע כי "אין להם כתובת"? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 10:51, m3x7r3m3 כתב:

לא, ובלי שהיית מאתר אותו בכוחות עצמך, גם לא היה לך את מספר הרישוי אפילו.

כלום ושום דבר

רק הנזק של הפגיעה והוצאות נלוות לכך, שום דבר מעבר

ואם היה פוגע בניידת משטרה ובורח גם היה משלם להם נזקים של הפגיעה וזהו?

ואת הבריחה שלו היו מנפנפים כמו בפגיעה ברכב של אזרח?  

בתאריך 17.8.2022 בשעה 12:36, guya72 כתב:

לפי תיאור דבריך, אין לך וודאות מוחלטת כי זאת המשאית שפגעה בך.

נהג המשאית כמובן יכחיש כי פגע ברכבך, ואם תתאר זאת כך -> להערכתי, יש סיכוי גדול שהשופט יקבל זאת.

החורים בדבריך (מבלי להתעמק בהם יותר מדי) אתה חיפשת את המשאית פרק זמן מסוים אחרי התאונה. איבדת קשר עין עימו. צילמת משאית שאתה חושב/מאמין שזאת המשאית שפגעה בך.

זה שיש סימנים שאולי דומים לפגיעה ברכבך - לא אומר כלום. הוא יטען שזה מתאונה ישנה/ פגיעה בסלע (או משהו דומה) בזמן העבודה.

אתה יכול לנסות לתבוע את הנהג/ בעל הרכב, אך קח בחשבון כי יש סיכוי מסויים כי תפסיד במשפט עם אפשרות לתשלום הוצאות לצד השני...

אמרתי בבירור שנהג המשאית יצא מהמשאית שלו ו"עזר" לי להזיז את הרכב. 

אז כנראה שראיתי אותו כמה פעמים. 

עריכה אחרונה על ידי רוכברכב
פורסם
לפני 31 דקות, רוכברכב כתב:

גם על עבירות אחרות או עובדים זרים ועוד כאלה המדינה או המשטרה לא תתבע כי "אין להם כתובת"? 

כן. ראה שרשור על תיירים.

לפני 31 דקות, רוכברכב כתב:

כנראה שלא, אבל מה אתה רוצה מאיתנו? שנעשה נו נו נו למשטרה?

פורסם
לפני שעה, רוכברכב כתב:

לא, כי פגיעה בניידת משטרה בד"כ מסתיימת במרדף כלשהו, ובריחה מניידת משטרה זו עבירה בפני עצמה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 17.8.2022 בשעה 20:30, chezik כתב:

קרה  גם לאבא שלי על נהג ממזרח ירושלים  יש רחוב אבל אין מספר בית  וגם על זה אמרו לו שאי אפשר  לתבוע 

מעניין  מה כל האנשים האלו גם לא יכולים לקבל דו"ח חנייה כי אין להם מספר בית?

פורסם
לפני 7 שעות, ידני כתב:

מעניין  מה כל האנשים האלו גם לא יכולים לקבל דו"ח חנייה כי אין להם מספר בית?

הם מקבלים את הדו"ח אבל לא משלמים אותו, אח"כ מקבלים גם עיקול אבל העיקול לא חל בפועל כי אין פרטים עליהם.

בקיצור חגיגה, זה המצב.

היה אצלי פעם בעל מקצוע מהפזורה שהתקין אצלי שיש, מישהו מוכר ועמוס בעבודה, תוך כדי העבודה אני שומע אותו מנהל שיחה עם רשות האכיפה וגביה, ומסביר להם את המצב הקשה שלו כי הוא נכה וכבר 5 שנים בלי עבודה...

לך תחפש אותם אח"כ לבדוק אם זה נכון או לא

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...