Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 - ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנה וחצי בת הזוג שלי קנתה פיג'ו 308 שנת 2010 מנוע 1600 סמ"ק. 

יש איבוד של מים, איבוד של שמן, אבל תמיד דואגים לעקוב ולמלא את החסר. 

בשבוע האחרון חום מנוע עלה יותר מדי. עצרנו את הרכב בצד, היה חסר הרבה מים,  

והיינו אצל אדם שבדק את הרכב ואמר שהמאוורר לא מסתובב. 

בנוסף נאמר לנו שראש מנוע הלך וצריך לתקן. תיקון של ראש המנוע יעלה כ 2000 ש"ח. 

רציתי לשאול איך אפשר לדעת באמת שראש מנוע הלך? 

והאם תיקון שלו יצליח או שזה עלול לחזור בעתיד? 

אפשר לקבל המלצה למוסך אמין באזור הקריות? שידע לאבחן ולתת מידע מקצועי ואמין?

הרכב נקנה במחיר של 5 אלף ש"ח (עם טסט לעוד שנה שלמה),

לכן גם נרצה לדעת אם עדיף יהיה לתקן או להיפטר ממנו. 

פורסם

המכוניות האלה בעיתיות עם כל הענין של חום מנוע,  בענין המאוורר יש יוניט חום שאומר למאוורר מתי להתחיל לעבוד ומתי להפסיק - תחליף אותה או תיגש למישהו שיחליף לך אותה. לאחר מכן אם המאוורר לא יעבוד תחליף אותו כיחידה, בנוסף הייתי מחליף גם מכסה רדיאטור לחדש וגם טרמוסטט.

בראש מנוע לא הייתי נוגע בשלב זה.

לגבי הראש מנוע עצמו, עדיף להחליף ולא לתקן, מה זה לתקן ראש מנוע בכלל? הם מחליפים אטם סוגרים עם דבק שיהה אטום ואומרים לך תיקנו ראש לוקח לך 2000. החלטתה כן להשקיע, תיקח יום חופש תהיה ליידו תראה מה עושה.

פורסם

עשט בדיקת לחץ הפוך ובדקו אם יש מעבר קומפרסיה?

בתיקון ראש מנוע מחליפים אטם ראש כי יש סיכוי לא קטן שהאטם נפרץ. אם האוטו התחמם, אולי גם הראש התעוות ומצריך יישור לפני הרכבה. אופציה נוספת שצריך למלא איזורים שנאכלו ולהשחיז לפני שמרכיבים.

אם הרכב חשוב לכם, הנתונים שלו טובים, ולהחליף אותו יעלה יותר מלתקן בצורה איכותית - תתקנו. אם לא, תמכרו..

כמה אתם רוצים?😉

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם משכתה איתו ככה עד עכשיו ואתה לא מתכוון להשקיע אגורה, תנתק שני חוטים של המאוורר ותחבר אותו באופן קבוע, או עם מפסק לייד הנהג ואז בקיץ תשאיר שיעבוד תמיד, בחורף אין צורך,סיפור של 200 שקל אצל חשמלאי רכב סוגר סיפור.

פורסם

מוסך באיזור הקריות שאני יכול להמליץ עליו הוא מוסך "מירון", הוא ממוקם מעט לפני חוצות המפרץ מכיוון צפון (באיזור התעשיה). המוסך מתמחה בצרפתיות. 

בהצלחה!

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...