Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפולו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך על הסיקור, והפולה נראה מאוד סקסית ויפה.

אולי למישהו יש עוד תמונות שלה?

כי אני עדיין לא ראיתי אותה...

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז הלכנו (חמי ואני, היועץ) היום לראות את הפולו החדשה, שנחתה

בשורה התחתונה תחתונה - הוצא לנו טרייד אין מאוד הוגן והוזמנה הפולו החדשה. למישהו ישנם רעיונות לצבע

?

כחול או שחור.. הצבעים הכי יפים לאוטו זה לפי תמונות שראיתי

http://www.wheels24.co.za/Wheels24/ContentDisplay/w24GalleryFrame/0,,,00.html?path=http://galleries.wheels24.co.za/cars/VW/Polo2005/

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

טוב, הנה כמה תשובות לשאלות שנשאלו כאן:

גולף 2, כן, זה הדגם מהתמונה.

גולף, גם אני שאלתי על דגמי ה-TDI, אבל זה עדיין אינו ידוע להם. תבינו, הכל בשלב מאוד ראשוני, לא היו להם אפילו פרוספקטים (אפילו באנגלית) של הרכב. ההשקה נעשית במקביל גם באירופה. זה אינו, שהרכב מסתובב כבר כמה חודשים על הכבישים שם ורק עכשיו מגיע לארץ, כמו שקורה בדרך-כלל.

סלוניה, אני לא שמעתי, שהולכים להחזיר את יצור הקלאסיק (וחבל לטעמי). לדעתי הפולו קיימת רק בהאצ'בק.

דרך אגב, הפולו כרגיל מגיעה מהמפעל בספרד. הגריל החדש נמצא גם בגולף GTI, ככה שהפולו היא הסנונית הראשונה בעניין הזה.

פורסם

תתחדשו וברוכים הבאים למשפחה. האם הפולו עונה על דרישות גודל ומרחב האוטו?

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם
לדעתי הפולו קיימת רק בהאצ'בק.
אהלן, הפולו שלפני המתיחה היתה קיימת בכמה גרסאות: האצ'בק - מה שיש בארץ, ווריו (סטיישן) וסדאן - שניהם לא הגיעו. צירפתי תמונות להמחשה...

Polo_Variant.jpg

PoloClassic.jpg

102357_2mg.jpg

פורסם
פולקסוואגן - תמורה מגוחכת פשוט מגוחכת למחיר, לא הייתי קונה.
מילים בסלע.

פשוט מכונית ללא תמורה.

אתה משלם 20 אלף שח מעל המתחרים ולא ברור לאן הכסף הולך.

פורסם
מילים בסלע.

פשוט מכונית ללא תמורה.

אתה משלם 20 אלף שח מעל המתחרים ולא ברור לאן הכסף הולך.

תמשיך לפנטז על למבורגיני...

פורסם

אורון היקר,

האם פולו זו היא דגם חדש לחלוטין? לדעתי העיצוב שלה מיוחד וחבל שצ'מפיון, כמו תמיד, מפשלים ברמת הגימור המזכירה את לוגאן יותר מאשר פולקסווגן... בנוסף אני מעריך שאין סיכוי שנראה בארצנו את הפולו הנ"ל משודכת למנוע TDI בעל הספק של 130 כ"ס...

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם
שטויות..ממש שטויות, בתור בעלים של גולף, אני ממש לא מבין את העובדה שמשמיצים כך את הרכבים של פולסקוואגן. אם "תמורה טובה" נחשבת ג'אנט מגנזיום (שכיום יש בכל זבל קוראני), או דיפונים דמוי עץ (כנ"ל)..אז לך לקנות דייהטסו-יש בה הכל! אפילו חלונות חשמל...

תמורה, לפי איך שאני רואה את זה, לא תבוא לי בדמות הג'אנט או זמש בקצוות המושבים. תמורה באה בנוחות שיש לך על כביש, בהנדסת האנוש המצויינת, בפרקטיקה של הרכב, בהנאה מהנהיגה, בשקט הנפשי-שגם הבוקר תוכל להגיע לעבודה (לחזור),לא לבקר את המוסך ולשפוך אלפי שקלים על מכלולים שהתבלו אחרי פרק זמן זעום...דברים כאלה לפי דעתי מבטאים תמורה...

כי בסך הכל את כל השטויות כמו ג'אנטים וצבע הריפודים, יהיה אפשר לקבל בעזרת מיקוח קל וקשרים..

אז אם אתה כותב תגובה, לפחות תצדיק אותה עם משהו...ולא תזורק מילים באוויר.

פשוט מסכים!!!

גם לנו יש גולף חדשה במשפחה[טרנדליין]

ואנחנו מרוצים עד הגג! האוטו נוח,שקט, ושווה כל שקל!

רואים שלכל המשמיצים בכלל לא היה פולקסווגן מימיהם שהם מדברים.

אתם יכולים לסוע בזבל הקוריאני שלכם או במאזדה-אני לא.

ואגב,האוטו מלפני ארבע חודשים ולא ביקר במוסך .[עברו 5000 ק"מ והטיפול ב15 אלף.]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
פשוט מסכים!!!

גם לנו יש גולף חדשה במשפחה[טרנדליין] ואגב,האוטו מלפני ארבע חודשים ולא ביקר במוסך .[עברו 5000 ק"מ והטיפול ב15 אלף.]

תוך 4 חודשים 5K? אתם נוסעים הרבה אה?
פורסם
אורון היקר,

האם פולו זו היא דגם חדש לחלוטין? לדעתי העיצוב שלה מיוחד וחבל שצ'מפיון, כמו תמיד, מפשלים ברמת הגימור המזכירה את לוגאן יותר מאשר פולקסווגן... בנוסף אני מעריך שאין סיכוי שנראה בארצנו את הפולו הנ"ל משודכת למנוע TDI בעל הספק של 130 כ"ס...

לא, זו מתיחת פנים, תרתי משמע. לא רק שינו את הצורה החיצונית אלא גם האריכו את הרכב. לגבי רמת הגימור, דברים שבאים כסטנדרט בחו"ל משום מה נעלמים בדרך לארץ. יחד עם זאת, זה אינו מדאיג אותי כלל וכלל. סיור קטן ב-eBay גרמניה ואתה משלים את כל מה שצ'מפיון הורידו בסכומים נמוכים מאוד. מה דעתך על רדיו דיסק RDS 300 מקורי בעלות של התחנה המרכזית באוזבקיסטאן? לא תעדיף אותו על הבלאופונקט? הוא ישב לך יופי בקונסולה.

לגבי ה-TDI, אם קראתי נכון, פוקלסווגן סיימה עם מנועי ה-SDI ובפולו החדשה תמצא רק TDI. לגבי 130 כ"ס על פולו במומנט כזה, משום מה נראה לי שהסוסים יברחו וישאירו את השילדה שכובה על הארץ.

דרך אגב, דוברי הגרמנית/צרפתית/ספרדית/איטלקית יכולים לגשת לאתר פולקסווגן המקומי. הרכב כבר מעודכן שם. האנגלים, כמונו, עוד בפיגור.

פורסם
לא, זו מתיחת פנים, תרתי משמע. לא רק שינו את הצורה החיצונית אלא גם האריכו את הרכב. לגבי רמת הגימור, דברים שבאים כסטנדרט בחו"ל משום מה נעלמים בדרך לארץ. יחד עם זאת, זה אינו מדאיג אותי כלל וכלל. סיור קטן ב-eBay גרמניה ואתה משלים את כל מה שצ'מפיון הורידו בסכומים נמוכים מאוד. מה דעתך על רדיו דיסק RDS 300 מקורי בעלות של התחנה המרכזית באוזבקיסטאן? לא תעדיף אותו על הבלאופונקט? הוא ישב לך יופי בקונסולה.

1. המחודשת נראית מעולה, אבל אני לא הייתי קונה אותה

היא יקרה מידי (זאת אחת מהסיבות שלא קנינו פולו מלכתחילה ודווקא אהבנו אותה).

2. הרדיודיסק המקורי, הוא של בלאופונקט.

בארץ נותנים לך בלאופונקט? זה כמו מקורי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תוך 4 חודשים 5K? אתם נוסעים הרבה אה?

מאוד.

ואני חייב לציין שאנחנו מרוצים מהצריכת דלק שהיא בהחלט מספקת לנוכח כמות הקילומטרים שאנחנו עוברים..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תוכן חדש...