Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשי הפורום היקרים אני פונה אליכם לאחר חודשים ארוכים של חיפושים על גבי חיפושים של הרכב ה"מושלם".

לאט לאט במהלך החיפושים אני מבין שאני מאבד את עצמי בין יותר מדי קריטריונים וסטנדרטים שהם גבוהים מדי לתחום הכסף שאני מוכן להשקיע כרגע ברכב.

אז ככה - 

צמצמתי את רשימת הקריטריונים שלי ל3 שחשובים לי ולעומתם 3 שהכי לא חשובים לי.

מה חשוב לי?

- חיסכון בדלק

- ירידת ערך מינימלית לאורך זמן (שנתיים בערך) - סיטרואן סי1 לצורך העניין חסכוני מאוד אבל כשתוך שנה הערך יורד בכ5000 שח...

- חוזק מינימלי ( רכב שיעלה את העליות של חיפה לצורך העניין בלי בעיה ולא על 4000 סלד בהילוך שני מקרטע בנתיב הימני)

מה לא חשוב לי?

- גודל הרכב - אם זה סטיישן או מטוס F16 שעושה לי 30 לליטר הוא יתקבל בברכה

- איבזור

- סוג תיבת הילוכים

כמובן שאת הכל עוטף נושא האמינות, שכן אני מעוניין לנסוע ברכב ולא לחכות שיצא ממוסך בתקופת השימוש בו..

מבחינת נסועה, אני מצפה לאיזור ה15000 בשנה, לא הרבה יחסית אבל כל שקל משנה מבחינתי כשמדובר על חיסכון בדלק.

אשמח לכל עצה שהיא, בין אם זה כיוון לבחירה הנכונה ובין אם זו הצעה לרכב מסויים.

יום נעים ושקט לכולם :)

פורסם

אתה מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים בלבד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ככה הייתי רוכש רכב זול יותר בשביל ירידת ערך קטנה יותר.

ואז רוכש מיני, למשל פיאט פנדה או פיגו 107/c1.

לא חזקות אך בחיפה יהיו בסדר.

או ספארק 1.2 שתהיה חזקה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...