Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הצמיגים שלי כבר בני 6 (!), עשו איזה 90 א' ק"מ והגיע הזמן להחליף אותם. ברישיון שלי כתוב שהמידה שלהם היא  185/60 R14 82T. באתרי צמיגים שונים, ראיתי שכמעט ואין צמיגים מסוג T אלא רובם מסוג H. לפני שאני מזמין צמיד מסוג H, האם זה מתאים או שאני חייב צמיגים מסוג T?  לפני מה שהבנתי זו הגבלת מהירות וH לכאורה גם אמור להתאים.

חוץ מזה, יש צמיגים מומלצים ? מקום אמין וזול להזמין ממנו באיזור ראשלצ\פתח תקווה ? בגדול ראיתי שרבעיית צמידי מישלין אנרג'יי סייבר באוטודיפו עולה באיזור ה1200 שזה מבחינתי סבבה. איך הצמיגים ?

עריכה אחרונה על ידי פבפ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זו הגדרת המהירות לצמיגים :

image.png.4a5634cc156c374f5267ade9890d683b.png

מותר לשים צמיג עם הגדרת מהירות גבוהה יותר (H במקרה שלך) במקום המקורית (T במקרה שלך).  יש הגבלות על שילוב בין צמיגים עם הגבלות שונות, לא רלוונטי לך כי אתה רוצה להחליף את כל ה 4 בכל מקרה.

(ראה כאן שרשור בנושא)

פורסם

באופן אישי לא מתלהב משום דבר שמוכרים שם באוטו דיפו. אפשר להמליץ על צמיגי Falken ZE310 Ecorun, תחסוך על הדרך כמה שקלים ותקבל צמיג טוב מאוד במחיר משתלם. 

פורסם (נערך)

שלום, המחיר למישלין אנרג'י סייבר של 1200₪ לרביעייה זה מחיר טוב.

הצמיגים לא נשחקים מהר,  אבל אולי במקרה שלך אין להם יתרונות מול צמיגים זולים יותר. כי אתה לא נוסע הרבה, והצמיגים האלה מתייבשים יחסית מהר.

סביב 230₪ לצמיג תוכל למצוא Falken ze310. 

או Kleber HP4. 

אתה יכול להתקשר ל "צמיגי אור " ראשלצ או "גלגלי המגן" בית דגן.

מניסיון אלה מקומות מומלצים לרכישה, גם המחיר וגם השירות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהתאם להמלצות שלכם, הזמנתי מ"צמיגי אור" רבעיית פלקן ב1000 שח. אמר שיזמין לי ויגיע מחר. אעדכן על השירות.

בגלגלי המגן לא עובדים עם פלקן. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...