Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על צמיג NEXEN

m&t
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

https://www.tireplus.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=2269859

מה דעתכם על הצמיג הנ"ל.

אני בראש של פחות חברה אבל צמיג טופ מאשר יותר חברה נניח מישלין צמיג סדרה פשוטה. האם עד 2000 ל רביעיית אווברקיל יש משהו עדיף מאלו תודה עבור כל תגובה עניינית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל כך הבנתי את הניסוח.

אתה מחפש צמיגים שהם extreme perfomance? 

זאת מידה של רכבים משפחתיים. לאיזה רכב הצמיגים מיועדים? יש כוונה לנהיגה ספורטיבית? כמה קילומטרים הרכב נוסע בשנה?

המחיר הזה דומה למחיר של Michelin Pilot Sport 4, ולא של " סדרה פשוטה". אמנם מדובר "רק "

בצמיגי Max. perfomance  ,אבל הם מספיק אוחזים , וגם הם אוברקיל לרכב משפחתי .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הצמיג הנ"ל:

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nexen/N-Fera-SUR4G.htm

במבחן השוואתי קטלו אותו ממש:

the complete absence of positive aspects - you expect more from the tyre of this brand. The longest braking distance on dry and wet surfaces, poor wet handling, low comfort.

בקיצור - לא.

בכלליות - אם אפשר קצת יותר מידע. אז נוכל לכוון אותך.

כי ולאד מציע לך את המישלן פילוט ספורט. אני ראיתי 4 מישלן פרימסי 4 ב-1400. זה אחלה צמיג. לא ספורטיבי בכלל. אבל לרכב משפחתי רגיל ברוב המצבים הוא מעולה.

אז באמת השאלה באיזה רכב מדובר ומה הנסיעות.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירדתי מה NEXEN , רציתי אותם כי הם עם חתך יפה ספורטיבי.

הצמיגים מיועדים לטויוטה קורולה, חשבתי ללכת על משהו מעל הסטנדרט בכדי להכניס עניין .

כרגע עם משלין פרמסי 4 סה"כ מרוצה.

יש פירלי P7 במבצע, נראה משעמם.

עריכה אחרונה על ידי m&t
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכתבתי , פילוט ספורט 4 מספיק אוברקיל לקורולה.

תהיה ירידה בנוחות אבל שיפור באחיזה.   שחיקה שלהם פי 2.5 יותר מהירה מאשר לפרימסי 4.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבלאי של הפירמסי מאוד נמוך, באחיזה הם לא משהו, אך גם אחרי 4 שנים ניראים עדיין כמו חדשים, אני מתלבט בכלל אם להחליפם.

אגב פירלי P7/ברידגסטון שווים ?

עריכה אחרונה על ידי m&t
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה קילומטרים הם עברו?

אצלי פרימסי 4 עם 80 אלף קילומטרים. בערך בעוד 10 אלפים אצטרך להחליף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברו 40 אלף ב 4 שנים, ויזואלית כמו חדשים. זה מעניין ברכב השני שלי היה פירלי, בלאי מאוד גבוהה, חשבתי אולי הדגם החדש שונה, היה לי הנקוק גם בלאי ניכר, פלקון מאוד גרוע, דנלופ 470 הגרוע מכולם באחיזה ובכל, תכלס אין איזו הברקה בתחום של הצמיגים, הפרמסי 4 הכי טובים שהיו לי עד היום השאלה אם יש משהו שייתן ערך מוסף/משהו ששובר את הפרמסי 4, אשמח לנסות אם כן.

יש לי גם צמיג ספאר, חדש לחלוטין בן 9 מהרהר אם בכלל כדאי לגעת בו ...

P7 פשוט במבצע 1350 ש"ח לרביעיה. ויש לו ביקורת טובה.

כדאי  RUN FLAT ?

עריכה אחרונה על ידי m&t
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכמות הנסיעות שלך, גם pilot sport 4 אפשר לשקול, יחזיקו 3 שנים בטוח. אבל אתה מודד איכות הצמיגים לפי בלאי , אז אני לא בטוח שצמיגי ספורט זה הכיוון...run flat כדאי רק לרכבים ללא גלגל רזרבי. הם קשיחים יותר בנסיעה.

רוצה לגוון אחרי מישלין? תמצא Giodyear Efficient Grip Perfomance לא תוצרת טורקיה. יש עכשיו גם Primacy 4  plus או Goodyear Efficient grip 2.

Pirelli P7 cinturato צמיגים לא רעים בכלל, אבל מתייבשים תוך שנתיים וחצי אם הרכב חונה כל הזמן בשמש. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיצר אם אני רוצה שיפור כלשהו באחיזה אז זה לעבור למישלין פיילוט ספורט או גודייר אפישן גריפ פרפורמנס.

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=59178&PF=&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, Efficient Grip Perfomance מקבילים ל Michelin Primacy 4.

הדגם היותר ספורטיבי של גודייר( מקביל לפיילוט ספורט) זה F1 Eagle Asymmetric 3/5.

ולא ראיתי שהוא קיים במידה הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי האתר tires4u

במידה הזאת יש גם

Toyo R888 ( צמיגים עם אחיזה מטורפת, נשחקים מהר מאוד)

Hankook z222 (RS3 ) אותו הדבר.

Yokohama Advan ad08 ( גם כן אקסטרים ).

אבל הם לא מאוזנים לנסיעות בכבישים,  יותר למסלול.

אין שום היגיון להרכיב אותם על קורולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...