Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עונד בפני קניית רכב יד שניה מסוכנות טרייד אין מוכרת בפי גלילות ואני רוצה להתייעץ לפני לקיחת הרכב לבדיקה.

אין לי איזה מכון בדיקות לפני קניה קבוע שאני עובד איתו. יש כמובן את המכונים שנמצאים בפי גלילות ואליהם אני לא אלך כי הם בטח מכירים אותם היטב ואולי אפילו יש להם איזו קומבינה.
עדיין, אני לא יכול לסחוב אותם לראשון או לנתניה אלא צריך משהו באיזור (רמת השרון, הרצליה, אולי רעננה).
מה שכן, אני בדרך כלל משתדל ללכת לכאלה שמתמחים בבדיקות לפני קניה ולא לרשתות הגדולות של מכוני רישוי שעל הדרך גם עושים בדיקות קניה (כמו דינמומטר, קומפיוטסט וכאלה). הם תמיד נראים לי פחות רציניים ורק רוצים לסיים כמה שיותר מהר עם הבדיקה ולהמשיך ללקוח הבא.

אז יש לי שתי שאלות:

1. האם נראה לכם שאני צודק במה שכתבתי למעלה על העדפה למכונים ומוסכים שמתמחים בבדיקות לםני קניה ?
2. האם למישהו יש מקום מומלץ באיזור הזה שאינו רשת גדולה שעושה גם טסטים ?

תודה

פורסם

היי,

בעקבות המלצות בפורום אני לקחתי לא מזמן לבדיקה רכב ב"המרכזי" בפתח תקווה
הם נראו לי רציניים ויסודיים והם אכן מתמחים בבדיקות בלבד

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

מבדק הרצליה יסודיים מאד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...