Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אתם נותנים הרבה קרדיט, הם לא חושבים כזה רחוק. מבחינתם "מנסים להפחיד את כולם סתם ובכלל יש הרי טרור בכל מקום, אז נפסיק לחיות?? יהיה בסדר".

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

חזרה לנושא השירשור - רוצה חופשה, סבבה, רוצה vfm, סבבה, אבל זה לא צריך להיות בכל מחיר.

תגדיר "כל מחיר".
יש כאלה שמבחינתם 15 אלף שקל לשבוע במלון דן באילת זה הגיוני אז הם סוגרים.

מבחינת מה שהגדרת כ"טירוף חו"ל" , אנשים פשוט רוצים להנות, אני אישית לא מתחבר לדברים כמו המידברן, זה לא אומר שאנשים אחרים לא יכולים ללכת לשם ולכייף. כל אחד ומה שבא לו.

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

אני לגמרי לא מבין את ההתמכרות הזאת לטיסות לחו"ל. מה כל כך בוער בזה?

בעבודה אני שומע כל היום ש"אני טס לX, ואני טס לY".

כי המלונות בארץ יקרים בטירוף ולא מצדיקים את התמחור שלהם, במחיר של אכסנייה או צימר מעופש אתה מקבל בחו"ל מלון הרבה יותר טוב (גם אם אתה מטייל במערב אירופה).

אוכל? אפילו שאני שומר כשרות, כל הבופה במלון אף פעם לא עשה לי את זה, ככה שגם בחו"ל אני לא מתלהב מזה ואני מוצא איפה לאכול בלי לסחוב שום דבר מהבית (כמו שיהודים טובים ברחבי העולם מסתדרים).

חוץ מזה שבמחירי הלואו קוסט אפשר לטוס בגרוש וחצי, שבוע הבא יש לי טיסה הלוך ושוב לרומא שעלתה לי רק 80 שקל להלוך ושוב, אני אורז מאוד מינימליסטי אז בתקופת הקיץ לשלושה ימים באירופה יספיק לי תיק גב.

בטיסה האחרונה שלי לסופיה עם תיק גב, עם כל העומס בנתב"ג, הגעתי לדיוטי פרי בפחות מחצי שעה מאז שנכנסתי לטרמינל כי לא הייתי צריך למסור מזוודה ויש תור לכבודת יד.

גילוי נאות, אני מנהל בקבוצת הפייסבוק 'טיסות סודיות'.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 9 דקות, itsik170 כתב:

חוץ מזה שבמחירי הלואו קוסט אפשר לטוס בגרוש וחצי

כשאני יוצא לחופשה יש עוד דברים שמעניינים אותי חוץ מהמחיר.

אישית מעדיף לשלם עוד אלפייה או שניים ולטוס כמו בן אדם בשעות שנוחות לי וליעד שבחרתי.

שונא להגיע מפורק באמצע הלילה ולצאת באמצע הלילה לתפוס את הטיסה חזרה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרבה טיסות לואו קוסט הן גם של מפעילות גדולות עם סלוטים טובים. פשוט לפעמים יש דיל מאוד מוצלח. 

עוד אלף-אלפיים שקל זה פער לא קטן ויכול גם להיות מעל 50% מטיול זול. 

זה כמו להגיד במקום להיות בצפיפות של ה-C קלאס אני מעדיף לקנות S קלאס וליהנות מהמרווח. ברור שמי שיכול להרשות לעצמו זה עדיף. גם עדיף ביזנס על תיירים, רק עוד 2000 שקלים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל לפעמים מוסיף את הסכום לביזנס כתלות בטיסה, במטרתה ובגובה ההפרש.

כשאני נוסע לחופש אני נוסע לנוח ולהנות. אם אני צריך לעשות חשבון לחריגה של 1000-2000 שקל אני לא נוסע.

ככלל גם לא מחלק טיולים לתשלומים או מממן בהלוואות.

פורסם (נערך)

ברור. אין מחלוקת. הכל לגיטימי. רק אומר שלהגיד "רק עוד אלפיים שקל" זו אמירה שנכונה לגביך, אבל שתדע שלרוב האנשים זה לא רק עוד אלפיים שקלים. למעשה האלפיים שקלים האלו יכולים להיות הבדל של עוד 3-4-5 ימים בחו"ל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סיפרתי כבר על טיולי ה-10 ביט (1024 ש"ח) של הדור הצעיר. השאלה היא מה אתה מחפש בחופשה\טיול. 

יש לי סדרי עדיפות - אני אוסיף משהו כדי לנהוג ברכב יותר נוח, אני אוסיף כדי ללון במלון במיקום יותר טוב - אבל על מסעדות אוותר, כי אני לא נהנה בהן.

אין לי בעיה להוציא סכומים שנמדדים ב-5 ספרות (בש"ח) על חופשה ארוכה ואיכותית. אבל גם  בה יהיו לי סדרי עדיפות בתכנון ההוצאות. את התוספת לביזנס כנראה לא ארצה לשלם, אבל מושב bulkhead ? זו מבחינתי כבר הוצאה מוצדקת בטיסה של יותר מ-3-4 שעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה יעד יחסית קרוב לא נורא לשבת מעוך 3-4 שעות ולהנות מטיול ארוך יותר/לחסוך כסף. אבל זה הכל העדפות אישיות. יש אנשים שלא אכפת להם לעמוד כל הטיסה אם זה חוסך להם כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, ניקו פ. כתב:

ק אומר שלהגיד "רק עוד אלפיים שקל" זו אמירה שנכונה לגביך

זהו שלא כתבתי "רק". 1000-2000 זה סכום לא מבוטל ויש לא מעט אנשים שזה ההבדל אם יהיה להם בשר בבית או לא.

הכוונה היא שכשאני נוסע לחופשה זה בגדר מותרות וכשאני מחליט להוציא סכום על מותרות אני רוצה להתפשר מה שפחות ומוכן לשלם על זה גם אם זה אומר לדחות את החופשה ולחסוך עוד.

ברור שאני מדבר רק על עצמי ושיש לא מעט אנשים שהלואו קוסט מתאים להם והם לא סובלים אבל לצערי אני לא כזה.

זה לא שאני לא טס בלואו קוסט כשהזמנים מתאימים אבל זו הבחירה האחרונה. בנובמבר כשטסתי להולנד ההלוך היה באיזיג'ט בגלל השעות (נחתה שעתיים וחצי לפני השעה שהייתי צריך להגיע אז אפשרה לי להיות גם חצי יום בעבודה) אבל לפני שלושה שבועות כשטסתי למינכן טסתי בביזנס. הכל שאלה של עלות, לוחות זמנים והתמורה לתוספת.

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

אם זה יעד יחסית קרוב לא נורא לשבת מעוך 3-4 שעות ולהנות מטיול ארוך יותר/לחסוך כסף. אבל זה הכל העדפות אישיות. יש אנשים שלא אכפת להם לעמוד כל הטיסה אם זה חוסך להם כסף.

לעמוד כל הטיסה פחות אכפת לי. לשבת כל הטיסה זה סיפור אחר.

אישית יש לי בעיה לשבת גם 3-4 שעות רצוף בגלל פציעה ישנה.

פורסם
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

הכוונה היא שכשאני נוסע לחופשה זה בגדר מותרות

חולק עליך. חופשה אינה בגדר מותרות, היא צורך של כל אחד. מותרות או לא זה איך אתה מתנהל.

המקרה שלך חריג, כי אתה משלב את החופשה עם עבודה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

המקרה שלך חריג, כי אתה משלב את החופשה עם עבודה.

דווקא אף פעם לא משלב ובדרך כלל בנסיעות עבודה אין לי זמן לנשום (רק בנסיעה הרביעית שלי להולנד הצלחתי לפנות חצי יום לראות את אמסטרדם).

וחופשה כחופשה היא לא מותרות אבל חופשה בחו"ל/אילת/מלון בתל אביב כן.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

סיפרתי כבר על טיולי ה-10 ביט (1024 ש"ח) של הדור הצעיר. השאלה היא מה אתה מחפש בחופשה\טיול. 

התקציב חוסם אותך בכל מקרה. אם מוציאים 1000 שקל על סופש - זה לא יכלול ארוחה במסעדה עם כוכב מישלן וכנראה שגם על כניסה למוזיאונים שונים באירופה צריך לחשוב פעמיים.

אבל מעבר לזה כמובן זה פרסונלי. אישית אני מוכן להתפשר חלוטין על מתקנים במלון אל מול מיקום, וכמובן את התקציב לבזבז על כסף ואלכוהול

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

חופשה אינה בגדר מותרות, היא צורך של כל אחד.

? ברח לך?

צורך?

צורך בטוח לא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ממש לא ברח לי.

אתה מסוגל לעבוד 52 שבועות בשנה בלי הפסקה? 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...