Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

זוג וילד (בן 7, גבוה) מחפשים רכב שני.
רכב ראשי כרגע טסלה מודל3 (שבתקווה יוחלף לחשמלית יותר שימושית). אשתי אימצה את הטסלה לנסיעות שלה לעבודה ולכן הרכב יהיה בשבילי 😑

התיינדות בגוש דן עבודה וסידורים, קרית אונו-רמת גן-תל אביב, במקסימום לפרברי גוש דן פעם בתקופה, כלומר כ 5000 קמ שנתי.

לא קניתי עד היום רכב שלא מסוכנות אז לא כלכך בא לי להתעסק בזה היום, ובמיוחד שמחירי המשומשות די קרובות למחיריהם כחדשים.

בגדול חשבנו על לקנות איזה geely חשמלית, אבל התוספת של 60 אלף שח לא מצדיקה את החסכון עבור נסועה כלכך קטנה.

הדרישות:

1. מאובזרת כמה שיותר
2. חסכונית
3. אמינה וזולה לתחזוקה

כרגע עומדת על הפרק פיקנטו gt line במבצע חבר ב 84900 שח.

איך הפיקנטו? איך הגיר? יש רכבים באיזור המחיר הזה שעדיפים על הפיקנטו?

תודה

פורסם

מוזמן לקרוא:

אני באופן אישי לא אהבתי את הגיר ולדעתי הוא לא יהיה נעים לשימוש במרכז, בגלל הפקקים והתנועה שלא זורמת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במסגרת התקציב - מיצובישי ספייס סטאר או שברולט ספארק.

תשקול להגדיל את התקציב ולרכוש מאזדה 2 שתשמור טוב יותר על המחיר.

טויוטה יאריס על אותו עקרון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם תסדר עם הגיר הרובוטי הייתי מעדיף את היונדאי שתהיה מרווחת ונוחה יןתר.

אבל הגיר מעצבן מאוד.

הייתי בודק ספארק מ0ק"מ, חזקה יותר ונעימה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספארק או ספייס סטאר.

גם האייגו X תתן מענה, אבל אני מתקשה להצדיק את המחיר שלה, למרות שיש לה הרבה מערכות בטיחות, משהו שאין באף מתחרה בקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

גם לדעתי הגיר של הפיקנטו/i10 מעצבן וזה בולט יותר בתנועה עירונית עם החלפות מרובות.

ספארק תהיה עדיפה אבל אם ההפרש במחיר בינה לבין הספייסטאר גדול הייתי שוקל גם את המיצובישי.

אייגו איקס חלשה מאוד, באופן מתסכל. זה לא יהיה מאוד מציק בעיר אבל מחוץ לעיר זה פשוט הופך לסימפוניה מחרישת אוזניים.

אם הגדלת תקציב באה בחשבון אז סוזוקי סוויפט יכולה להיות אפשרות חביבה. אני הייתי שוקל רכישה של סוויפט או איגניס מטרייד אין גדול או מאחת הסוכניות של סוזוקי, לפעמים צצים רכבים כאלה בני שנה-שנתיים שחוזרים בעסקאות טרייד אין. גם מאזדה 2 עם עבר של 0 ק"מ נמכרת במחירים לא רעים, אם התכנון הוא להחזיק להרבה שנים זאת גם יכולה להיות אופציה.

• אהבתי 1
פורסם

כדאי לשים לב שאיגניס וסוויפט עברו מתיחות פנים.

אז מה שמגיע בעסקאות טרייד אין יכול להיות נחות מבחינת אבזור הבטיחות.

פורסם

היא מרגישה זולה, הפלסטיקה בסיסית, קצת מווברצת וגם רועשת. כיול המתלים דיי רך ורכינת המרכב מורגשת.

אבל לזכותה רמת אמינות טובה שמסייעת לחיסכון בעלויות, היא חסכונית בדלק ומאובזרת באופן סביר.

אסייג ואומר שלא נהגתי בדגם המעודכן עם ההספק המופחת.

בתור מכונית עירונית היא לגמרי תעשה את העבודה אבל עם אפס שאר רוח.

פורסם
לפני 1 דקה, Mike808 כתב:

היא מרגישה זולה, הפלסטיקה בסיסית, קצת מווברצת וגם רועשת. כיול המתלים דיי רך ורכינת המרכב מורגשת.

אבל לזכותה רמת אמינות טובה שמסייעת לחיסכון בעלויות, היא חסכונית בדלק ומאובזרת באופן סביר.

אסייג ואומר שלא נהגתי בדגם המעודכן עם ההספק המופחת.

בתור מכונית עירונית היא לגמרי תעשה את העבודה אבל עם אפס שאר רוח.

אבל עושה רושם שגם פיקנטו תעשה את העבודה והיא עם 7 שנות אחריות אז גם זה מוסיף שקט. 

פורסם

נכון, אבל עם גיר רובוטי מעצבן.

נשמע שאתה צריך לעשות נסיעת מבחן, רצוי בעיר ובתנאים שמדמים את השימוש שלך, וככה תוכן להבין כמה זה מפריע לך.

פורסם

לI10 אין את אותה אחריות מורחבת כמו שיש לפיקנטו, מצד שני היא דגם חדש יותר ויש לה מרווח גדול יותר לנוסעים מאחור. 

• מעניין 1
  • תוכן חדש...