Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מגב אחורי 95 ש"ח?

מגבים קדמיים 85 ש"ח?

האחורי יותר קטן מהקדמי...

תקנה לבד, תחסוך המון...

עריכה אחרונה על ידי shrie
פורסם
לפני 10 שעות, Yonatansc כתב:

אז, בשעה טובה, הצלחתי לקנות רכב יד 2 (סיאט איביזה 2012) והיום לקחתי אותו לטיפול תקופתי. המוסך הוציא לי הצעת מחיר עם רשימה של תקלות שאני צריך לתקן לקראת הטסט ודורש לא פחות מ3000 שקלים בשביל התיקונים.

האם זה הגיוני?

1934724952_WhatsAppImage2022-05-27at10_56_55AM.thumb.jpeg.ceda7f2c6fa0e1df2dad0245c8b3cc75.jpeg

יש לי חוויה טוב ממוסך מורשה המספנות באיזור התעשייה קרית חיים מוסך משפחתי (על אמת האבא הבנות הגיסים)עם שירות טוב וסבלני מאוד 
וחלפים מקוריים של קבוצת VW אני קונה במחירים טובים אצל APEX (הבעלים טיפה אינטיפט בלשון המעטה לדעתי אך מקצועי מאוד)באיזור התעשייה קרית ביאליק קרוב לאושר עד

• תוכן חדש...