Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי asx נוזל שמשות מלא אבל המחשב אומר שריק

idan167
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברה,

יש לאחותי מיצובישי asx 2018 ובלוח שעונים יש התראה שאומרת שחסר נוזל שמשות, למרות שיש מים ומלא עד הסוף עדיין אומר שחסר.

ההתראה לא נעלמת ניסיתי לאפס לא מצליח, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.

יש חיישן שם שצריך להחליף? או הגדרה כלשהי שאני לא מכיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בשביל האיזוטריה, אצלי עבור כבר שלוש אוקטביות כרכב צמוד החל מ 2014, האחרונה בת שנה וקצת. בכולן בלי יוצא מן הכלל דלקה נורת התראה על חוסר בנוזל שמשות גם כשהמיכל מלא. בכל טיפול ביקשתי לסדר, החזיק חודש חודשיים וחזר. מה שמעצבן זה הציפצוף הנלווה להדלקת הנורה, אבל גם לזה כבר התרגלתי. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, רועי5 כתב:

רק בשביל האיזוטריה, אצלי עבור כבר שלוש אוקטביות כרכב צמוד החל מ 2014, האחרונה בת שנה וקצת. בכולן בלי יוצא מן הכלל דלקה נורת התראה על חוסר בנוזל שמשות גם כשהמיכל מלא. בכל טיפול ביקשתי לסדר, החזיק חודש חודשיים וחזר. מה שמעצבן זה הציפצוף הנלווה להדלקת הנורה, אבל גם לזה כבר התרגלתי. 

מה הם עשו שזה סידר לחודש חודשיים ואז זה חזר? מוזר שככה היה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כמו סנסור שסיים את חייו: https://www.ebay.com/itm/8260A406-Mitsubishi-OEM-Genuine-SENSOR-W-SHLD-WASHER-/324684333322

הנושא לא נבדק לעומק, לכן כדאי לבדוק מק"ט כולל באתר היבואן..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, mcaspi כתב:

נראה כמו סנסור שסיים את חייו: https://www.ebay.com/itm/8260A406-Mitsubishi-OEM-Genuine-SENSOR-W-SHLD-WASHER-/324684333322

הנושא לא נבדק לעומק, לכן כדאי לבדוק מק"ט כולל באתר היבואן..

אוקיי הבנתי אחליף חיישן וזהו

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה ידועה שגם לא מטופלת במסגרת האחריות בטענה שמלאו מים רגילים... מה שלא נכון.

היה נראה לי מיותר לריב איתם. הם ניתקו את הפלג ושלום על ישראל.

עלות החלפה במורשה מעל 1000 ש"ח.

עד היום חייתי בלי, ממשיך לחיות בלי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, idan167 כתב:

מה הם עשו שזה סידר לחודש חודשיים ואז זה חזר? מוזר שככה היה

אין לי מושג, מדובר כאמור ברכב שאינו שלי, פחות מענין אותי. מעריך שמדובר בסנסור עם כשל מובנה שמסיים את יכולותיו המופלאות מוקדם מהצפוי, לא באמת יודע. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, סולל הדרך כתב:

תקלה ידועה שגם לא מטופלת במסגרת האחריות בטענה שמלאו מים רגילים... מה שלא נכון.

היה נראה לי מיותר לריב איתם. הם ניתקו את הפלג ושלום על ישראל.

עלות החלפה במורשה מעל 1000 ש"ח.

עד היום חייתי בלי, ממשיך לחיות בלי.

יש דרך לנתק או לבטל את החיישן הזה מבלי לפרק את הטמבון ולהגיע פיזית לחיישן עצמו? תכלס לא צריך אותו בכלל רק שלא יהיה התראה בלוח שעונים..

עריכה אחרונה על ידי idan167
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לפרק את בטנת הגלגל כדי להגיע לשם.

אני נכנסתי בתקופת האחריות, העלו את הרכב על הליפט ועשר דקות עבודה. כמובן שלא גבו תשלום.

אכן זה ממש מציק כי זה תופס חצי מסך וצריך בכל התנעה למחוק את התקלה.

אם היא מטפלת במוסך קבוע אני מאמין שלא יקחו לה כסף 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, סולל הדרך כתב:

צריך לפרק את בטנת הגלגל כדי להגיע לשם.

אני נכנסתי בתקופת האחריות, העלו את הרכב על הליפט ועשר דקות עבודה. כמובן שלא גבו תשלום.

אכן זה ממש מציק כי זה תופס חצי מסך וצריך בכל התנעה למחוק את התקלה.

אם היא מטפלת במוסך קבוע אני מאמין שלא יקחו לה כסף 

הבנתי תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...