Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

כנראה שבאחד הפעמים שנסעתי באוטובוס לעבודה התיישבתי על מסטיק בטעות...

ועם אותם מכנסיים יום אחר נסעתי ברכב ויש עכשיו כתם על המושב.

אני יכול לפרט מה אני מאחל לחתיכת מניאק שזורק מסטיקים לכל עבר אבל לא מתחשק לי לקבל באן אז אגש לעניין.

ניסיתי להעביר מגבון כמה פעמים, ניסיתי גם סקוטצ' ולצערי זה לא ממש עוזר ואני מפחד לקרוע את העור, איך אני נפטר מהתועבה הזאת???

WhatsApp Image 2022-05-03 at 19.45.20 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-05-03 at 19.45.20.jpeg

WhatsApp Image 2022-05-03 at 19.45.21.jpeg

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

בדרך כלל מסטיק הופך למוצק בקור. הייתי מנסה עם קוביית קרח להקפיא איזור קטן ולראות אם אפשר לגרד את האיזור עם האצבע

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ראיתי ביוטיוב שעם wd40   מורידים מסטיק שנדבק למושב, 

תחפש את זה ותראה 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

המסטיק חדר לחורים, חשבתי אולי תרסס ספרי WD40 מעט ולאחר מספר דקות תעבור עם שואב אבק, הוא ימשוך את המסטיק מעלה דרך החורים ותוכל לנגב.

תנסה להיעזר עם חימום האיזור אולי עם מטלית ספוגה במים רותחים וסבון.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

חימום בדר"כ רק מגביר את הנזק.

על המשקל ההפוך ספרי שמקפיא את האיזור ושואב חזק נקודתי.
עם חומרים כימים צריך להיות זהירים, לא יודע איך העור יגיב ל WD40 או כל חומר אחר וזה רק עשוי להגדיל את הנזק.
מים זה פחות או יותר הנוזל היחיד שהסבירות שלו לנזק היא אפסית

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תטבול חתיכת שמרטוט בדלק( כן דלק) הוא ימיס את המסטיק בשניה, לאחר מכן תנקה את המושב טוב כך שלא ישארו שאריות דלק שיהרסו את העור. 

פורסם

סמרטוט ספוג עם מים רותחים וסבון יעשו את העבודה. שואב אבק יסייע בשאיבת המסטיק מהחורים שבעור.

המסטיק ימס וידבק לסמרטוט, כמובן שלא לבצע פעולת מריחה אלה רק ספיגה וחימום האיזור

• תוכן חדש...