Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, ידני כתב:

אולי הוא משתייך לעדה מסויימת  שהם אנשים נהדרים אבל מתחממים מהר ודקה אח"כ יעלה אליך הביתה עם עוגיות שאשתו אפתה 

אני מכיר הרבה כאלו

להורים שלי יש שכן אותו דבר בחגים הוא מביא אליו את כל העולם ואשתו

כל השכונה רעש קריוקי וכמובן אין חנייה בגללם חונים ליד הבניין 

שנה אחת זה עלה לאבא שלי למוח  ירד ודבר איתם יפה שכבר מאוחר הבן אדם כמעט הרג את אבא שלי "אתה הורס לי את החג ...."

תכלס למחרת עלה אלינו ואמר שלא יודע איך זה קרה לו ושהוא היה מתוח  בגלל איזו דרמה משפחתית שמה 

המסקנה היא שאם זה לא משהו שיטתי לא חושב שזה הוגן וכדאי להגיש תלונה (בהנתן העובדה שהוא רק איים , אם היה מרים יד זה היה סיפור אחר )

זה יכול רק להרע יחסים 

ולזכוור שיש אנשים מטומטמים בכל מקום ואם אי אפשר לשנות אותם ללמוד לחיות איתם 

סתם בגלל אשתו כנראה, הייתי צריך להיזהר גם לא להשפיל אותו בגלל זה. נגיד והיינו רבים וכנראה הייתי לוקח אחר כך מרוב ההשפלה שאשתו רואה אותו חוטף מכות הוא בטוח היה נוקם ובאופן כנראה הרבה יותר גרוע

לפני 18 דקות, shlomub כתב:

קנה/שכור דירה/בית עם חניה פרטית ותפטור מעצמך את כל הצרות האלה

אתה לא רואה את הניק שלי :(? סטודנט עני 😂

עריכה אחרונה על ידי סטודנט עני
פורסם (נערך)
לפני שעה, shlomub כתב:

קנה/שכור דירה/בית עם חניה פרטית ותפטור מעצמך את כל הצרות האלה

אחלה עצה.

תוכל בבקשה לפנות לבחור בפרטי ולסגור איתו לאן אתה יכול להעביר לו את הסכום הדרוש (בתוספת 10% דמי תיווך בשבילי)?

לפני 5 שעות, Coro כתב:

המשטרה תסגור את התיק, חבל לבזבז את הזמן.

ואז אומרים שהמשטרה לא עושה כלום.

בטח שהיא לא תעשה, אם לא תגיש תלונה.

רק זה שיטרטרו את הבבון לתחנה לדעתי יהיה מספיק כדי שהוא ואישתו יחשבו פעמיים פעם הבאה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הורים שלי ניגשו למשטרה על סכסוכים דומים על שכנה יותר מפעם אחת. זה לא עשה כלום, התיק כמובן נסגר.

בעקרון, אתה חי במדינה שבה זה פשוט מותר. אין הסבר אחר. להזמין מישהו לתחנת משטרה כי התלוננו עליו זה לא ענישה. לא על איומים, לא על השחתת רכוש ולא על אלימות. זה הליך משטרתי. מכאן שאין שום ענישה על כזה דבר. הנסיעה לתחנה היא ״הנזק״ הכי גדול שייעשה להם, פשוט כי אף על פי שייתכן שבחוק כתוב אחרת, בפועל ברמת האכיפה לשכן שלך כנראה מותר לעשות את מה שהוא רוצה.

לצערי בריונים בישראל תמיד יוצאים נשכרים יותר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הייתי מגיש ומבקש גם צו הרחקה. 

היה לאחד השכנים שלי (במגרש המקביל למגרשי) סיפור עם שוכר שהחליט לפתוח מוסך ביתי בשכונה החדשה. העימות לא היה בגלל המוסך, אלא בגלל סיפור אחר, אבל האיומים שאותו מוסכניק שפך לשכן היו ממש מוגזמים (קטע שהוא אפילו יביא אקדח וירה בו). בקיצור, המשטרה התערבה ונתנה לו צו הרחקה ל-30 יום ומאז הבחור לא התקרב לשכן בכלל.

• רעיון טוב! 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תגיש תלונה, התלונה תיסגר אבל בפעם הבאה או אחרייה. כבר יהיה היסטוריה לבחור. אתה לא עושה את זה על מנת לפתור לך את הבעיה, אתה עושה את זה על מנת לפתור בעיות עתידיות. 

מוסיף שלדעתי היית צריך להגיש תלונה באותו הרגע ואז להגיד שזה מתוך תסכול ועצבים לאחר שהוא יהיה במשטרה..

• אהבתי 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כבר באותו הרגע שהמשטרה הייתה שם היית מבקש מהשכן שיתנצל על ההתנהגות, וזה יספיק לך כדי לא להגיש תלונה.

בכך היית מבהיר לכולם שהצדק איתך ושאתה לא מעוניין לסבך אותו (לפחות לא הפעם).

נותן לו הזדמנות לרדת מהעץ וכורת אותו 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 12:15, print כתב:

אני הייתי מגיש. לבער את הנגע ההתנהגותי הזה מהחברה שלנו. 

להגיש תלונה, דבר אחד, לחשוב שזה "יבער משהו" זה כבר דבר אחר ודורש אופטימיות יתר. התיק ייסגר בלי כלום, זה מה שקורה עם סכסוכי שכנים בדרך כלל, כשאין דם כמובן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, רועי5 כתב:

להגיש תלונה, דבר אחד, לחשוב שזה "יבער משהו" זה כבר דבר אחר ודורש אופטימיות יתר. התיק ייסגר בלי כלום, זה מה שקורה עם סכסוכי שכנים בדרך כלל, כשאין דם כמובן. 

בקיצור פעם הבאה לדקור אותו עם המפתח של האוטו ולטעון להגנה עצמית 🤣 

מעניין מתי זה נהיה חוקי... כנראה רק אחרי שהוא מביא אגרוף או משהו

עריכה אחרונה על ידי סטודנט עני
פורסם

אין פה ענין של חוקי, לא חוקי, המשטרה לא נוהגת לפתוח תיק פלילי בענינים של סכסוכי שכנים שאינם מלווים באלימות או גרם נזק לרכוש, למרות שאין שום בעיה להלביש סעיף עבירה בחוק העונשין להתנהגות כזו שאתה מתאר. 

פורסם
בתאריך 29.4.2022 בשעה 22:33, SuperBamba כתב:

הורים שלי ניגשו למשטרה על סכסוכים דומים על שכנה יותר מפעם אחת. זה לא עשה כלום, התיק כמובן נסגר.

בעקרון, אתה חי במדינה שבה זה פשוט מותר. אין הסבר אחר. להזמין מישהו לתחנת משטרה כי התלוננו עליו זה לא ענישה. לא על איומים, לא על השחתת רכוש ולא על אלימות. זה הליך משטרתי. מכאן שאין שום ענישה על כזה דבר. הנסיעה לתחנה היא ״הנזק״ הכי גדול שייעשה להם, פשוט כי אף על פי שייתכן שבחוק כתוב אחרת, בפועל ברמת האכיפה לשכן שלך כנראה מותר לעשות את מה שהוא רוצה.

לצערי בריונים בישראל תמיד יוצאים נשכרים יותר

מה אתה רוצה שכול שכן שעלה לו וזרק כמה משפטים יוגש נגדו כתב אישום?? האזהרה במשטרה מאוד הגיונית.

ובקשר לתופעה שציינת שחוזרת על עצמה אפשר תמיד להגיש תביעה אזרחית, ובהקשר הזה המדינה מאוד מתוקנת.

פורסם
לפני 9 שעות, רועי5 כתב:

אין פה ענין של חוקי, לא חוקי, המשטרה לא נוהגת לפתוח תיק פלילי בענינים של סכסוכי שכנים שאינם מלווים באלימות או גרם נזק לרכוש, למרות שאין שום בעיה להלביש סעיף עבירה בחוק העונשין להתנהגות כזו שאתה מתאר. 

אני יותר התכוונתי בקטע של לדקור אותו עם המפתח בטענה להגנה עצמית

פורסם

מתמטית עוד אופציה-טובה או לא אתה יודע-

תלך אליהם עם עוגה ותתנצל על מה שקרה במרכאות ותדבר איתם מה הם בדיוק מצפים

היתרון שאם תהיה סולחה לא תחיה במתח עם שכנים-שוב לשיקולך מההכרות בשטח...

פורסם

דובצ'ע גנב לי את המילים,

כמובן אם שכנות ידידותית חשובה לך.

רק קח בחשבון אופציה שבמהלך ה'סולחה'

תעלה שוב דרישה נחרצת לא לחנות שם. 

• תוכן חדש...