Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

סליחה אם זה שאלת קיטבג, אבל הוצאתי דוח תביעות לרכב ואני רואה שהיו כמה תאונות משמעותיות, אבל בלי ירידת ערך משמעותית. השאלה שלי היא כמה זה משמעותי התאונות האלו? האם אחרי תיקון הרכב כמו/קרוב למצב לפני התאונה או שלא כדאי לקנות רכב כזה?

לטענת בעל הרכב:

• התאונה ב-2014  (29 אש"ח) - אצל הבעלים הקודמים, הוחלף טמבון 
  • 2019 (10 אש"ח + ירידת ערך של 357 ש"ח) מכה בדלת שמאל קדמי, הוחלפה הדלת
  • 2020 - שיפשוף בטמבון שתוקן

יש לציין גם שבשיחה עם המוכר לפני שהוצאתי את הדוח הוא הזכיר רק את התאונה ב-2014, אחרי שהוצאתי את הדוח הוא 'נזכר' בתאונות הנוספות

ועוד שאלה - למה העמודה של שיעור ירידת ערך ריקה גם כששולם משהו על ירידת ערך?

image.thumb.jpeg.8f6d8c62c1c56476028aef3e3d31b38c.jpeg

פורסם

30 אלף זה הרבה יותר מפגוש.

על איזה רכב מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 דקות, yulianx כתב:

30 אלף זה הרבה יותר מפגוש.

על איזה רכב מדובר?

טויוטה יאריס 2012

אבל זאת שאלה גם באופן כללי (למקרה שאתקל בזה ברכבים אחרים) - האם תביעת נזק בלי ירידת ערך זה בעיה או לא?

פורסם

איני יודע למה זה לא מצוין, אך נזק של 30 אלף חייב להיות עם ירידת ערך.

הייתי עובר הלאה או מבקש דוח שמאי

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק דו"ח שמאי או אפילו תנסה לפנות עם הבעלים למוסך שהוא מטפל בו, לפעמים מופיע שם מה הנזק,

ב2014 הרכב היה עדיין חדש ויכול להיות שבאמת יש סתם משהו שטן שניפחו, אך נזק של 29K זה לא מעט.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...