Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז התחדשתי בוולוו אס60 עם מנוע 2.0 טורבו והייתי שמח להדגיש טיפה את הסאונד של הרכב.

הייתי שמח לעזרתכם בנושא, הכיוון כרגע הוא לא להחליף מערכת פליטה אלא החלפה של הדוד האחורי שממה שהבנתי אמור לתת את הפתרון הרצוי.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם אתה רוצה להדגיש טיפה, תעבור לפילטר אוויר של K&N וכו', אפשר גם אינבוקס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הכוונה להדגיש יותר את הרעש הבשרני שיש מעט למנוע, מההכרות שלי עם הפילטרים של kn זה פחות המצב, הם יותר מדגישים את רעש היניקה של האוויר(השריקה הנחמדה הזאת שאתה נותן גז)

• אהבתי 1
פורסם

יש בחור בשם אור ויש לו סדנא בשם or fabrication בחולון. ידי זהב ,המלצה שלי זה ללכת אליו לייעוץ.אישית , כמה רכבים שלי עברו אצלו ותמיד עבודה הייתה ברמה הכי גבוהה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה לא מדוייק, כי כשהמצערת פתוחה אתה שומע את המנוע.
היתרון של הדבר הזה הוא שאתה בתוך האוטו נהנה מסאונד קצת יותר כיפי כשאתה לוחץ (כלומר כשמצערת נפתחת) ומצד שני לא סובל מאגזוז חופר כל הדרך בכביש 6 ולא גורם לשכנים שלך לרדת עלייך עם נבוט כשאתה חוזר הבייתה בלילה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מאמין שיש איזשהו אמצע בין פילטר פתוח לבין רעש חופר שמעיר שכנים, המטרה שלי זה לא להישמע כמו טרקטור ב1500-2000 סלד שאני נוסע רגוע, אלא שאני מגיע לאיזור ה3500-4000 סלד הגרגור יהיה מודגש יותר ובשרני יותר.

אני רחוק שנות אור מלהיות איזה מטרד שכונתי ושונא את זה בעצמי, יחד עם זאת אני מכוון לרעש נעים בכביש מהיר שאפשר קצת ללחוץ.

פורסם

מה שחופר בכביש 6 זו הורדת רזונטור. ובשביל דוד עצמו אפשר להוסיף פרפר שבלחיצת כפתור ירעיש יותר ובנסיעה רגועה סוגרים אותו.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...