Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , בביצוע בדיקה לפני קניית רכב  בחברת ליסינג , התבקשתי לבדוק את הרכב שלי אך ורק במקום מבדק מטעם החברה , "טכנו טסט  "

לאחר קבלת הממצאים הסתבר שהרכב שלי עבר תאונה , צויין בדו"ח -סימני "תיקון עמוד אמצעי" .

שאלתי הינה : הרכב נקנה מסוכנות לפני שנתיים ובוצע בדיקה במכון בדיקה  ולא נמצאו לקויים משמעותיים מלבד תיקוני צבע וכו .

האם יש מצב שהמכון שבדק את הרכב " ניפח את הממצאים " ? האם בעקבות ממצא זה ייתכן שערך הרכב שתומכר יהיה פחות ממה שנסגר . הורדת מחיר ?

מה דעתכם ?מה ניתן לעשות ?האם כדאי ללכת שוב למכון בדיקה מטעמי בעלות מלאה ולבדוק ?

Yehouda

טויטה קורולה -GLI שנת 2001

פורסם

האם הרכב שלך נרכש מחברת ליסינג? האם בדקת עבר ביטוחי של הרכב?

כבר נתקלתי במכונים שמצאו ממצאים שלא היו ולא נבראו (בד"כ לא מתוך כוונת זדון, אלא בשל חוסר מקצועיות)

אתה יכול לקחת לבדיקה מטעמך במקום אחר, לא בטוח שזה יעזור לך להשלים את העסקה.

תנסה לברר אצל "טכנו טסט" על סמך מה הם הגיעו למסקנה שהעמוד תוקן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין ספק שמכונים מנפחים במעט כדי לכסות את עצמם 

אני אישית מגלגל הרבה כלים ואני משתדל לבדוק רק אצל מוסכניק

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

בענייני פחחות שמאי או פחח יהיו טובים יותר מסתם מוסכניק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 22 דקות, איש שמח כתב:

אין ספק שמכונים מנפחים במעט כדי לכסות את עצמם 

אני אישית מגלגל הרבה כלים ואני משתדל לבדוק רק אצל מוסכניק

אכן בדקתי אצל המוסכניק שלי לפני שקניתי את האוטו והכל היה תקין .מאוד מוזר לי ההתעקשות לקבע אותו למכון מסויים .

לפני 11 שעות, yzm כתב:

ערב טוב , בביצוע בדיקה לפני קניית רכב  בחברת ליסינג , התבקשתי לבדוק את הרכב שלי אך ורק במקום מבדק מטעם החברה , "טכנו טסט  "

לאחר קבלת הממצאים הסתבר שהרכב שלי עבר תאונה , צויין בדו"ח -סימני "תיקון עמוד אמצעי" .

שאלתי הינה : הרכב נקנה מסוכנות לפני שנתיים ובוצע בדיקה במכון בדיקה  ולא נמצאו לקויים משמעותיים מלבד תיקוני צבע וכו .

האם יש מצב שהמכון שבדק את הרכב " ניפח את הממצאים " ? האם בעקבות ממצא זה ייתכן שערך הרכב שתומכר יהיה פחות ממה שנסגר . הורדת מחיר ?

מה דעתכם ?מה ניתן לעשות ?האם כדאי ללכת שוב למכון בדיקה מטעמי בעלות מלאה ולבדוק ?

מוזר היה שברשיון רכב לא הופיע דירוג זיהום . שאר הרכבים שבדקתי כן הופיע זה פקטור חשוב.?

Yehouda

טויטה קורולה -GLI שנת 2001

• תוכן חדש...