Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 09:39, itaysamurai כתב:

מעניין מה יקרה שהם יבינו שרכבי אספנות על בלמיהם ומתליהם החלשים והרופסים לעיתים, עושים פתאום 5 שניות למאה.

אסור לך להחליף מנוע 1.3 עם 70 כ"ס במנוע 1.4 עם 80 כ"ס שהגיע מהיצרן בדגם זהה בטענה שמערכת הבלמים והמתלים לא בנויות לתוספת הכוח. 

אני מהמר שאם תאושר הסבה לחשמל (שזה גם כן קשה לי מאוד להאמין שיקרה) התנאי הבסיסי יהיה הגבלת ביצועים למה שהיה עם מנוע הבנזין המקורי. 

פורסם

סתם הזוי.

יותר מדיי התאמות שצריך לעשות.

זרקו משהו באויר ואף אחד לא יוכל לתפוס (מקסימום זה ייפול למישהו על הראש).

אגב, שמעתי שאת המנועים שיתפנו, יסבו ויתאימו אותם למקררים. 

במקום מקרר 220v יהייה מקרר v6.

😄

alfa 156 2.5.

פורסם

נתקלתי עכשיו בזה: חברה צרפתית שבסוף השנה הנוכחית מתכוונת להתחיל למכור קיטים להסבת מכוניות רגילות לחשמל. הקיטים יהיו מאוד מינימליים -- טווח של 100 קילומטר, משאירים כל מה שלא חייב לצאת, כולל גיר ידני(!), התקנה של הקיט בארבע שעות ומחיר של כ-8000 יורו, שבצרפת יהיה נמוך יותר כי הממשלה תסבסד את זה.

למען האמת, נשמע לי אחלה רכב שני למשפחה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Luffield כתב:

משאירים כל מה שלא חייב לצאת, כולל גיר ידני(!), 

האמת שאף פעם לא הבנתי את זה.

למה לשמור על תיבת הילוכים קיימת שגורמת לעוד אובדן אנרגיה, אם אפשר לשים הילוך קבוע אחד וזהו?

כמה זה כבר חוסך לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 2 דקות, vadim6385 כתב:

למה לשמור על תיבת הילוכים קיימת

כי זו הסבה זולה. מרכיבים את המנוע החשמלי על הגיר הקיים, כל התמסורת עם הדיפרנציאל והציריות נשמרת כמו שהיא. 

אם מבטלים את הגיר, צריך להחליף את התמסרת וזה עולה הרבה.

אני מהמר שהמנוע החשמלי יאפשר זינוק בהילוך 3 או 4 ולא יהיה צורך כמעט להחליף הילוכים. 

פורסם
לפני 6 דקות, Buki כתב:

כי זו הסבה זולה. מרכיבים את המנוע החשמלי על הגיר הקיים, כל התמסורת עם הדיפרנציאל והציריות נשמרת כמו שהיא. 

אם מבטלים את הגיר, צריך להחליף את התמסרת וזה עולה הרבה.

אני מהמר שהמנוע החשמלי יאפשר זינוק בהילוך 3 או 4 ולא יהיה צורך כמעט להחליף הילוכים. 

בדיוק.

וגם זה מאפשר התקנה של מנוע קטן יותר וחלש יותר (ועם סוללה קטנה יותר) כי אתה משאיר את הגיר (שהוא מכפיל המומנט שלך) על הרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...