Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק BG platinum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לעזרה רכשתי תוסף דלק 44k של חברת bg

עקב ביצועים ירודים שאני מרגיש לאחרונה ברכב. יש לי גם סוג של נקישות שאני לוחץ גז והבנתי שזה קשור ללכלוך שהצטבר בשסתומים. אני תידלקתי לאחרונה ב98 ולא 95 האם משהו יודע להגיד לי אם אפשר להוסיף את התוסף על ה98 או שזה יכול לגרום נזק? תודה😊

פורסם

מיכוון שדלק 98 מטבעו נצרך פחות יש תחנות תקועות עם דלק לא נקי. יש מצב שזה מקור הבעיות שלך. מתי התחילו הבעיות, לפני התדלוק ב 98 או אחרי? בגדול דלק עם אוקטן גבוה מיועד למנועים עם יחס דחיסה גבוה ואו מוגדשים. לא כל מנוע יגיב טוב עם דלק כזה. שמעתי על גאונים שגנבו דלק סילונים שהוא בעל אוקטן גבוה כי הם חשבו שזה ישפר להם ביצועים בסוף הסתבר שהמנוע לא מניע להם בכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תגדיר "ביצועים ירודים". בימים חמים (כפי שהיו לאחרונה) אני מרגיש כאילו הרכב "לא סוחב", אבל בלילות הקרים כשיש מלא אוויר - האוטו שלי טס. זה תלוי בהרבה גורמים.

לגבי התוספים, מנסיוני ומסיפורים ששמעתי - יותר נזק מתועלת. אין סיבה ש-A3 בת פחות מ-3 שנים תצטרך כזה דבר. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...