Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן ממדיד שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום  

יש לי אורלנדו 2015 1.4 טורבו כאשר אני פותח מדיד יוצא אוויר משם ,ובהמשך קצת עשן לבן מלווה באוויר 

תודה 

פורסם (נערך)

מעולם לא עשיתי דבר כזה בזמן שמנוע עובד. אני צריך לבדוק. 

שמן מודדים בבוקר . לפני הנעה. לא אחריה. 

נדלקה לך איזו נורית שבגללה התחלת לבדוק ? הרגשת איזו שהיא בעיה ? תן טיפה רקע. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא מדדתי שמן ,אלא הוצאתי מדיד סתם לראות ,עכשיו הבחנתי שיוצא אוויר מהמדיד אחר כך מתלווה קצת עשן לבן ,האם זה אופייני לרכב הנל 

תודה 

פורסם

קצת אוויר שבורח זה נורמאלי אבל אם זה כבר עשן וזרימה חזקה זה דבר אחר.

אתה בטוח שראית עשן? ואם כן תוכל לצלם לנו?

שיוצא מהפתח למילוי שמן הדבר נובע מזה שחלק מהתערובת בשלב השריפה מצליחה לפרוץ ולהגיע לאזור המכסה שסתומים, מה שבדרך כלל עובר שסתומים לא אטומים.

אם זה יוצא מהמדיד שמן חלק מהתערובת מגיעה לאיזור האגן שמן.

כל עוד זה רק קצת אוויר זה תקין ואין מה לדאוג אבל זרימה חזקה ועשן יכולה להעיד על דברים אחרים

פורסם

יוצא אוויר ,וכשהמנוע מתחמם מוציא קצת עשן בצבע לבן ,ואם שמים יד קרוב לפתח המדיד ישנו טיפות שמן זולגות החוצה .

אני מקווה שרואים .

וגם יש רעש ברקע פעולת מנוע של חשחושים ,לא הפח של מכסה מכסה שסתומים אלא רעש חשחושים ברקע ,למרות שהתזתי שמן על חגורת אלטרנטור והמסבים אבל עדיין הרעש ,ומקורו משם

פורסם

חסר לך נוזל קרור?

חסר לך שמן מנוע?

על פקק מילוי השמן, אחרי נסיעה קצרה, יש "טחינה לבנה?

אחרי שאתה מחזיר את המדיד בחזרה, ה"חשחושים" שאתה מתאר,טיפה נעלמים?

אם התשובה שלילית לכל מה ששאלתי, סע לשלום. הכל תקין.

פורסם

היה לי את זה גם בקרוז 1.4 שנת 2016 לא מזמן.

לפי מה שהבנתי שהמוסך שאני מטפל בו זאת בעיה מוכרת יחסית במנוע הזה.

המוסך החליף לי גומיות ומילא שמן חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

באופן כללי- לא בודקים שמן כאשר הרכב מונע.

לא במדיד ולא פותחים את הפקק.

זה גם לא בהכרח יתן לך תוצאה מדוייקת לגבי מצב השמן- עושים בדיקת שמן כאשר הרכב קר וכבוי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

ברור שיצא לך מהמדיד שמן או עשן, או גם וגם בזמן שהמנוע מונע, הרי פתחת פתח אוורור לחלל הארכובה.

יש המון רכבים שטבעי מאוד שאדים יוצאים מחלל הארכובה דרך מדיד השמן גם שהמנוע לא מונע וחם כמו בהמון רכבי ואג, טויוטה, מאזדה ועוד.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...