Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח :[

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו דוח על רמזור אדום =[ (הראשון שלי).

יש לי 90 יום לשלם 1000 שקל במזומן לדואר, ולא ממש בא לי לספר להורים שלי על זה...

האוטו רשום על שם אבא שלי אבל העבירה נעשתה על ידי מן הסתם...

רציתי לדעם אם אני יכול לשלם לבד את הכסף על העבירה ושזה לא יוודע להורים שלי

נ.ב

אני מרגיש ממש רע עם עצמי :[

פורסם

אם אתה חושב שאין לך סיכוי לבטל את הדו"ח ע"י בקשה להישפט בבית המשפט,

אזי אם תשלם את הדו"ח תוך 90 יום בדואר אין שום סיבה שההורים יצטרכו לדעת מהדו"ח הזה....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אתה חושב שאין לך סיכוי לבטל את הדו"ח ע"י בקשה להישפט בבית המשפט,

אזי אם תשלם את הדו"ח תוך 90 יום בדואר אין שום סיבה שההורים יצטרכו לדעת מהדו"ח הזה....

בוא נגיד ככה.... השוטר ממש ריחם עלי.... ואני לא אפרט כי זה כבר ממש מבייש את עצמי

אתה אומר שגם אם האוטו רשום על שם אבא שלי ברגע שאני משלם את הדו"ח אין מצב שמשהו יקפוץ בטעות וזה יוודע להם?

פורסם

הדו"ח ניתן לך באופן אישי ולא לאוטו של אבא שלך...בקיצור אין מצב.

אם המשטרה ירצו להגיד לך משהו בקשר לדו"ח הם ישלחו מכתב על שמך לכתובת המופיעה ברשיון הנהיגה.

סע בזהירות,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אופס :cry::cry:

לא נורא, כל אחד עושה טעויות לפעמים .

תגיד תודה שככה זה נגמר ותשדל לשים יותר תשומת לב פעם הבאה.

תשלם לבד את הקנס ואני מאמין שההורים שלך יראו בזה מעשה אחראי ולא התחמקות מאחריות, אני במקומך גם מספר להם, אפילו היום.

תגיד שזה היה טעות וזהו.

פורסם
אופס :cry::cry:

לא נורא, כל אחד עושה טעויות לפעמים .

תגיד תודה שככה זה נגמר ותשדל לשים יותר תשומת לב פעם הבאה.

תשלם לבד את הקנס ואני מאמין שההורים שלך יראו בזה מעשה אחראי ולא התחמקות מאחריות, אני במקומך גם מספר להם, אפילו היום.

תגיד שזה היה טעות וזהו.

:mm_nah:

לא מסכים.

ההורים שלך בטח גם יקחו אחריות ופשוט לא תראה את הרכב יותר. הם בטח יחשבו שאתה נהג לא אחראי, נוסע מהר וכו' ופשוט יפחדו לתת לך את הרכב.

אבל אתה מכיר את ההורים שלך יותר טוב מכולנו, אם הם סלחניים אז אולי עדיף לספר, ואם לא, פשוט שלם את הדו"ח ופעל בחשאיות.

פורסם

גם אני בצעירותי קיבלתי אי אילו קנסות על מהירות גבוהה,עצור וכו'....גם אני לא סיפרתי על רובם להוריי,והרגשתי חרא עם עצמי...

אם אתה משלם בדואר אף אחד חוץ ממך וממשרד התחבורהלא יידע על הקנס...

כחודשיים-שלושה לאחר תשלום הקנס יגיע לביתך מכתב(בצבע ירוק-לבן)על שמך ושבתוכו יהייה כתוב באדום:"הודעה לנהג שצבר****נקודות".

אם אתה תוציא אותו מהדואר אף אחד חוץ ממך לא ידע שהוא הגיע אלייך הביתה..

בכל מקרה אני הייתי מספר...לא נעים שאחרי כמה זמן פתאום ההורים שלך ידעו את זה איכשהו ויהייה מצב לא נעים...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

ל R.C

בגלל שלא ציינת איפה מרחו את החתול

אפשר לשער שהצד עם הרגליים הוא המרוח ולכן אין סתירה בין

שני המשפטים הלכאורה לוגיים בחתימה שלך

תחשוב על זה...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

ל-RS6 ....עם שם יומרני כמו שלך לא הייתי מצפה ממך לשאלות כאלו ..... :wink:

ברור שעל הרגליים....סתםםם על הגב נו מה...... :)

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

תודה לכולם, החלטתי שאני אספר להם, אחרי הכל חשוב להגיד את האמת גם היא לא נעימה כל כך , והיא לא :\

עד היום בכל פעם שאמרתי את האמת להורים שלי הם דווקא שמחו שלא הסתרתי את זה מהם ולקחתי אחריות... אני מקווה שזה יהיה גם ככה עכשיו

ובקשר למקרה עצמו.... אם הייתם קוראים את הדו"ח שהשוטר רשם אז הייתם רואים שאין כל כך על מה להתווכח... הוא אשכרה עשה לי טובה.... זה היה 2 אדומים מלאים והוא קנס אותי רק על אחד :roll: (ועוד שאר ירקות שלא נפרט.. :\

פורסם

אז אתה כנראה ממש מעופף...

הרי לכם סיפור מרגש עם סוף טוב + מוסר השכל!! :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...