Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה לנהיגה עד 200K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז הגיע הזמן להחליף רכב! כרגע נוהג על שברולט ספארק ורוצה לעשות קפיצה משמעותית עקב סיום התואר, עבודה חדשה דירה עם חניה (גר בתל אביב, בכחול לבן פשוט הורסים את הרכבים) וטרם הילדים.

בגלל זמני ההמתנה הארוכים אני רוצה להתחיל לחפש כבר עכשיו.

התקציב הוא בעיקרון עד איזור ה- 200K אבל זה תלוי מאד בתמורה. הרכב היחיד, בערך, שאני מוכן לשלם עליו את המחיר הזה הוא הסובארו BRZ, החדשה האוטומטית כי גר בתל אביב וד״א הבנתי שהאוטומטית הפעם ממש סבבה.

אבל דיבורים זה נחמד כי היא עדיין לא הגיעה לארץ (למעט יבוא מקביל במחיר מוגזם).

אחד הדברים הכי חשובים בבחירת הרכב (אם לא הכי הכי חשוב) הוא שזה רכב יחיד שלנו והאישה גם תנהג עליו והיא נהגת חדשה עם חצי שנה וותק (מעל גיל 24 מבחנת ביטוח וכו׳). לכן לא בטוח שהברז זו בכלל האופציה הנכונה לנו (כאן אני מבקש את עצתכם בקשר לנהיגה של נהג חסר ניסיון על רכב כזה).

מה חייב להיות - 0 ק״מ, אוטומט.

מה שחשוב לי, בסדר יורד:

1. הנאה מנהיגה.

2. הנאה מנהיגה.

3. מערכות בטיחות מתקדמות (בפרט התראת שטח מת במראות, עוד סיבה לברז האוטומטית שמגיעה עם יותר מערכות אקטיביות).

4. פדאלים להעברת הילוכים מההגה (לימי מסלול מידי פעם).

5. DCT

6. מראה חיצוני - עדיף coupe.

7. טכנולוגיה.

מה לא חשוב לי, בסדר יורד:

1. מותג יוקרה, ממש לא רוצה לשלם עוד על זה ולקבל פחות.

2. צריכת דלק, לא נוהג הרבה - כל רכב חדש יהיה מספיק טוב.

3. פרקטיות (אין ילדים, זה הזמן לחגוג).

על מה חשבתי:

יש את היותר מיוחדות, עם אופי -

סובארו BRZ (מצריך לחכות ולא יודע איך נהגת חדשה תתמודד עם רכב כזה).

מיני קופר (לא S - לא בתקציב ומבאס אותי התשלום על זה שזה מיני קופר האמת אבל כן יש לה קסם).

יש את הסולידיות עם נגיעה ספורטיבית -

פוקוס ST LINE.

לאון FR (מישהו יודע משהו לגבי זמן המתנה).

מאזדה 3.

ואם הולכים על עוד חסכון בתקציב - 

פג׳ו 208, אופל קורסה, רנו קליאו ואיביזה.

מבחנתי המכונית הכמעט המושלמת בשבילי זו אודי TT אבל היא חורגת בתקציב, בעיקר מבחנת האחזקה, ונופלת חזק בסעיף של תשלום על המותג. 

חושב שאם הייתה עדיין פולו GTI חדשה זה היה סוגר לי פינה. 

אשמח לדעתכם, לעוד הצעות ואם מישהו יודע לגבי זמני המתנה של הדגמים שציינתי. 

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
פורסם

אם מתיחת התקציב אוקטביה RS היא אפשרות. היא גם תאפשר לך לשמור על השם משתמש במלוא משמעותו...
אם אתה שוקל מיני קופר אתה יכול לבדוק את האבארט (שאמנם חסרה מערכות בטיחות) אבל נראית טוב ויש לה פדלים 

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...