Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף מים מזוקקים, ככה לא תצטבר אבנית על פתחי המתזים.

בגדול אין בעיה לשים מי ברז.

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

תקבל כאן עצות שונות - כיוון שאתה חדש בתחום ממליץ לך לקנות בתחנת דלק מיכל של 3-4 ליטר של נוזל ייעודי ("מים כחולים").

מי ברז לא מתאימים לשום מערכת ברכב - הם מכילים מלחים שעלולים לשקוע (כמו אבנית בקומקום) ולסתום צינורות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, sperial כתב:

תקבל כאן עצות שונות - כיוון שאתה חדש בתחום ממליץ לך לקנות בתחנת דלק מיכל של 3-4 ליטר של נוזל ייעודי ("מים כחולים").

מי ברז לא מתאימים לשום מערכת ברכב - הם מכילים מלחים שעלולים לשקוע (כמו אבנית בקומקום) ולסתום צינורות.

כמה זה עולה בערך?

פורסם

תלוי באיזה סופר. ואם לא בשופרסל אז בהום סנטר. הכי פשוט זה בתחנת דלק, גם אם זה עולה עוד כמה ש"ח, כי אתה חוסך את בזבוז הזמן על חיפושים. יש גם מיכלים בגדלים שונים, בין 2 ל-4 ליטר. אבל המחיר לליטר הו סביב 5 ש", ולפעמים יש הנחה בקניה של זוג מיכלים. ממילא לא תקנה יתר מפעם בשנה, כך שאין הרבה טעם להשקיע מאמץ יתר בחיפושים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנים שאני משתשמש בנוזל הכחול, בדרך כלל יש מבצעים של שני בקבוקים ב 30 שקל.

מים רגילים הם ללא סבון, לכן ינקו פחות טוב.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש הרבה שנים במים מהבריטה. בעבר הייתי מוסיף סבון לרכב, לאחרונה עברתי לטבליות מאמזון שמתמוססות במים. מעולם לא היו לי סתימות.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם אני קונה בדר"כ באושר עד 10ש"ח ל4L.

עכשיו משתמש בתרכיז של SONAX (עשיתי הזמנה אז צירפתי את זה), מספיק ל2.5L עולה 6-7שקל. לא כ"כ הבדל.

• אהבתי 1
פורסם

בעבר מכרו תרכיזים גם בארץ, עד כמה שאני זוכר הטספתי אותם למים רתוחים. אבל כבר הרבה שנים אני עם הגלונים הכחולים. הכי פשוט - פותחים פקק, מוזגים וסוגרים. ממילא מבחינת עלייות מדובר בפרוטות.

• אהבתי 1

פורסם

סתם נוזל כחול מתחנת דלק, 10 15 או 20 שקל זה לא משנה כי במילא זה פעם בשנה...

זה לא שבארץ יש טמפרטורת קיפאון שצריך לדאוג לזה.

פורסם

אפשר גם למהול עם מים ממסנן טוב (לא תמי 4)  את הנוזלים שנמכרים בתחנות הדלק. הם מרוכזים מאוד.

• תוכן חדש...