Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק - סולר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

רציתי להעלות בפניכם קושייה מעניינת...

כל ילדוד המגיע לגיל צבא לומד כי את הנשק יש לטבול בסולר ע"מ להוריד פיח וכדי שלא יהיו פילים בקנה.

ולענייננו.

חבר שלי שעבד בתחנת דלק סיפר לי שבכל תדלוק היה מגיע מישהו שם לאדה סמרה (ניצן, אתה לא לבד), ומתדלק ליטר סולר והשאר 96. אז הוא שאל את הבחור "למה?" וזה ענה לו "זה עושה את האוטו משו משו!".

ואכן, מבחינה הגיונית (והגיון צבאי, למרות שאין יותר מדי ממנו...) יש או עלולה להיות אמת כלשהי בדבריו...

מה אתה אומרים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדבר המטומטמם ביותר ששמעתי עד היום בפורום.. בעצם לא ... שמעתי עוד דברים מטומטמים , בפורומים השונים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה נחשב אחד המקצוענים כאן , בעיקר בענייני דלק...

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עדיף למלא סוג אוקטן אחד בלבד וללא סולר.

הפתרון המעשי - מילוי 96 בלבד והעברת חוטר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

משום מה, בתחנות הדלק שלנו (אל תעלב ג'ורג') נראה לי שזה גם ככה מה שאתה מקבל, גם בלי לבקש את זה מהמתדלק. בנזין בא עם קצת סולר, סולר בא עם קצת מים והמים באים עם קצת מינרלים.

פורסם

חבר'ה...

צחוקים צחוקים אבל יש אחד שעושה את זה קבוע והאוטו נוסע "משו משו"...

מי מנדב את האוטו שלו לבדיקה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לבעלה של אחותי יש שברולט הגדולה הזאתי שמזכירה את הספארי.... הוא עושה גם ככה...פעם צחקתי עליו אבל עכשיו אתם אומרים שהוא לא לבד.... :?

דרך אגב ... מישו פה מכיר תחנת דלק שיש לה אוקטן 99?

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
לבעלה של אחותי יש שברולט הגדולה הזאתי שמזכירה את הספארי.... הוא עושה גם ככה...פעם צחקתי עליו אבל עכשיו אתם אומרים שהוא לא לבד.... :?

דרך אגב ... מישו פה מכיר תחנת דלק שיש לה אוקטן 99?

אוקטן 99 אמיתי לא נמכר באף תחנה ,זה עוד גימיק פרסומי של סונול למשוך אליו קהל יעד

ותפסיקו לעשות ניסויים עם המכוניות שלהם ,מה לא שמעתי פה ,דס"ל,מטאנול,ברנדי,ויסקי,ניטרו,שמעתי ממישהו שהוא שם גם אציטון ...:roll: רוב המכוניות המודרניות זקוקות לבנזין אוקטן 95 . זהו.

26:15 ,יאללה מכבייייייייייייייייייי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

נשמע לי מוכר מאוד אני עובד בתחנת דלק והנושא הזה אירע כמה פעמים ולרוב מדובר באנשים מבוגרים יחסית

ועוד משהנו דומה שקשור לעניין במכוניות סולר שמים כמה ליטרים של נפט כמה אנשים אלו מדווחים על שיפור ניכר לאחר ביצוע פעולה כזו מעניין באמת אם זה עוזר

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

לפי דעתי עדיף לשים מיץ פטל בדלק במקום סולר, אולי זה יעשה עשן ורוד:? , לפותח התרד: שיטת הניקוי עם הסולר בצבא מיועדת לניקוי מהיר(כאילו כשאין זמן) של הנשק, ופועלת על עיקרון של אם תשים את הנשק עם הפיח מספיק זמן בסולר אז זה ימיס אותו ואז יהיה יותר קל להוריד את הפיח, מה שכן, הייתי צלף בצבא ובגלל זה למדתי קצת יותר לעומק על תכונות הנשק והמתכת שלו, סולר הורס את הנשק, נקודה!!! ביחד עם הפיח הוא ממיס גם שכבות של המתכת עצמה וכך יוצאים מאיזון המנגנונים המדויקים של הנשק, את הנשק צלפים בחיים לא היינו מנקים עם סולר זה היה אסור ביותר, בM16 זה פחות קריטי כי אין צורך בדיוק כזה גבוה וגם כי חייל רגיל לא ממש אכפת לו מהנשק שלו כמו שלצלף אכפת, לעניין הדלק, אני לא מבין גדול אבל עירבוב שלו עם סולר גורם להורדת האוקטן בצורה משמעותית וזה בעצם הורס את המנוע לאט לאט

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

לא ממולץ לחלוטין !!!!

התוסף הנחשב ביותר בשוק היום הינו 44K של B.J

קצת יותר יקר מליטר סולר ומבצע את הפעולה הדרושה

מי שנסע עם רכב מתוסף בליטר סולר והרגיש שינוי השינוי

אצלו היה רק במחשבה !!!

• תוכן חדש...