Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פיגו 308 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי הצעת מחיר מלובינסקי טרייד לגבי רכב פיגו 308 , יד ראשונה פרטית, 50,000 קמ.

יש הסטוריית טיפולים ממוסך מרכזי מיום קבלת הרכב עד היום. לא היו תקלות מעבר לטיפולים.

ריקול רצועת תזמון בוצע לפני שנה

המחיר שרוצים הוא 50,000 שח

האם המחיר טוב לדעתכם? 

ראיתי ביד 2 מחירים זולים בהרבה ( אמנם קילומטראז גבוה יותר אבל עדיין מדובר על הפרשים גדולים)

תודה!

פורסם

המחיר שהוצע לך נשמע טוב במיוחד במצב של היום.
רק עם המנוע הזה כך בחשבון ששנה זה לא מספיק זמן ויש מספר מקרים בהם בטווח של שנה-שנתיים מאז החלפת הרצועה התגלתה צריכת שמן חריגה, לקחת רכב שעבר החלפת רצועה לפני שנה זה עדיין סיכון.

פורסם

הם נותנים אחריות על המנוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

עשיתי עסקה מאד דומה לשלך (למעשה זהה לחלוטין) - באפריל שנה שעברה.

לובינסקי טרייד בחולון, רכב 2016 עם 44 אלף ק"מ על השעון רק במקרה שלי לא עבר את הריקול. לאחר בדיקה באורן שירותי רכב הרכב היה במצב מצויין. שילמתי על הרכב 51 אלף ש"ח.

הוחלפה רצועה שהייתה במצב טוב.

הרכב לא צורך שמן עד כה וסה"כ נוסע ומרגיש נהדר. עבר עד כה 14 אלף ק"מ ותיכף טיפול נוסף.

אם עלות החלפת מנוע לא מרתיעה אותך במקרה ודברים משתבשים, בעיניי זו עסקה מעולה. אני יצאתי מהרגע הראשון תוך קבלה של העובדה שאולי אצטרך להחליף מנוע, וכל עוד זה לא קורה אני מרוויח.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם
לפני 13 דקות, Gavrik כתב:

המחיר שהוצע לך נשמע טוב במיוחד במצב של היום.
רק עם המנוע הזה כך בחשבון ששנה זה לא מספיק זמן ויש מספר מקרים בהם בטווח של שנה-שנתיים מאז החלפת הרצועה התגלתה צריכת שמן חריגה, לקחת רכב שעבר החלפת רצועה לפני שנה זה עדיין סיכון.

לכן אני לוקח אותו לאורן שירותי רכב. אני רוצה להאמין שהוא ידע לומר אם המצב של הרכב תקין..

לפני 9 דקות, yulianx כתב:

הם נותנים אחריות על המנוע?

לא.

יש חיה כזו אחריות על מנוע בשנתון כזה?

פורסם

לפעמים חברות גדולות נותנות אחריות מסוימת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 דקות, Shay_u כתב:

עשיתי עסקה מאד דומה לשלך (למעשה זהה לחלוטין) - באפריל שנה שעברה.

לובינסקי טרייד בחולון, רכב 2016 עם 44 אלף ק"מ על השעון רק במקרה שלי לא עבר את הריקול. לאחר בדיקה באורן שירותי רכב הרכב היה במצב מצויין. שילמתי על הרכב 51 אלף ש"ח.

הוחלפה רצועה שהייתה במצב טוב.

הרכב לא צורך שמן עד כה וסה"כ נוסע ומרגיש נהדר. עבר עד כה 14 אלף ק"מ ותיכף טיפול נוסף.

אם עלות החלפת מנוע לא מרתיעה אותך במקרה ודברים משתבשים, בעיניי זו עסקה מעולה. אני יצאתי מהרגע הראשון תוך קבלה של העובדה שאולי אצטרך להחליף מנוע, וכל עוד זה לא קורה אני מרוויח.

שילמת לפני שנה על אותו שנתון את אותו הסכום שאני משלם עכשיו🙄

פורסם

היום השוק בעיייתי למוכרים עקב בעיית אספקת שבבים.

אצלי יש גם רכב צרפתי, קקטוס, נשאר בערך אותו מחיר אחרי שנה.

פורסם (נערך)

תמיד אפשר לנסות ללחוץ אותם למטה. כשאני קניתי את ה308 הם פירסמו אותה ב58 אלף ו"הורדתי" ל 51 (הם מפרסמים גבוה בכוונה והיה  להם לא מעט מקום למיקוח).

במצב השוק היום ידם על העליונה, אבל שווה לנסות ללחוץ אותם למטה, אולי יורידו לך את המחיר בקצת (במיוחד אם הרכב יושב במגרש כבר כמה חודשים).

לגבי בדיקה אצל אורן - הם בודקים את המצב הכללי של הרכב אבל לא ייתנו לך אחריות על מצב הרצועה, מכיוון שבלי לפרק אותה אין להם יותר מדי יכולת לדעת מה הולך בפנים (בתוך הרשתיות שנסתמות מחלקיקי הרצועה).

הם יכולים לתת לך הערכה אם דברים נראים בסדר - אבל אני במקומך הייתי מבקש החלפת רצועה נוספת וניקוי יסודי כדי לדעת בודאות שהכל היה ויהיה בסדר.

(ממליץ בכל מקרה להתייעץ עם בעל מקצוע כמו אורן לפני כל פעולה בנוגע לרכב הזה, הם יגידו לך מה הכי כדאי לעשות)

פורסם
לפני 6 דקות, Shay_u כתב:

תמיד אפשר לנסות ללחוץ אותם למטה. כשאני קניתי את ה308 הם פירסמו אותה ב58 אלף ו"הורדתי" ל 51 (הם מפרסמים גבוה בכוונה והיה  להם לא מעט מקום למיקוח).

במצב השוק היום ידם על העליונה, אבל שווה לנסות ללחוץ אותם למטה, אולי יורידו לך את המחיר בקצת (במיוחד אם הרכב יושב במגרש כבר כמה חודשים).

לגבי בדיקה אצל אורן - הם בודקים את המצב הכללי של הרכב אבל לא ייתנו לך אחריות על מצב הרצועה, מכיוון שבלי לפרק אותה אין להם יותר מדי יכולת לדעת מה הולך בפנים (בתוך הרשתיות שנסתמות מחלקיקי הרצועה).

הם יכולים לתת לך הערכה אם דברים נראים בסדר - אבל אני במקומך הייתי מבקש החלפת רצועה נוספת וניקוי יסודי כדי לדעת בודאות שהכל היה ויהיה בסדר.

(ממליץ בכל מקרה להתייעץ עם בעל מקצוע כמו אורן לפני כל פעולה בנוגע לרכב הזה, הם יגידו לך מה הכי כדאי לעשות)

להחליף שוב רצועה שנה אחרי שהוחלפה?

במוסך לא יוכלו לראות אם הייתה התפוררות ברצועה הקודמת?

האם בריקול לא בדקו את הנושא הזה?

ושאלה נוספת, מה הסיבה שבגללה עלולה להיות נזילת שמן מהמנוע?

פורסם

הסיכוי שיחליפו רצועה אחרי שהוחלפה בריקול נמוך ביותר.

אי אפשר לדעת אם הייתה התפוררות במידה וניקו את הרשתית.

מאיפה הנזילה? מראש מנוע?

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

הסיכוי שיחליפו רצועה אחרי שהוחלפה בריקול נמוך ביותר.

אי אפשר לדעת אם הייתה התפוררות במידה וניקו את הרשתית.

מאיפה הנזילה? מראש מנוע?

מישהו פה אמר שגם שנה אחרי החלפת רצועה יכולה להיות פתאום נזילה מהמנוע, אז שאלתי מדוע זה קורה

פורסם (נערך)

זו לא נזילה, מדובר על שריפת שמן עקב נזק שנגרם בגלל הרצועה.

יש שרשור של 100 עמודים (הנה הוא)

ועוד 80 עמודים בשרשור נוסף (כאן)

שניהם מדברים בדיוק על המנוע הזה והבעיות שלו, ממליץ בחום (!!!!) לקרוא את שני השרשורים בעיון רב ולהכיר את כל הפרטים בעל פה לפני שהולכים על הרכב הזה. צריך להכיר את הסיפור שאליו נכנסים ולהיות שלמים איתו.

אני לא ממליץ על הרכב הזה אם אתה לא נכנס במודעות מלאה לתלאות שהוא יכול להעביר אותך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...