Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרו לי 2 דברים אני לא יודע אם יש או בכלל יכול להיות קשר ביניהם

1. אמבולנס דחק אותי לשוליים והגלגל קיבל חבטה עזה מהמדרכה, כשזה קרה לא שמתי לב לזה ולא בדקתי אם קרה משהו.

2. בהמשך הערב אני מרגיש בנסיעה בינערונית שהרכב לא מאוזן, בדקתי את הגלגל שקיבל מכה חזקה ואני רואה שיצא לו האויר עד שהוא כבר כמעט נוסע על הג'נט, מילאתי מיד אויר, ולא שמעתי שום רעש של אויר יוצא, המשכתי בנסיעה ובדקתי מאז כמה פעמים במהלך ואחרי הנסיעה (משהו כמו 70 ק"מ מאז) והלחץ אויר לא יורד, אין רעש אויר יוצא, וגם אחרי שהרכב עמד כבר 24 שעות מאז האויר לא זז.

יש מצב שאויר יוצא מצמיג בגלל מכה חזקה? או ההסבר היחיד הוא שיש חור וכשניפחתי את הגלגל הוא נסתם זמנית?

תודה רבה

פורסם (נערך)

זה בהחלט אפשרי. קרה לי פעם שנכנסתי לבור מבלי שנגרם לצמיג או לג'אנט נזק והדבר פירגן לי באובדן של איזה 15 PSI.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האויר ירד לי שוב באותו גלגל.

הפנצריה אמר לי שבגלל המכה הג'נט התעקם ובנסיעה בבור או עיקום של הגלגל יכול לברוח האוויר. ובאמת לא היה חור.

רק חשוב לדעת כשזה קורה כן ללכת לפנצריה כי אני לא הלכתי וכשברח שוב האויר בגלל הג'נט העקום נסעתי על הצמיג והרסתי אותו.

• תוכן חדש...