Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או סקאלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח של אבא בכיר בחטיבה העסקית של צמפיון מוטורס והוא הבין את המצוקות שלי הוא אמר שהוא יכול לאשר לי רכישה של סקאלה או גולף אמרתי שאני רוצה סופר מיני במחיר נמוך של 16 אחוז כלומר 136 אלף פחות 21760 זה יוצא בערך 114 אלף ים אבזור מלא לחלוטין 

מה שנשאר לי הוא רק לבחור אני לא יודע במה לבחור 

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Ronithen כתב:

אח של אבא בכיר בחטיבה העסקית של צמפיון מוטורס והוא הבין את המצוקות שלי הוא אמר שהוא יכול לאשר לי רכישה של סקאלה או גולף אמרתי שאני רוצה סופר מיני במחיר נמוך של 16 אחוז כלומר 136 אלף פחות 21760 זה יוצא בערך 114 אלף ים אבזור מלא לחלוטין 

מה שנשאר לי הוא רק לבחור אני לא יודע במה לבחור 

אם פונקציונלית לא מפריע הגודל, לך על המקור - גולף כמובן. כמו כן, לא לוותר על נסיעת מבחן.

עריכה אחרונה על ידי Basko
פורסם
לפני 24 דקות, Basko כתב:

אם פונקציונלית לא מפריע הגודל, לך על המקור - גולף כמובן. כמו כן, לא לוותר על נסיעת מבחן.

שניהם איכותיות מאוד אבל מה יותר איכותי אמין נוח בטיחותי וצריכת דלק יותר טובה?

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 43 דקות, Ronithen כתב:

שניהם איכותיות מאוד אבל מה יותר איכותי אמין נוח בטיחותי וצריכת דלק יותר 

עבור מנוע 1.5 ליטר (מנוע דומה בשניהם), נומינלית, הסקאלה חסכונית בכ- 10% (הגולף כבדה יותר בכ 5%, גם תורם לפער זה אבל לא רק).

לא בדקתי רכבים אלה מקרוב, אך עפ"י בקורות גולשים, סקודה אמינה יותר ביחס לפולקסוואגן. באיכות ובסולידיות, פולקסוואגן שולטת.

מציע שתגיע למרכז שירות היכן שלדודך תפקיד בכיר, ופשוט תתייעץ עם מנהלי העבודה מה עדיף מבחינת אמינות ואיכות. בהצלחה.

פורסם
לפני 3 דקות, Basko כתב:

עבור מנוע 1.5 ליטר (מנוע דומה בשניהם), נומינלית, הסקאלה חסכונית בכ- 10% (הגולף כבדה יותר בכ 5%, גם תורם לפער זה אבל לא רק).

לא בדקתי רכבים אלה מקרוב, אך עפ"י בקורות גולשים, סקודה אמינה יותר ביחס לפולקסוואגן. באיכות ובסולידיות, פולקסוואגן שולטת.

מציע שתגיע למרכז שירות היכן שלדודך תפקיד בכיר, ופשוט תתייעץ עם מנהלי העבודה מה עדיף מבחינת אמינות ואיכות. בהצלחה.

אוקיי,מודה לך

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 14 שעות, Ronithen כתב:

ה יותר איכותי אמין נוח בטיחותי וצריכת דלק יותר טובה?

אין הבדל באמינות שתיהן חולקות כמעט את אותם מכלולים מאותו מפעל.

מבחינת נוחות ובטיחות לדעתי הגולף תהיה עדיפה כי זה פשוט רכב מקטגוריה אחת מעל. סקאלה בנויה על פלטפורמה של רכב סופרמיני שפשוט הגדילו, כאשר הגולף בנויה על פלטפורמה של משפחתית.

פורסם (נערך)

עדכן אותנו אם לדוד שלך יש מלאי, עזוב את המחיר, אני מוכן לקנות במחירון רק שיהיה במלאי

עריכה אחרונה על ידי SuperBamba
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
בתאריך 31.1.2022 בשעה 18:49, SuperBamba כתב:

עדכן אותנו אם לדוד שלך יש מלאי, עזוב את המחיר, אני מוכן לקנות במחירון רק שיהיה במלאי

מגיע רק במרץ אפריל 

בתאריך 31.1.2022 בשעה 13:04, Gavrik כתב:

אין הבדל באמינות שתיהן חולקות כמעט את אותם מכלולים מאותו מפעל.

מבחינת נוחות ובטיחות לדעתי הגולף תהיה עדיפה כי זה פשוט רכב מקטגוריה אחת מעל. סקאלה בנויה על פלטפורמה של רכב סופרמיני שפשוט הגדילו, כאשר הגולף בנויה על פלטפורמה של משפחתית.

ומשפחתית יותר טובה מסופרמיני?

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 46 דקות, Gavrik כתב:

לרוב באספקטים שציינת, כן.

נראה שאנשים לא מתייחסים למה שאני שואל ברצינות או שמתייחסים בבוז אם זה היחס אז צר לי מקומי לא כאן תמצאו אנשים אחרים לצחוק עליהם 

• לא הבנתי... 2

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 39 דקות, Gavrik כתב:

למה אתה חושב שלא מתייחסים אליך ברצינות או בבוז?

זה הרושם שלי אנשים לא מבינים שאני נורא מתרגש ומתלהב לקח לי המון זמן להוציא רישיון וזה היה תהליך קשה וכואב אז לפעמים אני שואל כמה שאלות ביום ויש אנשים שזה לא מוצא חן בעינהם וסבבה הכל טוב אם אני שם בצד את האינטרס בצד של נציג המכירות למכור הוא ידע לספק תשובה 

• לא הבנתי... 1

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Gavrik כתב:

למה אתה חושב שלא מתייחסים אליך ברצינות או בבוז?

כי ההודעה מנוסחת בצורה לא רצינית: ללא סימני פיסוק ובשפה ילדותית "והוא הבין את המצוקות שלי" ו-"ים אבזור מלא לחלוטין".
כשאני קורא הודעה כזו, אני מניח שכתב אותה נער מתלהב ולא רציני

עריכה אחרונה על ידי mottis
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...