Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או סקאלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, mottis כתב:

כי ההודעה מנוסחת בצורה לא רצינית: ללא סימני פיסוק ובשפה ילדותית "והוא הבין את המצוקות שלי" ו-"ים אבזור מלא לחלוטין".
כשאני קורא הודעה כזו, אני מניח שכתב אותה נער מתלהב ולא רציני
ומה הבעיה עם זה? אם אתה לא רוצה לעזור אל פשוט גם אל תעכיר את האווירה 

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 12 שעות, outnex כתב:

לא ברור איפה צחקו עלייך. גם אם צחקו להיעלב מזרים באינטרנט זה לא מאוד מומלץ.
הגולף רכב יותר טוב ולכן הייתי מעדיף אותו.

אני לא נעלב אלא מאוכזב

אף אחד לא מסוגל להעליב אותי

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 3 שעות, meir_gi כתב:

לך על הגולף, חד משמעית. תתחדש

לא ג'יפון במחירים האלו כמו שאמא שלי מציעה? ויש לרכב שוק אחר כך?

שברולט ספארק 22 

פורסם
לפני 15 שעות, פריג'י כתב:

מה השאלה? עושים מה שאמא אומרת.

סבירות גבוהה מאוד ליונדאי ואניו מה דעתך על הרכב?

שברולט ספארק 22 

פורסם

רכב שלא ברור בכלל איך נכנס להשוואה מול גולף.

אולי אפשר להשוות לסקאלה, אבל הסקאלה יותר יפה.

אז הוא אולי ג'יפון, אבל הוא לא באמת גבוה וכבונוס יש לו מנוע עצל וגיר רציף. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יונדאי ווניו לא נכלל בהנחה שיכול להעניק עובד צ'מפיון כמענה למצוקות פותח השרשור...

הסקאלה היא רכב מצויין, גרסת הבסיס כוללת אבזור בטיחות טוב מאוד (בקרת שיוטנ דפטיבית, תיקון סטייה מנתיב ובליחמת חירום), מערכת המולטימדיה בה היא מהטובות שיש ואפילו אבזור הנוחות עבר שדרוג וכולל בקרת אקלים מפוצלת.

יחידת ההנעה שלה tsi + dsg היא מהטובות שיש

עריכה אחרונה על ידי mottis
פורסם
בתאריך 9.2.2022 בשעה 00:48, Ronithen כתב:

לא ג'יפון במחירים האלו כמו שאמא שלי מציעה? ויש לרכב שוק אחר כך?

אין לך הרבה ניסיון בתחום וכנראה שלאמא גם.

גולף זה רכב עם שוק מאוד חזק, תנסה למצוא 1.4 גרסת ה150 כ"ס ביד שתיים , תבדוק מחירון וכמה רוצים ותחזור לספר.

מציעים לך עסקה מעולה על הגולף/סקאלה רק תבחר.

אם אתה לא לחוץ לרכב הייתי מחכה לפאביה החדשה, תשאל את הקרוב משפחה מתי תגיע - עבורך זאת תיהיה עסקה מעולה.

למרות שבמחיר שמציעים לך הייתי לוקח גולף בלי לחשוב יותר מדי.

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, mottis כתב:

יונדאי ווניו לא נכלל בהנחה שיכול להעניק עובד צ'מפיון כמענה למצוקות פותח השרשור...

הסקאלה היא רכב מצויין, גרסת הבסיס כוללת אבזור בטיחות טוב מאוד (בקרת שיוטנ דפטיבית, תיקון סטייה מנתיב ובליחמת חירום), מערכת המולטימדיה בה היא מהטובות שיש ואפילו אבזור הנוחות עבר שדרוג וכולל בקרת אקלים מפוצלת.

יחידת ההנעה שלה tsi + dsg היא מהטובות שיש

אוקיי

לפני שעתיים, rev-Match כתב:

אין לך הרבה ניסיון בתחום וכנראה שלאמא גם.

גולף זה רכב עם שוק מאוד חזק, תנסה למצוא 1.4 גרסת ה150 כ"ס ביד שתיים , תבדוק מחירון וכמה רוצים ותחזור לספר.

מציעים לך עסקה מעולה על הגולף/סקאלה רק תבחר.

אם אתה לא לחוץ לרכב הייתי מחכה לפאביה החדשה, תשאל את הקרוב משפחה מתי תגיע - עבורך זאת תיהיה עסקה מעולה.

למרות שבמחיר שמציעים לך הייתי לוקח גולף בלי לחשוב יותר מדי.

נראית ממש יפה השאלה האם היא יפה וטובה מבפנים כמו שהיא מבחוץ 

מתי אמורה להגיע לארץ?

שברולט ספארק 22 

פורסם

הפאביה החדשה קיבלה הרבה שבחים בביקורות בחו"ל.
מתי היא צריכה להגיע לארץ זה כדאי שתשאל את הקרוב שלך הבכיר בצ'מפיון. פעם אחרונה שהייתי בסוכנות סקודה - והייתי כמה פעמים - לאנשי מכירות לא היה מושג מתי צפויה להגיע הפאביה החדשה, מה יהיו המחירים - כלום.  מאז כבר קניתי רכב אחר. 
עברו כמה חודשים, אולי עכשיו הם כן יודעים.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, rolling_stony כתב:

הפאביה החדשה קיבלה הרבה שבחים בביקורות בחו"ל.
מתי היא צריכה להגיע לארץ זה כדאי שתשאל את הקרוב שלך הבכיר בצ'מפיון. פעם אחרונה שהייתי בסוכנות סקודה - והייתי כמה פעמים - לאנשי מכירות לא היה מושג מתי צפויה להגיע הפאביה החדשה, מה יהיו המחירים - כלום.  מאז כבר קניתי רכב אחר. 
עברו כמה חודשים, אולי עכשיו הם כן יודעים.

נאמר לי אפריל תחילת מאי אני לא רוצה להיות פזיז אבל גם לא לחכות אין סוף

פשוט כולם מנצלים אותי כי אין לי ניסיון בזה אומרים לי לרדת בכלל מיונדאי ואניו אתה גם חושב?

עריכה אחרונה על ידי Ronithen

שברולט ספארק 22 

פורסם

לא ברור בכלל מה הקשר ליונדאי ווניו, קודם כל זה רכב בכמה ליגות מתחת לגולף (לפחות בכל הנוגע לרכב עצמו, הממשק בגולף החדשה זוועה), לא בר השוואה בכלל ולא עומד בדיון מולו כשאין פקטור משמעותי של כסף בפנים. 

דבר שני אין לך שם את הקומבינה שהצגת בהודעה הפותחת, למה לקנות רכב נחות במחיר מלא במקום רכב איכותי הרבה יותר (ועם ביקוש גבוה יותר ביד 2, בטח במחיר שאתה תקנה הירידת ערך תהיה מינימלית) במחיר מצחיק? 

לא ברור לי מה הולך בדיון הזה. יש דוד עם קומבינה בצ'מפיון או לא? אם יש אז אין לך מה לפזול למוצרים בינוניים של יונדאי כמו הווניו. תנצל את הדוד, יש להם ליינאפ מצויין של רכבים עם שוק חזק ואתה בקושי תפסיד במכירה בגלל מחיר קנייה נמוך יותר מ 99 אחוז מהאנשים שקונים אותם. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 שעות, Doron_Z כתב:

לא ברור בכלל מה הקשר ליונדאי ווניו, קודם כל זה רכב בכמה ליגות מתחת לגולף (לפחות בכל הנוגע לרכב עצמו, הממשק בגולף החדשה זוועה), לא בר השוואה בכלל ולא עומד בדיון מולו כשאין פקטור משמעותי של כסף בפנים. 

דבר שני אין לך שם את הקומבינה שהצגת בהודעה הפותחת, למה לקנות רכב נחות במחיר מלא במקום רכב איכותי הרבה יותר (ועם ביקוש גבוה יותר ביד 2, בטח במחיר שאתה תקנה הירידת ערך תהיה מינימלית) במחיר מצחיק? 

לא ברור לי מה הולך בדיון הזה. יש דוד עם קומבינה בצ'מפיון או לא? אם יש אז אין לך מה לפזול למוצרים בינוניים של יונדאי כמו הווניו. תנצל את הדוד, יש להם ליינאפ מצויין של רכבים עם שוק חזק ואתה בקושי תפסיד במכירה בגלל מחיר קנייה נמוך יותר מ 99 אחוז מהאנשים שקונים אותם. 

אתה צודק זאת פשוט הפעם הראשונה בחיים שאני עושה את זה אז אני מבולבל אין לי ניסיון בדברים האלו יש לי דוד הוא יכול לעשות לי הנחה אבל אני לא יודע כל כך הרבה דברים שזה ממש מעיק ולכן אני חופר כאן כדי להשלים ידע כדי שלא יעשו עליי סיבוב. אתה אומר שסקאלה או פולו או גולף איזה הכי טוב 

והאם להקשיב לחבר שאומר לי לקנות ספארק מיני כרכב ראשון יש לי כבר סלט בראש מכל זה דבר פשוט הפך לפרויקט אטום...

שברולט ספארק 22 

פורסם

אם זה רכב ראשון שלך והוא חייב להיות חדש (ואתה לא בא ממשפחה של מולטי מליונרים, זאת אומרת העלות היא שיקול משמעותי יחסית) אז הייתי הולך על משהו כמו איביזה/פאביה עם ההנחה של הדוד שלך. 

זה עדיף מספארק לא רק בקטע שזה איכותי יותר (לטעמי ספארק כרכב ראשון זה לגמרי מספיק) אלא שוב, כי יש לך פה קומבינה שתאפשר לך למכור את הרכב בעתיד עם הפסד מינימלי של ירידת ערך. על הספארק אתה תפסיד יותר ותסע ברכב פחות טוב אז אין פה הרבה מה לחשוב, אם יש לך באמת הנחה משמעותית בקנייה של רכבי וואג אז עדיף משהו מהליינאפ שלהם.

• תוכן חדש...