Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה- אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני שוקל לרכוש יונדאי סונטה 16-18 היברידית. 

בשני רכבים שהתעניינתי בהם ראיתי שהוחלף מנוע בקמ נמוך (שניהם מתחת 90,000 קמ), המוכרים ציינו שהרכב צרך שמן ובאחד הוחלף ראש ובשני מנוע קומפלט.

אשמח לשמוע ממי שמכיר את הדגם האם מדובר בתופעה שכיחה ברכב זה ובכלל אם ידוע לכם על תקלות נוספות שמאפיינות את הסונטה היברידית. 

תודה מראש.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 10 שעות, daniel204 כתב:

היי חברים,

אני שוקל לרכוש יונדאי סונטה 16-18 היברידית. 

בשני רכבים שהתעניינתי בהם ראיתי שהוחלף מנוע בקמ נמוך (שניהם מתחת 90,000 קמ), המוכרים ציינו שהרכב צרך שמן ובאחד הוחלף ראש ובשני מנוע קומפלט.

אשמח לשמוע ממי שמכיר את הדגם האם מדובר בתופעה שכיחה ברכב זה ובכלל אם ידוע לכם על תקלות נוספות שמאפיינות את הסונטה היברידית. 

תודה מראש.

לא ממקור אישי, אבל יצא לי לשמוע על בעיות מנועים שטופלו במתיחת הפנים שהרכב עבר ב~2018 אאלט.

פורסם

תודה זה מחזק את התחושה שהייתה לי אני אעשה שיעורי בית על הדגם מ2018 נראה שזה יהיה הכיוון.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

להערכתי מדובר בחלק מהמנועים התקולים של יונדאי, מנועי GDI מסדרות מסויימות.

בזמנו בדקתי לקרוב משפחה לגבי הסאנטה פה.

זה סיפור ענק בארהב. כדאי לבדוק בחו''ל. יש אתר של nhtsa שמרכז את כל הריקולים והtsb למיניהם.

צריך להבין אם מה שנמכר פה זה דומה לדגם האמריקאי או שזה דגם אירופאי שונה.

בניגוד לתדמית, מהנסיון שלי יונדאי כלמוביל מתייחס ללקוחות לא משהו בכלל ודברים שטופלו בארהב בחינם, בארץ אחרי דין ודברים, אתה מקבל מחיר שהיית מקבל בכל מוסך. נותנים לך תחושה שעושים לך טובה שקיבלת הנחה ואז מוציאים אותך עם הגה לא מכוון...

• תוכן חדש...