Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב שנגמר הטסט לפני 4 חודשים, ולא משתלם לתקנו.

מה בדיוק הסדר פעולות שאני עושה, אני נגש למשרד הרישוי לצורך הורדת הרכב ואז מוכר אותו לחברה שקונים רכבים לברזל?

הבעיה היחידה שצצה לי בראש שהרכב ללא טסט, במשרד רישוי לא יעשו בעיות שאני רוצה להוריד רכב שאין לו טסט?

תודה רבה

פורסם

ירצו ממך את התשלום היחסי לאגרה.

באיזה רכב מדובר?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ברלינגו 04, מה אפשר פשוט לשלם עבור ה4-5 חודשים במשרד רישוי ולבצע הורדה במקום?

כי ממה שאמרו לי אני צריך לשלם אגרה עבור שנה ואז אחרי שיש לי אישור מפירוק ושהרכב ירד מהכביש אני יכול להגיש בקשה לקבל החזר חלקי.

אם אפשר לשלם במקום עבור החודשים זה חוסך לי טונה של בירוקרטיה

פורסם

תוכל למכור לסוחר בזול והוא יכול להעביר בעלות על שם תו הסחר שלו וחסל התעסקויות. תוכל לפרסם ביד 2 ולציין שנגמר טסט ויש צורך בתו סוחר.

משתדל לעזור

פורסם

אכן, אבל רק לסוחר. לאדם פרטי עד 3 חודשים מפקיעת הטסט ולסוחר גם אחרי.

וכן במשרד הרישוי עם תור מראש (לא בדואר או אתר) אפשר גם לפרטי להעביר בעלות ללא טסט.

משתדל לעזור

פורסם

למיטב זכרוני בוקי העלה פוסט ממש מהחודש האחרון שהשתנתה התקנה ונכון להיום אי אפשר להעביר בעלות לרכב שרשיונו פג מעל לשלושה חודשים בשום צורה, גם לא במשרד הרישוי כפי שהיה בעבר, כלומר חייבים להעביר קודם טסט ורק לאחר מכן ניתן יהיה להעביר בעלות, בוקי תקן אותי אם אני זוכר לא נכון.

• אהבתי 1

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

ניתן להעביר בעלות ללא טסט בתנאי שהאגרה משולמת.

זה בוודאות לפרטי.

אחי נפל בזה על יומיים.

(קרה לפני חודש)

לסוחר אני לא יודע.

מניח שאותו דבר

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

תודה רבה, הבנתי שאני יכול לגשת למשרד רישוי לצורך הורדת הרכב ושם אני אקבל אגרה חלקית עבור החודשים שהרכב היה על הכביש.

פורסם (נערך)

באמת שאין לי מושג, כשאני הורדתי את רכבי מהכביש ב 2019 הוא כבר היה ללא טסט מספר חודשים ככה שלא הייתי צריך להציג צ׳ק כלשהו ע״מ לקבל החזר.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...