Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

בחודשים האחרונים אני מתלבט על החלפת הרכב שלי: הונדה סיוויק 2009 ידנית. 

הרכבים שאליהם חשבתי: 

מאזדה 6 הצורה החדשה 2013-2015.

טויוטה קאמרי 2008-2010 מנוע 2.4/3.5. 

ההונדה היא יד שניה, אמינה מאוד ונראה שזה רכב שישרת אותי שנים ללא בעיות חריגות. וכמובן חסכונית מאוד בדלק( אחד ל13-17)

מצד שני: בזמן האחרון אני נוסע המון, וחשבתי להתקדם לרכב נוח יותר.. 

כמובן שאצטרך להוסיף כמה אלפים (כו עשרות אלפי שקלים) ולהשקיע בישוב קו מסוים. 

נוסע כ30 אלף קמ בשנה, הרוב בין עירוני. 

לרוב נוסע לבד, לא באמת צריך את הגודל של הרכב, אלא אוהב את הפינוק של רכב מנהלים. 

מה דעתכם? 

עריכה אחרונה על ידי Slavaaa
פורסם

לא יודע מה התקציב שלך בדיוק כי אתה מדבר על רכבים בשנתונים שונים, אבל עוד אופציה שאולי כדאי לשקול: ניסאן אלטימה 2014/15

יש גם ניסאן מקסימה מנוע 3.5 2014/15 אבל אין הרבה בלוחות וכרגע הכי זול שמצאתי ביד 2 זה 2015 ב 70K. רכב מצוין מכל הבחינות ממליץ אבל לא בטוח אם בתקציב שלך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...