Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רכב הכי מומלץ עד 65K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, מחפש לקנות רכב יד שניה. 
הייתה לי i10 2015 אבל מחפש להשתדרג מעט ולקבל קצת יותר רכב עבור הכסף, כך שחשוב לי בעיקר הואליו פור מאני ורכב חסכוני, נוטה לקטגוריית הסופר מיני.
חשבתי על פאביה/איביזה/יאריס היברידית אבל ההיצע מאוד נמוך. מה אתם חושבים על הכיוון והאם יש לכם הצעות נוספות? (אפשר גם מקטגוריות אחרות אבל לא רוצה רכב גדול מדי) 

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

סקודה יטי.

לא ארוך וקל לחנות בכל מקום.

מאוד מרווח בפנים (יחסית לגודל).

חסכוני וכייפי לנהיגה.

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

איביזה כדאי לחפש ברמת אבזור סטייל ולא רפרנס, יש גם את fr אך היא מעל התקציב.

הרכב מרווח,זריז, מושבים נוחים ודי מהנה.

הגיר יכול להיות נקודת חולשה לאורך השנים מבחינת אמינות.

יאריס? אמינה וחסכונית, אך לא ממש מהנה או זריזה.

עוד אופציה היא קקטוס/c3, עיצוב לא שיגרתי, נוחות, זריזות, לקקטוס איכות חומרים עדיפה ולדעתי מושבים נוחים יותר.

עד 2017 הייתה רצועת טיימיג שיכלה להתפורר ולגרום לבעיות כמו צריכת שמן, ב2017 הרצועה הוחלפה לדגם אחר.

לכן הייתי בודק במוסך איזה דור הרצועה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...