Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסנתם את ילדכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אין כל כך מה  לפרסם, כי הנתונים כבר ידועים.  לפני מספר שבועות פורסמו שני מאמרים גדולים - אחד ארצי, נתוני משרד הבריאות. השני "רק" בסיס הנתונים של "כללית", כלומר קצת יותר מחצי האוכלוסיה. בעבודות האלה הסתמכו על בדיקה מעמיקה של נתוני החשודים למיוקרדיטיס. 

דרך אגב, בארה"ב חוסנו כבר למעלה מ-7 מיליון ילדים. עד כה לא ראיתי דיווחים על משהו חריג, אם כי איני עוקב אחר VAERS

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, phpclub כתב:

מאיפה אני יודע שפתאום עוד כמה שנים לא יגלו שהזריקה הזאת פוגעת בפוריות או במשהו אחר ?

כי מע' החיסון והמנגנון של החיסונים נחקר כבר הרבה שנים ע"י אלפי חוקרים בכל העולם.

ואולי לא מבינים הכל, אבל יודעים המון. והכי חשוב, יודעים שאף חיסון עד היום לא גרם לתופעה כזו, או לתופעות ארוכות טווח בכלל.

וירוסים לעומת זאת גורמים נזקים ארוכי טווח.

דוגמאות לוירוסים נפוצים:

חצבת - 1 ל 1000 בערך יקבל דלקת קטלנית, חשוכת מרפא, במוח, כ 10 שנים אחרי המחלה

אבעבועות רוח - הוירוס נשאר בגוף ויגרום לחלקנו שלבקת חוגרת בגיל מבוגר

לצערי הילד שלי (בן 10) נדבק לפני שהספקתי לחסן אותו. למזלנו עבר את זה קל.

לחבר שלו היה פחות מזל והוא סובל מבעיות זיכרון עד היום.

מבחינתי ברגע שתהיה הוראה לחסן ילדים מחלימים, אחסן את הבן שלי.

לפני 5 שעות, save כתב:

עוד כ 3 שנים אחסן את ילדי. עד אז יהיה מספיק מחקר וידע.

קח בחשבון שהוירוס לא מחכה.

לטווח של 3 שנים זה כמעט ודאי שהילדים שלך ידבקו לפחות באחד הוריאנטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כבר קיימת המלצה לחסן ילדים מחלימים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

ממה שראיתי אצל חיילים : בעיקר זכרים : פגיעה קלה אך  לצמיתות בשריר הלב. אז מורידים פרופיל ל 72 הועדה..הם לא בדיוק ילדים  נמתין לעוד מחקר

מאיפה זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

כבר קיימת המלצה לחסן ילדים מחלימים.

כמה זמן אחרי ההחלמה?

הוא חלה לפני כחודש וחצי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא ראיתי פירוט, אני מניח שכרגיל אחרי 3 חודשים., אבל, כאמור, לא ראיתי את זה בכתובים.

שאל טת רופא הילדים המטפל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

השפעות החיסון אצל ילדים : עדיין לא חלף מספיק זמן. ממה שראיתי אצל חיילים : בעיקר זכרים : פגיעה קלה אך  לצמיתות בשריר הלב. אז מורידים פרופיל ל 72 הועדה..הם לא בדיוק ילדים  נמתין לעוד מחקר. 

הורדת פרופיל אינה אינדיקציה לכך שהפגיעה היא חולפת או לצמיתות.

להבנתי ממחקרים בישראל וגם מחו"ל (כולל במשפחה המורחבת) - מיוקרדיטיס של החיסון (לא קראתי לגבי מיוקרדיטיס מהוירוס) אצל כולם חולף, לרוב בעצמו, לפעמים עם טיפול תרופתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני ואשתי התחסנו ברגע שהגיעו החיסונים הראשונים לארץ.

את בן ה17 ברגע שאיפשרו לו (יש לו אסטמה).

את בת ה15 הרגע שפתחו לקבוצת גיל שלה.

את הקטנים (8 ו10) ברגע שאיפשרו.

כמו שמתחסנים בטיפת חלב, והוספנו חיסונים אופציונליים (בזמנו אבעבועות היה אופציונאלי עד שהכניסו אותו לסל הסטנדרטי).

וכמו שמתחסנים כל שנה לשפעת.

ההתקדמות הכי גדולה ברפואה ב150 שנים האחרונות, היא באמצעות החיסונים.

מניעה היא הטיפול הכי טוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לדעתי, ספריאל כתב את נקודת המפתח - הסיכונים מהמחלה גבוהים (משמעותית) מהסיכונים מהחיסון.

מי שכותב שהוא יחכה כמה שנים ומאמין שהילד שלו יצליח להמנע מהדבקה בשנים האלו - אשריהו. אני חושב שהממשלה תעשה הכל להמנע מסגרים ומגבלות אמיתיות ותתן למחלה "לשרוף" באוכלוסיה, לכן את הילדים שלי חיסנתי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אצלי בצבא הרופא מצא רשרוש בלב ולא היה עוד חיסונים...

זה חלק מהמצב אם במדיה מפרסמים על בעיות בלב בעקבות החיסון אז חיילים מתחילים לחשוב על זה ופתאום לשים לב ולהרגיש לדברים שהם היו בדר"כ מתעלמים מהם ואז הם הולכים לרופא ומתלוננים ואצל חלק מוצאים.

כל מי שלא חיסן, מזל טוב נפלתם קורבן לקונספירציות.

הבעיה בימינו היא בעיקר הרשתות החברתיות, יותר מידי אנשים נופלים לאפקט "דנינג קרוגר" בזכות המידע שנגיש להם מכתירים את עצמם כמומחים ורצים למסכנות.

ותוכן כ"כ מפחיד/מזעזע כמובן מקבל

מעורבות גבוהה ברשתות החברתיות ולכן הרשתות החברתיות דוחפות אותו קדימה ומקדמות אותו.

לא משנה עד כמה רציונאלי אתה אחרי מיליון ושתיים פוסטים שאתה רואה זה משפיע על התודעה שלך ואז אתה "מחכה 5 שנים לראות מה ההשלכות ארוכות הטווח"

לגבי רשתות חברתיות... חופש המידע והכל אבל הסברים מדעיים ומעמיקים מורכבים מידי בשביל שהאזרח הזוטר יבין אותם ודווקא פוסטים מטומטמים של "ברכה ממודיעין" מקבלים מעורבות גבוהה לכן פייסבוק דוחף אותם קדימה...

אז איפו פו חודש הביטוי/מידע אם האלגוריתם של פייסבוק משתיק צד אחד ונותן מגפון לצד השני?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

דרך אגב, בעניין חיסוני הקורונה פייסבוק חוסמים אקטיבית מתנגדי חיסונים. הבעיה היא, כמובן, היקף התופעה, והצורך של המערכת לרדוף אחרי הזנב של עצמה ללא הפסק בעניין הזה.

פורסם

אני לא עוקב אחרי רשתות חברתיות ולא מעניין לי את הבי_ה מה ברכה ממודיעין כותבת. 

אני נטו בהתלבטות על המידע הקיים לגבי חיסוני ילדים, נתתם כאן מידע מקיף יותר ממה שידעתי וזאת בדיוק הייתה המטרה. 

למי שהגיב עם ה dislike, מגעיל מצידכם, שאלתי שאלה עניינית שמדאיגה אותי, גם אם אין לזה בסיס, זה עדיין חשש של אבא ואמא שאני לא יכול להתעלם ממנו ורציתי לשמוע דעות נוספות לכאן או לכאן. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
פורסם

הגדולה, 14 חוסנה בספטמבר.

האמצעי, 11 עשה את הראשון לפני שבוע.

הקטע הוא, שמישהוא זורק פגיעה בפוריות וזהו, זה לא יוצא מהראש לאנשים, ואני יכול להבין אותם.

אבן שטיפש אחד זרק לים, אלף חכמים לא יוציאו 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, sperial כתב:

דרך אגב, בעניין חיסוני הקורונה פייסבוק חוסמים אקטיבית מתנגדי חיסונים. הבעיה היא, כמובן, היקף התופעה, והצורך של המערכת לרדוף אחרי הזנב של עצמה ללא הפסק בעניין הזה.

לא ממש... פייסבוק עושים רק את מה שהם חייבים כדי לצאת בידי חובה מול הקונגרס וכדי שלא יתבעו להם את התוכעס, יש להם את היכולת והאמצעים להסיר כל שיח התנגדות לחיסונים או דיסאינפורמציה עוד לפני שהוא עלה לרשת אבל הם עושים בדיקה רק במידה ויש מעל לX תלונות ודיווחים על פוסט\פרופיל מסויים.
במבחן המציאות הם חושבים רק על שורת הרווח ושיח ההתנגדות לחיסונים הוא אחד ממקורות הרווח הנאים שלהם.

• אהבתי 1
פורסם

גם אני רציתי לשבת על הגדר ולחכות קצת.

אשתי לעומת זאת, שקצת יותר מבינה ממני בביולוגיה ואימונולוגיה, עשתה כבר את השיקולים. long covid וכו'.

בן 10 ושני בני 7 מחוסנים.

2 בני 2.5 כמובן שלא.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...