Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיוניק החשמלית טווח נסיעה מצומצם והיא יקרה. יש חשמליות שמציעות תמורה עדיפה למחיר כמו ג'ילי גיאומטרי C בגרסת הטווח הארוך שגם חזקה ומאובזרת יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Mike808 כתב:

לאיוניק החשמלית טווח נסיעה מצומצם והיא יקרה. יש חשמליות שמציעות תמורה עדיפה למחיר כמו ג'ילי גיאומטרי C בגרסת הטווח הארוך שגם חזקה ומאובזרת יותר.

לא אכפת לי המחיר שלה מכיוון שאני לא משלם עליה והשווי מס שלה זהה לנירו, האם היא עדיפה על הנירו?

עריכה אחרונה על ידי yair24
פורסם

בעיני לא. טווח הנסיעה שלה עשוי להיות נמוך מ-300 ק"מ בפועל וזה מגביל. חשמלית עם טווח של 400 ק"מ ומעלה היא כבר משהו שאפשר לחיות איתו.

פורסם

ובגדול אם אתה מקבל עמדת טעינה בבית בחינם - אני הייתי מכניס גם את זה כשיקול משמעותי,
לטעמי הנירו עדיפה על האיוניק (למעט בתא המטען שם הפלאג אין סובלת מתא מטען בינוני ולא גדול), בנוחות, בשקט ובמרווח הפנים.

פורסם

גם איתה יש לי נסיון בדגם לפני מתיחת הפנים (קטן...אבל),
נחמדה חיצונית, צפופה יחסית פנימית (לילדים פחות נוח מאחור בגלל שטח חלונות קטן מאוד וצפיפות יחסית, חסכונית מאוד,

סה"כ תחושה של רכב נחמד חסכוני וצפוף (-:.

הנירו עדיפה בכל פרמטר - למעט תאוצות שהטויוטה סוחבת טוב יותר.

פורסם

לגבי הקרוסאובר - תשלול. רכב מיושן באיפור עדכני שלא מצליח לטשטש את הפערים.
הקורולה קורצת רק בגירסת הסטיישן ורק אם אתה צריך תא מטעו מרווח.

לגבי נירו או איוניק - אני  כחודש וחצי  (ו 4,200 ק"מ) עם נירו פלאג אין LX מהמעסיק. התלבטתי בינו לבין איוניק וקורולה סטיישן.
אם תא המטען לא אמור להכיל עגלת תאומים וציוד - לדעתי הנירו בחירה עדיפה על האיוניק ובטח על הקורולה.

שווי השימוש של הנירו נמוך יותר, צמיגים בחתך שפוי,  המושב האחורי מרווח יותר, ואם אני זוכר נכון מפתח הדלתות בנירו רחב יותר מה שמקל על הכנסת והוצאת ילדים.
היתרונות של האיוניק הם באבזור כמו שמשות כהות מאחור, פתחי מזגן אחוריים וכד'.

פורסם
לפני 59 דקות, דור-- כתב:

לגבי הקרוסאובר - תשלול. רכב מיושן באיפור עדכני שלא מצליח לטשטש את הפערים.
הקורולה קורצת רק בגירסת הסטיישן ורק אם אתה צריך תא מטעו מרווח.

לגבי נירו או איוניק - אני  כחודש וחצי  (ו 4,200 ק"מ) עם נירו פלאג אין LX מהמעסיק. התלבטתי בינו לבין איוניק וקורולה סטיישן.
אם תא המטען לא אמור להכיל עגלת תאומים וציוד - לדעתי הנירו בחירה עדיפה על האיוניק ובטח על הקורולה.

שווי השימוש של הנירו נמוך יותר, צמיגים בחתך שפוי,  המושב האחורי מרווח יותר, ואם אני זוכר נכון מפתח הדלתות בנירו רחב יותר מה שמקל על הכנסת והוצאת ילדים.
היתרונות של האיוניק הם באבזור כמו שמשות כהות מאחור, פתחי מזגן אחוריים וכד'.

אבל הנירו PLUG IN האם אני חייב להטעין חשמלית גם?

פורסם
לפני 7 דקות, llaavvii כתב:

לא - הוא מתנהג כהיברדי רגיל במידה ולא מטעינים - וגם אז חסכוני מאוד.

אם ככה מכל האופציות זאת האופציה הטובה ביותר?

אני לא חובב KIA יש לי הרבה דעות שליליות על הרכבים שלהם.

מה שהכי חשוב לי שגם מבחינת אבזור הרכב יהיה מאובזר טוב ונוח.

פורסם
לפני 7 דקות, yair24 כתב:

אם ככה מכל האופציות זאת האופציה הטובה ביותר?

אני לא חובב KIA יש לי הרבה דעות שליליות על הרכבים שלהם.

מה שהכי חשוב לי שגם מבחינת אבזור הרכב יהיה מאובזר טוב ונוח.

קשה לדעת ממה הדעות השליליות שלך. בכל מקרה קיה מציגה התקדמות אדירה, יש מצב שתופתע לטובה.

אבזור בטיחות - הנירו מאובזרת היטב בכל הרמות, שאפו ליבואן שלא חסך.
אבזור נוחות- רמת ה LX של הליסנינג גבולית. יש מולטימדיה סבירה עם AA וקארפליי, יש כיוון גובה מושב גם לנוסע ולא רק לנהג, משענת יד אחורית, קיפול מראות אוטומטי ועוד.
במקרה של הנירו מורגש החוסר מול רמת ה EX שבה יש פתחי מיזוג אחוריים, שמשות כהות, לוח שעונים דיגיטלי, ריפוד מהודר יותר ועוד.
הנירו יותר מרווחת ונוחה, האיוניק יותר מאובזרת.

פורסם
לפני 10 דקות, דור-- כתב:

קשה לדעת ממה הדעות השליליות שלך. בכל מקרה קיה מציגה התקדמות אדירה, יש מצב שתופתע לטובה.

אבזור בטיחות - הנירו מאובזרת היטב בכל הרמות, שאפו ליבואן שלא חסך.
אבזור נוחות- רמת ה LX של הליסנינג גבולית. יש מולטימדיה סבירה עם AA וקארפליי, יש כיוון גובה מושב גם לנוסע ולא רק לנהג, משענת יד אחורית, קיפול מראות אוטומטי ועוד.
במקרה של הנירו מורגש החוסר מול רמת ה EX שבה יש פתחי מיזוג אחוריים, שמשות כהות, לוח שעונים דיגיטלי, ריפוד מהודר יותר ועוד.
הנירו יותר מרווחת ונוחה, האיוניק יותר מאובזרת.

אגב אנחנו נקבל מודל 2022 בחודש מרץ בערך, האם ידוע משהו על הדגם החדש?

פורסם
לפני שעתיים, yair24 כתב:

אגב אנחנו נקבל מודל 2022 בחודש מרץ בערך, האם ידוע משהו על הדגם החדש?

הדגם החדש לא יגיע במרץ, ככל הנראה יותר מאוחר. המשלוח של מרץ הוא של נירו מהמודל הנוכחי, וכרגע לא ידוע על שינויים ביחס למודל 2021.

פורסם
לפני 20 דקות, דור-- כתב:

הדגם החדש לא יגיע במרץ, ככל הנראה יותר מאוחר. המשלוח של מרץ הוא של נירו מהמודל הנוכחי, וכרגע לא ידוע על שינויים ביחס למודל 2021.

שאלה אחרונה בהחלט, חבר המליץ לי על הטויוטה CHR, אמר שהוא מאוד נהנה ממנה, האם היא לא טובה יותר? היא בוודאות יפה יותר

פורסם (נערך)

CHR קלסטרופובית. בין CHR לאיוניק אני בוחר באיוניק בלי לחשוב פעמיים.

הנירו בגרסת הליסינג, אם יש לך ילדים, היא לא אופציה טובה מדי בגלל העדר פתחי המזגן מאחור. 

את הקורולה אני בזמנו פסלתי בגלל מולטימדיה לא מקורית וגיר מבאס. אם אתה צריך רכב גדול אין לך ממש ברירה. סטיישן זה סטיישן.

תכלס האיוניק אחלה אוטו. הייתי לוקח ונהנה ממנו עכשיו, המחליפה שלו זו האלנטרה ההיברידית שלטעמי לקחה את כל החסרונות של הנירו ושילבה אותם עם החסרונות של רכב סדאן רגיל. 

בצבע כהה אבל לא שחור הוא אפילו דיי יפה. אם אתה לוקח כזו תקפיד לבקש דשבורד אפור ולא לבן.

המושב קשיח כמו קרש. לי אישית זה לא מפריע. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

• תוכן חדש...